piątek, 02 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RESTAURACJA WENECJA

chcialabym dowiedziec sie, jak nazywaja sie kelnerzy pracujacy w restauracji wenecja. bardzo prosze o odpowiedz - bardzo pilne ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RESTAURACJA WENECJA

NAJPROSCIEJ BĘDZIE JECHAC I ZAPYTAC NA MIEJSCU

super, dzieki.
mam nadzieję, że pojawi się ktoś, kto będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.

myślisz,że ktoś sypnie tutaj danymi kelnerów......?

Szczerze mowiac, tak myslalam, ze jest to niemożliwe, ale bardzo mi na tym zależy.

może ktoś "sypnie", ale podawanie nazwisk hmm to jednak chyba trochę niefajne. Spróbuj tam przedzwonić

Moje byłe mówią, że jestem w tym najlepszy. Wspominają też coś i Marudzie ale to nie sprawdzona plotka. Więc nie umawiaj się z jakimiś kelnerami tylko wal do pewniaków :)

hahah "nie`dotyczy" dzięki za radę :)
a wracając do tematu i mojej głównej prośby, to liczę chociaż na jakieś imiona? naprawdę jest to ważna sprawa i dość nietypowa, dlatego dzwonienie do tego lokalu nie wchodzi w grę.

jesteś taka pewna, że od wczoraj zaszłaś ????

Można jaśniej??

ojca dziecku szukasz ????
a jaśniej to trzeba było wczoraj myśleć

o co Ci chodzi?? ja ich baardzo dobrze znam i mimo to nie podam żadnych numerów;d jeśli chcesz coś od lokalu to do nich dzwoń; numer do "Wenecji" jest ogólnie dostępny; jesteś z 2lo i wiąże się to z wczorajszym półmetkiem?

"tereska25" wczoraj obsługiwali porządni ludzie i żadnych numerków tam nie było; na pewno nie wśród połączenia kelner-uczennica;

hahahhahahhahahahahahahahahahaha, nie badz smieszna :) i nie zycze sobie, zeby mnie ktos tutaj obrazal.
Ze Ty tak postepujesz, nie oznacza, ze inni rowniez. Z reszta nie po to zostal otworzony ten post tutaj, zeby siebie obrazac, wiec pohamuj, a jezeli nie masz takich informacji, ktore moga mi pomoc, to za przeproszeniem Zamknij sie :)

dziecko drogie, ty nie post a temat otworzyłaś i proszę grzeczniej do mnie, mozesz użyć zwrotu PANI, ale zresztą po co, ja skończyłam

"Arecki123" Nie, nie jestem z IILO i moje pytanie nie wiąże się z wczorajszym półmetkiem? Po prostu mam swoje powody, dla ktorych zadalam to pytanie :) ale dzieki za wiadomosc, w szczegolnosci za uswiadomienie 'tereska25', ze jej komentarze sa nie na miejscu.

kelner to też mężczyzna, a mamusia to powinna dziewcze uświadomić, że z dupą nie ma żartów

tereska25 nie godzi się do Cb mówić Pani, bo mimo, że nie wiem ile masz lat to śmiało można rzec, że do tego tutułu nie dorosłaś; jeśli jesteś dorosłą osobą, to konkretnie zdeprawowaną i myślącą według zwierzęcej inteligencji, która nasuwa Tb tylko sex do płytkiego rozumu; nie pozwolę sobie tych ludzi obrażać, bo ich znam i wiem jakimi są osobami!

Oj nawet nie mam sily tego komentowac :) Chyba PANI bledy z mlodosci sie przypominaja?

poległam hahahahaha

już naprawdę milczę hahahaha

widocznie ta "PANI" ma konkretne problemy ze swoją dupą

arecki123 - lepiej bym tego nie ujęła :)

elko gimbusy co wy tu pierdolicie

Autor: m17 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
a jezeli nie masz takich informacji, ktore moga mi pomoc

Skoro nikt nie wie o co Ci chodzi, to czego oczekujesz od ludzi? Ze podadza nazwiska? Numery telefonow? Starasz sie pisac mądrze, ale jednak glupotą zawiało ...
Znane tez jest przyslowie," na glupie pytanie .... "
Piszesz cos o nie typowej sprawie, jednak dostalas NAJLEPSZA odpowiedz juz w 2 poscie, pojechac czy tez zadzwonic ...

Pytanie do Ciebie m17:
*Uwazasz ze kto kolwiek wezmie Cie na powaznie piszac o nazwiska i imiona pracownikow samemu bedac anonimowym ?;]
*Co chcialas zyskac tworzac tak bezsensowny temat? Wszczac dyskusje czy tez uruchomic tych starych, forumowych trolli? Bo z pewnoscia juz te drugie Ci sie udalo, chociaz jeszcze nie widzialem tutaj marudy i malego :)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Szukam opieki do 5 letniego maltańczyka na 10 dni.
tel. 696572859
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org