wtorek, 29 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ustawa smieciowa - deklaracje

czy złożyliście już deklaracje śmieciowe? Może się orientujecie które firmy przystąpiły do przetargu (ewentualnie czy już ktoś wygrał)
Jestem ciekawa jak będzie z dostarczeniem koszy na śmieci w przypadku gdy ktoś zdecyduje się na segregację. Czy gdzieś pojawiła się informacja o częstotliwości wywozów ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ustawa smieciowa - deklaracje

Prawdopodobnie przy segregacji nie będą to kosze a worki foliowe, które będą do kupienia w sklepach (na własny koszt).
Źródło: urząd miasta :]

to oni jeszcze sami nie wiedza jak to ma byc?
zasrance!! a juz kase za to chca?

kur...co za ******** kraj.

ja chce dokładnie widziec ile tych koszy ma byc i jesli ja mam za to płacic i sam selekcjonować to chce aby z moich pieniedzy były korzysci a nie ze ja bede selekcjonował a jakas śmieciara wymiesza z powrotem. kur... szal by mnie wzioł jak bym zobaczył taka akcje. i jeszcze mam za to bulic. z zasranej sredniej 3000zł około co mało kto ja widzi. czy moze wiecej jest.

prawdopodobnie to trochę mało
poza tym dobrze by było, żeby określili liczbę worków które odbiorą no i przede wszystkim ich TYP. Teraz w błysku można oddać posegregowane śmieci w zwykłym worku śmieciowym po zadzwonieniu do nich z informacją, że taki odbiór jest potrzebny

Informacje mam z 2 maja.. Byłam w urzędzie w tej sprawie i niestety - sami jeszcze nie wiedzą, bo nie było przetargu :\ .. Trzeba chyba olać sprawę z segregacją skoro to wielka niewiadoma.. jeszcze przyjdzie dopłacać do dobrych ECOchęci.

słyszałam, że na niektórych osiedlach trafiły dzisiaj do skrzynek jakieś ulotki/gazety z informacjami; dostał ktoś??

czy można wycofać swoją deklarację i złożyć ją jeszcze raz? wstępnie chcieliśmy segregować ale zmieniliśmy zdanie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Drukarnia Libra-Print zatrudni Specjalistów działu sprzedaży. Szczegóły ogłoszenia na stronie https://printing.pl/article/kariera
tel.
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org