niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brak kibiców

Ostatnio na meczu UKS Jedynka Łomża vs Nike Węgrów nie było naszego Dopingu dla naszych Siatkarek..Zostaliśmy ośmieszeni przez kibiców Nike..było ich dużo i mocno kibicowali swoim dziewczynom..za to my Łomżanie zero...nie fajnie to wyglądało i nie miło się dziewczyny czuły jeśli wiedziały że grają u siebie a mają zero dopingu od swoich kibiców..Więc zbierzmy się wszyscy w siłę i idźmy razem 1 lutego na mecz naszych dziewczyn i zróbmy im taki hałas żeby nas cała Łomża słyszała i wszystkie nasze łomżyńskie drużyny i wiedziały że maja dla kogo i przed kim grać..nie chcemy znowu słyszeć na meczu okrzyku w kierunku naszych Dziewczyn "Po co wy gracie skoro kibiców nie macie" pokażmy że i my potrafimy być z naszymi dziewczynami i zagrzewać je do boju...niech poczują że cała Łomża jest za nimi i niech wiedzą że maja swoich kibiców..Wiem, że nas na to stać...to co piszę teraz jest na prośbę właśnie naszych dziewczyn...Dajmy znać swoim znajomym, kolegom, koleżankom, siostrze, bratu, mamie tacie i niech każe przekaże to dalej...bądźmy jedna wielka siła....Bilety będą załatwione wiec tylko teraz wszystko to zależy od nas od łomżan...

ZRÓBMY WIELKIE TRANSPARENTY WEŹMY ZE SOBĄ BĘBNY, TRĄBKI ITP I POKAŻMY ŻE ŁOMŻYŃSKA DRUŻYNA UKS Jedynka Łomża MA SWOICH KIBICÓW !!!!!!!!!!!

magdallen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brak kibiców

To zorganizuj jeszcze autokar , zeby wsszystkich pozabierał po drodze, bo dojazd też na mecz kosztuje !!!

Z tego co rozumiem to chodzi o mecze w Łomży, więc po co Ci autokar? ;)

"Bilety będą załatwione wiec tylko teraz wszystko to zależy od nas od łomżan... "

co to znaczy że bilety będą załatwione ile one kosztują

a po co mała piechota chodzić? marznąc ?

(.) (.)

A to szkoła uczniów nie posiada u siebie?

Siatkarki tylko w niej się uczą?

bilety kosztuja 5zł uczniowski/studencki 8zł normalny...

magdallen

siatkarki to są nasze studentki na PWSIP..

magdallen

tu chodzi tylko oo mecze w łomży..
widac jak was obchodzi to co sie dzieje w Łomży nic dziwnego ze tu nic nie ma

magdallen

nic nas nie obchodzi, idz stąd !!

Macie zniżki na mecze to sobie chodźcie :):)

Wam szkoda 5 pln za bilet dać a my mamy chodzić ?

Jeszcze czego :):)

te pieniądze z biletów bo je ludzie kupią są przeznaczone na to aby dziewczyna jak maja mecz poza łomża czasem i nawet 450km zeby mialy za co jechac ...ok ja nikogo do niczego nie zmuszam ..to byla prosba od dziewczyn z UKS jedynka Łomza zeby poprosic łomżan zeby przyszli na mecz i im pokibicowali..ale wam ciezko na godzdo 1,5 godz sie zerwac z domu z dzieckiem itp nie no ok wporzadku..jakie miasto taki obyczaj nie ma co

magdallen

Inicjatywa jest dobra, pokazać kibicowską moc w Łomży, rozumiem, że akcja jednorazowa (wstęp bez biletów), ale może komuś się spodoba i przyjdzie więcej niż jeden raz?

my łomżanie...chyba ty jesteś łomżanem bo ja jestem łomżyniakiem :)

leonzawodowiec piątka za to :)

KLUBEM ŁOMŻY JEST ŁKS !

Łomża leży na Mazowszu !

To może niech uczelnia ogarnie reklamę meczu na uczelni jeżeli grają tam ich studentki, a klub reklamę na mieście jeżeli ma w nazwie UKS Jedynka Łomża? Co to za nawoływanie na samym forum, może za pieniądze chcesz kupić kibiców, bo przyjezdni przyjechali i coś tam śpiewali :)?

Potraficie wesprzeć. UJ wam w .upe...

Jakby to kogoś interesowało to by przyszedł.

Co mnie obchodzi, że kilka dziewczyn gra w siatkę?

Moze rodziny zaproście, i przyjaciół.. Rodziny rodzin i przyjaciół przyjaciół :))

...bilety zawsze mozna nabyc za darmo trzeba tylko chciec...dobra nie obchodzi was to to nie przychodzcie i nie piszcie..

magdallen

Tu większość to dzieciarnia więc nie szukaj tu wsparcia. Porusz temat kebab itp. a będą się udzielali.
Niestety musicie to rozpropagować głównie na swojej uczelni i wśród swoich znajomych.

dzięki :) chociaż jedna osoba pozytywna :) takich ludzi potrzebujemy

magdallen

a będą zadymy ?

będzie ogarnięta liga, będzie i doping - proste, a jak prze...hehehe ostatnie kilka meczy to i kibice zniknęli

była ogarnięta liga byli kibice a żadnych dopingów i innych nie było więc nie marzcie za dużo :)
to coś więcej niż krzyczenie na forum żeby przyjść na mecze

może_być
zdziwiła byś się mocno, ale śmiem twierdzić że jak to określiłaś "Dzieciarni" tutaj prawie nie ma, same stare konie i klacze heh

Łomża leży na Mazowszu !

:)

Koleżanka wam dobrze napisała :) a z drużyna jest sie na dobre i na zle a nie tylko jak wygrywa :) Wegroww pozdrawia nam sie atmosfera na meczu podobała i naszym dziewczynom tez :)

kibice przyszli by kibicować dziewczynom... ale te układy układziki... zmienić coś w prowadzeniu klubu :) może tak zacząć od trenera... żeby się myśl szkoleniowa zmieniła... trochę świeżości do klubu... do gry... to i kibice się znajdą... w tym momencie mimo całej mojej sympatii do siatkówki , tym bardziej łomżyńskiej... określić to można mianem żenady...

...

wspierać gimnazjum haha :):). Poważna liga

---------------------------------------------

Przed chwilą oglądałam na tv skorpion ten mecz, faktycznie prawie nikogo nie było z łomżyniaków - tylko dwóch przyszło...a z przeciwnej grupy przyjechała większa gromadka z bębnami itp... Kaszana z naszej strony.. Ja jak kieeedyś trochę grałam w siatkówkę to "trybuny" były pełne a to naprawdę motywuje, jest dla kogo grac, większa adrenalina robi swoje.. Że też naprawdę nie było komu przyjść ?? Szkoda..

każdy mówi aa żebyście zmienili trenera to by......ale nikt nie jest nam w stanie pomoc każdy mocny w słowach ale żeby coś pomoc itp to nie ma nikogo.....dużo osób nam mówiło żeby napisać petycje do prezydenta itp ale każdy tylko mówi a nie czyni...a jak prosimy zapraszamy na jeden jedyny mecz to każdy się wypina i ma swoje zdanie i sie potrafi tylko mądrzeć nic więcej....

magdallen

http://naszalomza.pl/index.php/galeria-wideo/galeria-wideo-beta
obejrzcie to sobie moze cos wam to da do myslenia i pomożecie :)

magdallen

długo nic

a gdzie te "dużo" kibiców z Węgrowa?tych paru chłopków?jakby Wasi partnerzy lub koleżanki przybyły,miałybyście większość na trybunach.
A tak na poważnie to nie ma co skomlać o wsparcie drużyny siatkarskiej,skoro mało kogo w Łomży interesuje ten sport.Tu nawet o nasze dobro (ŁKS)nie ma komu zadbać.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

A może by tak połączyć siły z ŁKSem?
Wy macie zawodniczki a ŁKS kibiców.

mniej więcej tak by to wyglądało
http://www.youtube.com/watch?v=PX2r8tk44eQ

Tak to faszyści i kibole, a co do czego to w komitywę z nimi się chce wchodzić ;]?

forciu
jak to zorganizujesz to myślę że stawiam Ci zgrzewkę piwa !

heh fajnie poczytać takie rzeczy :)

Łomża leży na Mazowszu !

fajnie bardzo fajnie by to wyglądało wręcz miło by nam było :) naprawdę..ale nie wierze w to ze się uda u nas w Łomży..ja ŁKS lubię i nieraz byłam na meczu i nawet nauczyłam się co to jest spalony ...

magdallen

UKS „Jedynka” - 45 tys zł dotacji? Tyle dostaliście? Fajnie ;) Tak pisze na str 4lomza

hahahahahahaha oo to sporo dostalismy elegandzko..dobrze wiedziec ze tyle pieniedzy mamy :) uhu

magdallen

Dziekujemy Panie Prezydencie.:) hehe dopiero jak to przeczytalismy to sie dowiedzialysmy :) nikt i nic nam nie mowił :) dzieki na info :0

magdallen

To na cały rok , więc bez "podniety". Ale zawsze coś. Powodzenia i sukcesów życzę.

wiemy ale zawsze cos :) hehehe

magdallen

mam pytanie. czy w lomzy jest jakies szkolenie dzieci gry w pilke siatkowa. chodzi mi o jakies druzyny dziewczat i chlopcow z podstawowej szkoly. tylko nie mowcie ze na wf, bo to zenada.

mozna zawsze przyjsc do nas u nas jest i mlodsza druzyna dziewczat :)

magdallen

To w podstawówkach uczą gry w siatkowkę. pierwszo slyszę. Od której klasy to jest na wf-e? . Myślę że podstawy gry powinny być bardzo wczesnie. Potem mamy taką drużynę w siatkówce jaką mamy, a zasilenia jej innymi rodzimymi siatkarkami niema mowy. I TU NAWET NAJWIEKSZY DOPING NIC NIE POMOŻE. A TAK NA MARGINESIE ,W JAKICH PODSTAWOWKACH JEST TO NA WF-E I DLACZEGO NIE W KAŻDEJ, BO W NIEKTORYCH NAWET W LOMŻY NIE MAJA Z TYM STYCZNOŚCI. A JAKIE TO LEKCJE WF-U , TYLKO BYĆ WF-STĄ W TYCH SZKOŁACH. TROCHĘ ZAANGAŻOWANIA PANIE I PANOWIE NAUCZYCIELE, A JEŻELI JESTESCIE ZMĘCZENI,TO MOŻE CZAS USTĄPIĆ MIEJSCA INNYM.

Bardzo dobre warunki i niewysokie ceny oferuje hotel Best Western Hotel Portos: http://www.bwportos.pl/ - z uwagi, że należy do tak prestiżowej grupy oferuje bardzo wygodne pokoje (obecnie w niskich cenach ze względu na zimową porę) oraz smaczne wyżywienie. Myślę, że warto jest się zainteresować tą ofertą ponieważ hotel znajduje się w spokojnej i prestiżowej dzielnicy - na warszawskim Mokotowie a jednocześnie jest z niego blisko do najważniejszych turystycznie punktów w okolicy. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org