Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Meble do salonu |
Gdzie mogę w Łomży kupić jakieś meble do salonu? Chciałbym w końcu pozbyć się tych starych gratów. Myślałem także, czy nie lepiej zamówić przez internet? Widziałem bardzo fajny komplet na http://www.twojemeble.pl/, kusi także darmowa dostawa... Kupował ktoś z Was meble przez internet?
|
Re: Meble do salonu |
Polecam BOSS na Sikorskiego, kupiliśmy tam piękny komplet do salonu w przyzwoitej cenie, polecam
|
jak masz czas i cierpliwość na czekanie oraz na wymianę to zamawiaj. Są pewne grupy producentów który mają sztywne ceny czy kupisz przez internet czy w sklepie to tyle samo zapłacisz z tą różnicą że w sklepie dotkniesz zobaczysz. Też zależy ile chcesz wydać czy 1000 czy 10000 15234
|
Na Żabiej 15 w Salonie Emka Meble duży wybór i kierowniczka bardzo miła
|
na Żabiej w Emka meble nie dostarczaja Ci mebli do domu tylko odbiór osobisty :) więc niewiem czy aż taka miła kierowniczka Ci meble sama do domu wniesie :D
|
Autor: kicia899 (---.23.techtel.pl) Data: 24-01-13 21:52 na Żabiej w Emka meble nie dostarczaja Ci mebli do domu tylko odbiór osobisty :) więc niewiem czy aż taka miła kierowniczka Ci meble sama do domu wniesie :D kicia ja kupowalam tam meble w zeszlym roku i bez problemu mialam dowoz i wniesienie..kwestia kupujacego jest tylko zlozenie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
internetowe nie są wcale takie złe, jak się komuś trafiło coś nie tak to przysyłają nowe, wielka rzecz poczekać kilka dni na następnego kuriera..taniej czy nie..z tym bywa różnie, czasem w sklepie taka sama cena..zależy co chcesz mieć i jak jest z dostępnością
|
BOSS na Żabiej ;)
|
Jeśli kupujecie od sprawdzonych firm, to można to zrobić przez internet. Tam raczej nie będzie problemów.
|
Nietuzinkowe meble kupicie w sklepie stylowo-mieszkam.pl W zależności od tego w jakim stylu ma być urządzony salon, można wybrać kolekcje Modern, Vintage, Loft i wiele innych ciekawych rozwiązań.
|
Najbliższy salon znajdziesz tutaj : http://www.galameble.com/dystrybutorzy/salon-meblowy-sofa-lomza/
|
tych z Rzeszowa NIE POLECAM, drogie i mało funkcjonalne , jak i estetyczne :)
|
Nie mam w tym obszarze tematycznym wiedzy... Dlatego też niezbyt jestem w stanie pomóc... W realnym świecie wszyscy zmuszają się nawzajem do różnych rzeczy
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten wątek jest zamknięty |