sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szkoła

hej nazywam sie karolina i za kilka miesiecy skącze klase 3 gim i chiałabym isc do szkoły plastycznej w łomży.:) i mam pytanie czy ktos z was sie w niej moze uczy? jesli tak to chciałabym wiedziec jak tam jest,czy egzamin wstepny jest trudny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szkoła

Szkoła średnia nie jest najlepsza w twojej sytuacji. Ty może wróć do podstawówki i jak "skączysz" podstawówkę to rozglądaj się dalej ;-)

nie znasz mnie wiec nie oceniaj czy mam wrócić do podstawówki czy nie spójrz na siebie **** ******

a czy oprócz mazania sprayem po ścianach, potrafisz coś więcej namalować?

tak na pewno wiecej niż TY!!!:)

Karolcia...
Ja się tam nie uczyłem, lecz z tego co kiedyś koleżanka mi mówiła to egzamin wstępny nie jest jakiś mega trudny. Najważniejsze tutaj to to abyś czuła się dobrze w tej szkole i lubiała rysować, malować, szkicować, kto co woli. Nawet jeśli nie masz jakiegoś wielkiego talentu, to oni Cię nauczą. Także jeśli kochasz ołówki i wielogodzinne "bazgranie" to idź śmiało i się nie wahaj. I nie słuchaj się rodziców jeśli mówią, że to jest bez przyszłości. Ty decydujesz za siebie, nie oni.

dziekuje:) przynajmniej jeden normalny na tym forum:) a z rodzicami to nie ma problemu to tak własciwie ich sugestia zebym tam poszła:) i jeszcze raz dzieki:)

karolcia !!!!

Bo ci Bozia ozor upierdoli za te bluzgi w niedzielę :)

hahaha:D

Karolcia nie podniecaj się tym co pisze matizzo-"lubiała"- też powrót do podstawówki.

nie no spoko wkurwiają mnie tacy ludzie. Nie masz opinii na ten temat to po co się ***** odzywasz???!!!

nie dość że smarkata to i pyskata.

phi i co z tego? nie pasuje to wypierdalaj z stąd!!!

Płedy poprafiłem, nie byskój gimpusie.

Tylko pasa zdjąć i pytac czy żyje:)

sory wielkie ale gimbusem to ja nie jestem!

a to ze cie bija-maruda- to juz nie moja sprawa i nie powinnaś chwalic sie tym:) hahahahah

możesz iść i do plastyka-pamiętaj tylko, że aby w przyszłości lubiało się swoją pracę to trzeba skączyć najpierw dobrą szkołę. A tak pozatym to w dzisiejszych czasach wykształcenie począwszy od poziomu podstawowego jest ważne i jak pokazuje życie-nadal stanowi nie lada wyzwanie..:)

aha. no spoko

Belfer... Ty albo masz matkę polonistkę, albo Cię polonistka codziennie dyma... bo twoja inteligencja z tą manią poprawności językowej nie idzie w parze.
Karolcia... Nie ma za co. Kiedyś też byłem w podobnej sytuacji odnośnie szkoły. I posłuchaj się lubię_żelki bo też ma rację. ;)

:D hihi dzięki :):D

karolcia - skoro nie jesteś gimbusem, to czemu piszesz jak gimbus?

nie pisze jak gimbus a to że się raz pomyliłam to się chyba wszystkim zdarza??? NIE OCENIAJ MNIE PO TYM nie jestem idealna i się ode mnie odpierdol:)

Właśnie nie chodzi mi o pomyłkę, tylko o ostatnią część Twojej aktualnie ostatniej wypowiedzi - tak tylko narobisz sobie wstydu i wrogów :P

Rondo, powiedz mi co boli Cię w tych gimbusach....?? Bo widzę, że masz uczulenie na pismo tychże osób.
":D hihi dzięki :):D " i to jest dla Ciebie typowe pismo gimbusów? Ciekawi mnie jak Twoja dziewczyna ma okazywać Ci emocje... czekaj, Ty wgl. nie masz dziewczyny i dlatego bolą Cię takie teksty. Mniejsza o to. Pamiętaj tylko, że będziesz, jesteś lub byłeś tak samo gimnazjalistą jak koleżanka więc nie komentuj.

no sory ale ludzie piszący tu sami się o to proszą...ja tylko normalne pytanie zadałam....a w ogóle szkoda gadac....

matizzo dzięki chociaż jeden po mojej stronie:3

Proszę. ;)

:3 ;)

Napiszę dla pewności jeszcze raz, gdyby ktoś nie zrozumiał - nie o pismo tu chodziło, a o bezsensowną agresję. Tyle z mojej strony w tym temacie.

a co ja jestem twoim zdaniem agresywna?? uderzyłam cie czy co ze takie masz zdanie o mnie ? a moze sie boisz dziewczyn ? To ze przeklinam nie znaczy ze jestem agresywna....hmmm...ale spoko nie obchodzi mnie zdanie innych mysl sobie o mnie co chcesz ja i tak nie zmienie sie bo każdemu cos sie we mnie nie podoba TWOJA SPRAWA :) :D

ale gimbusem to Jesteś,przecież Kończysz trzecią klasę gim.,jak sama Pisałaś.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

..........dobra nie bede sie juz wiecej wypowiadała bo jak widac na tym forum umieją tylko wyzywac od gimbusów i nie mozna sie nic dowiedziec na zapytany temat...ehhh...:/ szkoda czasu..

Karolcia, nie ma sensu juz odpisywać na te posty, gdyż i tak już każda kolejna odpowiedź jest poza tematem.
A propo, powodzenia na gimnazjalnym.

Temat zamknięty.

Poszukaj bo niedawno był ten temat szeroko poruszany już na tym forum.

Polecam szkołę dobrego wychowania :) A kolega który mówił, że nawet jeśli nie masz talentu to Cię nauczą opowiada bzdury! Jeśli nie masz talentu to widać nie nadajesz się do tego. Każdy kto coś w życiu osiągnął i robi to, co lubi włożył w to chociaż te 3% talentu, reszta to determinacja i ciężka praca, a wtedy konsekwencja zaprowadzi Cię tam gdzie powinna. Bez talentu to możesz zamiatać ulice. I faktycznie popraw pisownię bo aż w oczy razi.

po pierwsze naucz sie czytać ze zrozumieniem a po drugie pytanie jakie zadalam nie ma nic wspólnego z moim talentem chciałam sie tylko dowiedzieć jak jest w tej szkole i czy egzaminy wstępne są trudne. A jak już zaczęłes oceniać mój talent to wiedz że maluje portrety małych dzieci na zamówienie i zarabiam na jednym namalowanym obrazku więcej niż ty na zamiataniu ulicy. Więc komentując dwa razy pomysl

I widać że chyba niczego konkretnego sie tutaj nie dowiem. Tylko tyle że umiecie wyzywac od gimbusow itp Tak więc strata czasu. Koniec tematu żegnam :)

karolcia7110 zajrzyj sobie na stronę lplomza.pl i http://www.facebook.com/profile.php?id=100003672079636

:) wielkie dzięki :3

o ile znam ludzi z tej szkoly (nauczycieli a nie uczniow) ktorzy zagladaja na to forum to oni akurat zwracaja uwage na tzw kulture osobista (w tym kulture jezyka) i na pewno podczas rekrutacji zwroca uwage na niejaka karoline................................................

... & vice versa!

:D ha ha ha super :D

i niech sobie zwracają uwagę na tak zwana ,,karoline'' . To jest tylko nick :) hehehe nie nazywam sie tak naprawdę więc mnie to nie obchodzi :)

i to ze napisałam: hej nazywam sie karolina to tylko dla tego ze do nicku mi pasowało. Mogłam napisać hej nazywam sie kornelia albo kasia :) nie jestem taka głupia żeby podawać prawdziwe imię :) I tak jak napisałam wcześniej KONIEC TEMATU :) żegnam i dziękuję za pomoc :)

Bez kropek, przecinków, wielkich liter...oj fatalnie. A do tego kultura osobista leży. Gdzie kobiecość? Gdzie normalność i dziewczęca delikatność, zwłaszcza, gdy aspiruje się do szkoły aartystycznej?

no fakt!

duszy artystycznej to Ty dziewczyno nie posiadasz!

zostań malarzem, ale może najlepiej "pokojowym"...

?

zacznij bawić się photoshopem

Marian

Dokładnie, a każdy "artysta" musi mieć w sobie wrażliwość, żeby przelać ją na swoją twórczość. Jest tu już taki jeden (ostatnio go nie słychać, może siedzi w pokoju bez klamek) który zarabiał grube miliony, teraz Karolinka chwali się swoimi "zarobkami" :D Zaprezentuj nam próbkę swojej twórczości, lubię każde kreatywne działanie, bardzo chętnie więc obejrzę Twoje portrety :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
praca
Poszukujemy osoby do opieki nad kobietą w podeszłym wieku w Łomży.
tel. 862185154, 508051512
usługi
Kucie posadzek, tynków.Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Sprzątanie po remontach piwnic itd, prace ogrodnicze. Przeprowadzki.
tel. 797632796
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org