Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwiaty - kurier - Łomża |
Witam, chcę wysłać kwiaty i z tąd moje pytanie: gdzie, za ile wysyłka (bukiet). May the force be with u
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwiaty - kurier - Łomża |
kiedyś robiłem to chyba z kwiaciarni marzenie z tego co pamiętam nie było strasznie drogo możesz też skorzystać z poczty kwiatowej tam płatność chyba tylko kartą namiary na pocztę kwiatową znajdziesz w necie
|
|
Znajduje się w kauflandzie korzystam często z ich usług i dostarczają kwiaty na czas mailto:bukieciarnia-jula@wp.pl
|
|
W każdej kwiaciarni oferują taką usługę. Pamiętam, ze jak mój brat wysyłał kwiaty dla żony to różnica między marzeniem a małą kwiaciarnią na przeciwko była ok 50 zł. Polecam więc się zorientować w kilku.
|
|
ja moge dostarczyc bysmy sie dogadali
|
|
W Pracowni Florystycznej na ul.Broniewskiego 26 obok Allior Banku dowóz jest za darmo, płacisz tylko za bukiet.
|
|
kwiaciarnia IRYS na Małachowskiego 604 249 393
|
|
Dzięki bardzo wszystkim za pomoc May the force be with u
|
|
Kwiaciarnia na Kazanskiej w lotku. Jeśli podasz im nr tel. wysyłaja potwierdzenie dostarczenia.
|
|
Ewentualnie zawsze chyba najłatwiej - http://www.roseduchateau.com No i tak na bank najszybciej kupicie kwiaty robiące duże wrażenie. Nie wszędzie takie są.
|
|
A mój kolega wysyłał przez kwiaciarnie na Pl. Sienkiewicza to sam szef osobiście je dostarczył z pięknymi życzeniami młodej parze przed pierwszym tańcem.
|
|
W Kauflandzie niema już kwiaciarni ;)
|
|
Tam też to znalazłem! Wieczna Roza[/url)
|
|
https://wieczna-roza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |