sobota, 26 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nieprawdziwe ogloszenia!!!

pisze to do prowadzących 4lomza, aby coś wreszcie zrobili z tymi ogłoszeniami. dzwoniąc na jakieś ogłoszenie (można powiedzieć, że co drugie) jest nieprawdziwe. ja osobiście mam tego dość inni zapewne też, więc proszę żeby zniwelować w miarę możliwości ten o oto problem. (np. weryfikacja numeru telefonu dając ogłoszenie).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nieprawdziwe ogloszenia!!!

To po co ktoś dodaje nieprawdziwe ogłoszenie? Z nudów?

Dla żartu... hamstwo...

No wlasnie, ja tez wlasnie dzwonilem do czlowieka i bys zdzwiony , ze to pomylka i zly numer kto takie glupkowate zarty robi??!!

To raczej wina "konstrukcji" działu ogłoszeń i brak możliwości edytowania i usuwania nieaktualnych ogłoszeń przez użytkownika. Administrator powinien takie opcje uzupełnić i nie będzie problemu. Dział ogłoszeń na tym portalu to jeden śmietnik. Czy nie można zrobić jak np w Zambrowie dokładne działy i edycja w każdym momencie, albo jak w "moja łomża".
No chyba że ADMINISTRATOROWI się nie chce albo nie potrafi tego zmienić

To nie wina niemożliwości usuwania nieaktualnych ogłoszeń, tylko ktoś się bawi, sama widziałam jak moje ogłoszenie zostało w połowie skopiowane, został dodany jakiś numer telefonu, ktoś sobie jaja robi. Dziwię się tylko że mu się chce!!! Do tego dużo młodych ludzi szuka pracy, przez takie coś można się tylko zniechęcić. Poza tym nie wysyłajcie swojego cv jeśli ogłoszeniodawca nie podaje nazwy firmy. Lepiej najpierw zadzwonić upewnić się, że ogłoszenie jest realne i wtedy podesłać, bo udostępniacie tym samy swoje dane w sieci...

Ps. Administrator powinien jednak zamieszczać tylko ogłoszenia z pełna nazwa firmy czy osoby i powinniśmy odejść od starych metod wysyłania CV w ciemno.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
różne
Sprzedam bagażnik dachowy Taurus Nissan Qashqai II 2014, Belki CarryUs Aero 135 cm T/723, Stopy CarryUp T/700, Zestaw dopasowujący Yaqkima/Whispbar (KITu) K841. Taurus BikeUp Pro uchwyt rowerowy alu 2 zamki 3 szt. Nowy, raz użyty 1500 zł.
tel. 696005147
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak wygląda pizza, kebab i burger w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org