sobota, 24 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liceum :)

Z tego co słyszałam są jakieś spotkania przed początkiem roku, konkretniej mam na myśli IV LO. O co chodzi, jakie spotkania i czy ktoś wie kiedy to ? :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liceum :)

Chodzi o to ze jak ktoś ma problemy z nauka to żeby na tych spotkaniach nadrobił braki żeby potem klasy nie ciągnął w dół:)

dopiero łajza młoda się do liceum dostała a juz chlać! Co za czasy!

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

Co? :O po pierwsze alkoholu nie tykam, nie wkładaj wszystkich do jednego worka bo Ci się nie pomieszczą, po drugie nie obrażaj bo jest to karalne :)

Nadrobił braki? A ja słyszałam, że to tylko jedno spotkanie jest i CHYBA w celu zapoznania się z klasą, wychowawcą itd. Ludzie, kto wie niech pomoże! :D

A ja słyszałem ze braki.To jak było 1no to już za późno.Klasy nie zapoznasz, nie zintegrujesz się itp.

Ja patrze na stronie budowlanki tam bd coś pisac jeśli bd jakieś spotkania :)

ds

to są spotkania w celu zapoznania się z klasą, wychowawcą itd.jakieś tam wstępne ustalenia i tyle.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
auto-moto
Sprzedam Renault Trafic 2017r, 1.6 dci, 120 KM, przebieg 146 tys. km, srebrny. Cena do uzgodnienia po oględzinach.
tel. 661934353
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org