sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspomnienie

: RAZ MY BYLI Z MOJO dziocho nad możem w Pobierowie i fajnie było - chodzili my na frytki placki ziemniaczane lody jedli my ryby prosto od rybaka robilismy romantyczne spacery o zachodzie słońca a muja Gienka pływała łudka po możu z ratownikiem i wcale sie niebała zbudował ładny zamek z piasku podobny jak w Malborku ino mniejszy a potem poszed do kiosku i kupił jyj pierścionek z prawdziwym bursztynem i drogo dał prawie 70,60 to tera una wi że naprawde kocha zł a ja tosie opalił jak mużyn albo mulat i se nazbierał worek muszli i drugi z kamykami i złapał żywą meduze do słoika ino zaczeła śmierdziec to wyżucił i se nałapał do słoika wiatru co wiał nad możem a nakoniec tose zrobił fotke na dmuchanej foce na tle moza to tera wisi u mie nad łuzkiem obok obrazka z ojcem śniętym pod dwiema ciupagami com je dostał od szwagra Mietka - tego cosie topił w gliniance jak był mały a jakmy już wrucili do domu to zaprosił sonsiaduw i im opowiadał to ino gemby porozdziawiali z zachwytu bo niewiezyły i wszyskie chciely sprubować wody morskiej z butelki i sie dziwowaly że słona a na odchodne kazdemu dał w prezencie po muszli to ze łzami w oczach mi ony dzienkowaly...

Ło tak Ło pszyszło mi nu wspomnoć co ja nad możem był z Geńko jak wy w robocie byli.

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspomnienie

=)

aha no nie mam pytań xD

Podossia

Hyhy pacały szczezły jak żem sie zachwalił, a nu tylo siedzo na forum i pisajo a jako panycz szwiata swiedzy to ziapy jeno rozdziawio.

:)

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

[*]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Firma Pianpol Styła - Sp.J, Al. Piłsudskiego 78 w Łomży, zatrudni na stanowisko: Technolog-zastępca kierownika produkcji. Wymagane doświadczenie w zarządzaniu zespołem produkcyjnym oraz umiejętność posługiwania się narzędziami informatycznymi wspomagającymi proces produkcji (Excel, CAD). Mile widziana znajomość programu enova365. CV na adres e-mail: s.szulc@pianpol.pl lub osobiście.
s.szulc@pianpol.pl
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
praca
Drukarnia Libra-Print zatrudni Specjalistów działu sprzedaży. Szczegóły ogłoszenia na stronie https://printing.pl/article/kariera
tel.
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org