Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NSKF- Narodowy Sztab Kontrolowania Funkcjonariuszy |
Witam! Nie wiecie co się dzieje z głośną sprawą policjanta palącego papierosy w radiowozie ? Sprawa już jest na tyle głośna w Łomży, że komendant Policji w Łomży musi podjąć kroki w celu ukarania go. Podobno grupa osób w mojej pracy ma powołać NSKF- Narodowy Sztab Kontrolowania Funkcjonariuszy, będą chodzić za policjantami i kontrolować czy przestrzegają prawa! Zapisy do sztabu ruszją! Do TVN 24 zgłosiliśmy sprawę palenia papierosów w radiowozie a także zachowanie policjantów przyjmujących zgłoszenie na policjanta. http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NSKF- Narodowy Sztab Kontrolowania Funkcjonariuszy |
Masakra. Ludzie, nie macie czego sie czepiać? Czy istnieje jakiś przepis zabraniający palenia papierosów w samochodzie? Czas się ogarnąć, bo jak narazie to obywatele robią więcej na niekorzyść policji, niż policja na niekorzyść obywateli. Tararararatata!
|
|
- Czy istnieje jakiś przepis zabraniający palenia papierosów w samochodzie? Tak kolego istnieje i został wypunktowany w tamtym temacie
|
|
Ktoś tu ma niezłą fantazję! NSKF - fajna nazwa, ale pomysł bez przyszłości.
|
|
Komuś przeszkadza palący glina a mi wszyscy palący, ukarać wszystkich! Niech leczą się prywatnie na nowotwory, a nie z naszych podatków. Niech się sami trują a ja widziałam naukę jazdy i instruktora z petem a za kierownicą uczennica, znając życie nie zwróciła mu uwagi. Albo często widzę dzieci w zakopconym aucie.
|
|
Przeszkadza bo papierosy szkodzą a policjantów ciągle jest za mało.
|
|
Autorka "Mija". Czepiasz się. Mój instruktor na placyku stał w wodzie"po jaja" abym mógł się poczuć "jak na egzaminie". Tłumaczył mi, że każde jego spojrzenie jak będzie siedział ze mną w aucie, to jakby mi założył szubienicę na szyje. Wiał wiatr, wilki wyłyły, a on wytrwale mnie uczył. Efekt zajebisty. Nie czepiaj się porządnych ludzi. Tak samo policjantów, których On bardzo nie lubi mimo, że był pułkownikiem. To nie oni są winni, to system i ich przełożeni. Pozdrawiam
|
|
Uśmiałam się o 2.53 nie mogę spać,a teraz to murowany piasek w oczach do 6
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |