sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telefon

Witam.
Może to nie jest odpowiednie forum do rozwiązywania problemów takiego typu Ale bywają tutaj inteligentni Panowie ;-) którzy na pewno mi pomogą.
Podczas otrzymywania sms'a wyświetla się treść sms'a i coś jeszcze ZDEFINIOWANO CENTRUM ODPOWIEDZI. Jeszcze wczoraj nie miałam takiego komunikatu podczas otrzymywania sms'ów a dzisiaj zonk ;-( . Czy możecie napisać o co tutaj chodzi? Szukałam w internecie ale nie znalazłam nic co by dało odpowiedź na moje pytanie.
Za wszelkie pomocne informacje z góry DZIĘKUJĘ :) . Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telefon

Orange?

... a może te SMS'y są z bramki internetowej ...

Tak,orange.. Smsy nie są z bramki internetowej.

Szukałaś w necie i nic nie znalazłaś, ja coś znalazłem, przeczytaj:

http://pl.misc.telefonia.gsm.narkive.com/81BO2dnT/zdefiniowane-centrum-odpowiedzi-nokia-6600-problem

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
usługi
Kucie posadzek, tynków.Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Sprzątanie po remontach piwnic itd, prace ogrodnicze. Przeprowadzki.
tel. 797632796
usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org