sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
C;ELECINA gdzie

ie kupic w Łomzy swieza cielencinke.lub połtusze cielece.dziekuje za info.sabina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: C;ELECINA gdzie

pod filarami

Dziekuje kitek

ty białadama dla ciebie to tylko w prosektorium albo bakutil ty lubisz wszak paline

Na Piłsudskiego blisko Alkoholi Świata, mięsnym.

a sarniny z bacutilu byś nie chciała?

w każdy wtorek w mięsnym koło "ABC" - to jest na przeciwko domu seniora , alior banku,kawiaciarni marzenie.

Zdaje i się, że w mięsnym w ciągu sklepów przy Małachowskiego była karteczka z napisem "cielęcina".

Lulik zaszczep sie bo rozdziobia cie kruki i wrony jak twego kumpla pod bialoruska granica.ja jestem dama i konsumuje cielencinke by miec zdrowy umysł w przeciwienstwie do ciebie Luju.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
praca
Przyjmę pomocnika na tynki, daję umowę o pracę.
tel. 517020792
usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników, nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/szosie ul. Górna 8a, www.kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org