poniedziałek, 21 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklepy sportowe - obsługa

Jestem ciekawa waszych opinii co do obsługi w naszych sklepach sportowych - ostatnio doszło kilka w nowej galerii. Mam swoje dwa ulubione ale nie chcę na tą chwilę zdradzać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklepy sportowe - obsługa

Na ulicy Pana Tadeusza jest ok

MIŚKA_1

Na TĘ chwilę !!!!!!!!!!!

A w którym miejscu jest sklep na ul. Pana Tadeusza?duży mają wybór?

w venedzie chciałam kupić buty do biegania :) Pan z obsługi nie miał pojęcia o towarze, który sprzedaje. Nie potrafił określić, które z butów są przystosowane do twardej czy miękkiej nawierzchni, czym się ta cała masa butów od siebie różni. Pan potrafił o nich powiedzieć tylko: "To dobra firma jest bo produkuje buty do biegania" i tyle. uśmiałam się przednio :) po przeczytaniu informacji na stronach trenerów biegu w ciągu kilkunastu minut wiedziałam o niebo wiecej niż pracownik tego sklepu. Dla mnie to porażka na maksa. On bierze za to kasę. Sama byłam kiedyś sprzedawcą (w innej branży) i nie wyobrażam sobie iść do pracy bez wiedzy o tym co sprzedaję. Zapadłabym się pod ziemię ze wstydu. Współczuję właścicielom takiej załogi. A potem taki pan będzie psioczył że go biedaka zwolnili, że bezrobocie takie, że Łomża bez perspektyw...

Tak jeżeli chodzi o buty do biegania to lepiej wcześniej poświęcić troszkę czasu i poczytać na necie. Bo często sprzedawca w sklepie stacjonarnym, może jedynie podać Ci kartonik z rozmiarem... ale co tu się spodziewać... w takiej venedzie, osoba która hobbystycznie np. biega, kupuje buty po kilkaset zł i zna się na tym, nie będzie chciała pracować za marne grosze.

Na Pana Tadeusza jest całkiem spoko. Mieści się to za Lidlem. Mają świetne rowery.

też pracowałam swego czasu za marne grosze ale zależało mi na tym, by się nie ośmieszać i znać się na tym co robię :)

Ja byłam mile zaskoczona w 50 sport w stokrotce. Pani obsługi z obsługi znała się na rzeczy kiedy zapytałam o buty do treningu. Mam już je trzeci miesiąc - super komfort - warto czasem posłuchać kogoś kto się zna na swoim "fachu".
Widać, że firma kładzie nacisk na wiedzę u pracownika - szkoda tylko, że nie wszędzie jak pisze "Okean".

dzięki Miśka za info, zajrzę tam :) a więc jest nadzieja :P

Sprawdźcie sklep www.tzch.pl. Duża oferta sportowa i bardzo niska cena, bo rzeczy ściągane na zamówienie zza granicy. Polecam.

Najlepiej obsłużysz się sama, jak poczytasz trochę na necie. Myślę, że wystarczą Ci ze trzy artykuły, a będziesz wiedziała więcej, niż pracownicy sklepów, którzy potrafią opowiadać cuda o wykorzystywanych w butach i uraniach technologiach, nie mając pojęcia, do czego tak naprawdę służą.

okean co ty masz do tego Pana? praca za marne grosze, zapewne na śmieciowej umowie, a ty od niego wymagasz żeby On ci się znał na sprzęcie sportowym który jest w sklepie. Litości za pół darmo nikt nie bedzie się wysilał. Jeżeli sklep by był tylko z gadżetami do biegiania itd to rozumiem że od sprzedawcy można wymagać wiedzy na ten temat, ale jeżeli sklep oferuje jeszcze kilkadziesiąt innych produktów to nikt nie jest alfą i omegą żeby sie na wszystkim znać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org