Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ustawa smieciowa - deklaracje |
czy złożyliście już deklaracje śmieciowe? Może się orientujecie które firmy przystąpiły do przetargu (ewentualnie czy już ktoś wygrał) Jestem ciekawa jak będzie z dostarczeniem koszy na śmieci w przypadku gdy ktoś zdecyduje się na segregację. Czy gdzieś pojawiła się informacja o częstotliwości wywozów ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ustawa smieciowa - deklaracje |
Prawdopodobnie przy segregacji nie będą to kosze a worki foliowe, które będą do kupienia w sklepach (na własny koszt). Źródło: urząd miasta :]
|
|
to oni jeszcze sami nie wiedza jak to ma byc? zasrance!! a juz kase za to chca? kur...co za ******** kraj. ja chce dokładnie widziec ile tych koszy ma byc i jesli ja mam za to płacic i sam selekcjonować to chce aby z moich pieniedzy były korzysci a nie ze ja bede selekcjonował a jakas śmieciara wymiesza z powrotem. kur... szal by mnie wzioł jak bym zobaczył taka akcje. i jeszcze mam za to bulic. z zasranej sredniej 3000zł około co mało kto ja widzi. czy moze wiecej jest.
|
|
prawdopodobnie to trochę mało poza tym dobrze by było, żeby określili liczbę worków które odbiorą no i przede wszystkim ich TYP. Teraz w błysku można oddać posegregowane śmieci w zwykłym worku śmieciowym po zadzwonieniu do nich z informacją, że taki odbiór jest potrzebny
|
|
Informacje mam z 2 maja.. Byłam w urzędzie w tej sprawie i niestety - sami jeszcze nie wiedzą, bo nie było przetargu :\ .. Trzeba chyba olać sprawę z segregacją skoro to wielka niewiadoma.. jeszcze przyjdzie dopłacać do dobrych ECOchęci.
|
|
słyszałam, że na niektórych osiedlach trafiły dzisiaj do skrzynek jakieś ulotki/gazety z informacjami; dostał ktoś??
|
|
czy można wycofać swoją deklarację i złożyć ją jeszcze raz? wstępnie chcieliśmy segregować ale zmieniliśmy zdanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |