Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam kto pali e-papierosy?! |
jestem ciemna w sprawie kupowania liqlidow:))) kupilam tabac ale tak smierdzi ,ze nie mogeee tego zniesc!!! w ciagu tygodnia wywalilam 30 zl i nic mi nie pasuje- gdzie i kto w Lomzy mi doradzi prefesjonalnie? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam kto pali e-papierosy?! |
I tak wrócisz do normalnych fajek :) Szkoda nerwów:)
|
|
Zależy co lubisz,ja osobiście zazwyczaj mieszam.I wychodzą fajne efekty.
|
|
Kup sobie smak truskawki i bez obaw aż tak bardzo nie czuć truskawki jak innym się wydaje jest ok, ja już nie pale 6 m-c normalnych oszczędność duża ;) Przejdź się na Konstytucji 3 Maja 2 na 1 piętrze na pewno coś podpowiedzą. życzę powodzenia w postanowieniu
|
|
sam sobie kupiłem e-papieros jestem zadowolony z niego odkąd go mam nie zapaliłem zwykłego papierosa a wiecej mozesz sie dowiedziec w lobardzie na starym rynku tam sprzedaja e-papierosy i liqlidy wariat777
|
|
polecam smak zielonego jabłka oraz proponuje robić sobie mieszanki
|
|
polecam limonke z mięto oraz orzech raafaal
|
|
kolo asaja jest fajny sklep polecam raafaal
|
|
swd56 jakie smaki konkretnie mieszasz????? raafaal
|
|
pale teraz dawidofa moze byc ale podajcie kilka mieszanek - to wyproboje. dzieki nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Kawa albo mentol. A co do e-papierosa tak ogólnie to nie poddawaj się :) Po dwóch tygodniach przychodzi WIELKI kryzys :)
|
|
ha:))) w ciagu dnia jak mnie przycisnie zapale gora 2 szt!!(najczesciej rano przy kawie buuuu) Jak dla mnie to sukces na miare Nobla!!!!!!!! A ,bede miala czym sie pochwalic przed swoja " dohtorka "-"cholera" :))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
raafaal1985 ostatnio energy drink z cherry i troszkę mięty,w drugim ice mint - english black tea -virginia. Jeszcze co do sklepów kiosk przed biedronką na dwornej i na legionów na przeciw ryneczku.
|
|
się okaże ile hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |