środa, 28 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zezowate a obiecałeś i nie stawiłeś sie na spodkaniu:)))))

ZEZOWATE CZYŻBY INFORMACJE ZACZERPNIĘTE PRZEZ CIEBIE, PSI DETEKTYWIE NIE POKRYŁY SIĘ RZECZYWISTOŚCIĄ:)))))))))

TROP DALEJ:))) BOHATERZE WIRTUALNY:))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zezowate a obiecałeś i nie stawiłeś sie na spodkaniu:)))))

Zezowate

może zgłoś się do prokuratury to prędzej mnie wytropi:)))))

TYLKO WUJKA GOOGLE JUŻ TY SIĘ NIE PYTAJ O NIC BO I WUJEK GOOGLE OLAŁ CIEBIE:)))I PODAJE TOBIE ZŁE INFORMACJE:))STARY TETRYKU:)))))))))))))))))))

prawda jest taka ze ja z zezowatym i 2 kolegami tam byliśmy - to ciebie nie bylo i nie wal sciemy na zezowatego bo jestes jednym kłamcą na tym forum który jeszcze wysmiewa i nabija sie z zezowatego .

Potrafisz siedziec tylko w domku i sie barykadować a na forum wyzywać innych
sam jesteś oszustem

Raclan jak mogłem być na kursie który się nie odbywał:)))

hahahahahha ja z zezowatym i 2 kolegami cioty wzięły kolegów do pomocy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Raclan masz już dane kolegi:)) zezowate ma moje dane to czemu wy cwele prosicie o spotkania:))))

NIe lepiej cwele wpierdol spościć komuś bez zapowiedzi:))))

Ale takie kurewstwo zapraszacie kolegów bo nie dali byście nikomu rady w pojedynkę:))))

Raclan ryju nie myty jesteś ************ tak jak twój kolega:))

CZY TY ZEZOWATYM MENDO NIE ZAUWAŻASZ JEDNEGO ŻE GÓWNEM INNYCH OBSMARUJECIE!!!!! I JĘCZYCIE STARE ĆWOKI:)))) ŻE TO INNI WAS OBSMAROWUJĄ???????

NIE MA SENSU TAKIM GÓWNIANYM TOWARZYSTWEM RĄK SOBIE BRUDZIĆ BO POTEM ŚMIERDZI:))))))

A MOŻE TY WRAZ ZEZOWATY Z KOLEGAMI OSPRZĘT MIELIŚCIE ?????:))

raqlan to musieliście się dobrze obsrać przed CXRSa1 skoro na spotkanie żeście przyszli jeszcze z 2 kolegami! Razem 4 na jednego!!! Ciekawe czy pobraliście ze sobą brony z gospodarstw???
Myślałem że ludzie z prowincji są bardziej odważni! Kiedyś świadczyły o tym awantury na każdej z zabaw w remizach strażackich np. w Konarzycach. A teraz co? 4 na 1?!

A dla tego zezol nie cierpi kobiet on tylko nawiązuje bliskie kontakty tylko z panami :))))))

Ciekawe co żony na to?:)

Czy nie długą odkryją mroczną tajemnice swych mężów skrywano przez lata:))))

Czekamy z niecierpliwieniem raqlan i zezowaty na dalszy ciąg romansu nawiązanego przez forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cxrsa1 zesrales sie bo nie przyszedles a spotkanie niestety sie odbyło
gdybyś przyszedł to nawet byś reki zezowatemu nie podał bo byś sie zsikał ze strachu hehehe
czterech na jednego to nie wrózy nic dobrego wiem o tym ale ani ja ani moich 2 kolegów nic byśmy tobie nie zrobili bo to nie moja sprawka :) :)
Bardziej zezowaty by się tobą zajął a my mielismy ze sobą aparaty i kamery by pozniej twoj płacz i błaganie o litość nagrać jak go przepraszasz :):)
A z tego co pani w urzędzie powiedziała to nawet się gosciu tam nie stawileś bo byli tylko sami mlodzi ludzie :):)
Posrałeś się ze strachu i jeszcze sie teraz usprawiedliwiasz

raqlan od kiedy na solo się przychodzi z 3 cwelami????????????

raqlan no to wklejcie wredne kurwiszony moje dane:)))

zezowaty spotasz sie ze mną ? mam ochute na ciebie !

raqlan , spokojnie ja mam czas , niech sobie andzia c , grabi dalej ,

.... z tymi kamerami i aparatem to mieliście dobry pomysł , byliby też świadkowie , żeby póżniej nie płakał i przepraszał , bo ja nie mam czasu jeżdzić tam darmo , a jak już go spotkam , to wtedy NIE BĘDZIE przepraszam i sobie " porozmawiamy " i się " pośmiejemy " .

TAK JAK TAM rozmawialiśmy , problem jest jeden : ten Ciul może nie być w TEJ grupie .
Pamiętasz , co TAM Wam mówiłem , że SĄ realizowane w PUP w Kolnie DWA podobne do siebie projekty :

Projekt :
„ E-AKTYWIZACJA MIESZKAŃCÓW MIASTA KOLNO - II EDYCJA” ,
- w tym 40 godzin kursu komputerowego ?
realizacja w okresie od 01.04.2012 r. do 31.07.2012 r.,

czy ?

Projekt :
„ Aktywność zawodowa szansą na sukces „
- czy 34 godziny kursu komputerowego ?
realizacja w okresie od 01.02.2012 r. do 31.05.2012

W KAŻDYM PROJEKCIE SĄ DWIE GRUPY , a więc MOŻLIWOŚCI jest , aż CZTERY , każda z tych czterech GRUP ma zajęcia w INNYM TERMINIE innego dnia .

.....................................................................................................................

Niech się jeszcze pocieszy , ja mam czas , lepiej się dobrze przygotować i WSZYSTKO dokładnie sprawdzić .
A tymczasem , już pewnie mu mina zrzedła i w pory robi ze strachu , po tym co Tu przeczytał .
Jak USTALĘ wszystko dokładnie , to wtedy TEŻ przyjedzcie i ZNOWU pójdziemy sobie póżniej na piwo ( tam gdzie dziś może być , albo zmienimy lokal ) , pogadamy i pośmiejemy się z tego " bohatera " .

andzia c , PONAWIAM propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego .

PODAJ I NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM !

chetnie bym dal wam po banie, bananie

jedyny prawdziwy jasio :}

raqlan i zezowaty przyszli z kolegami żeby mieć swiadków w razie jakby doszło do jakiegoś zajścia...to logiczne chyba...ale o co tak naprawdę biega to nie będę wnikać..jakieś spotkanie, jakiś kurs.... dziwne to wszystko :)

ktos kogos wydymal i nikt nie wie czyja to **** byla. kazdy muwi teraz ze nie jego

jedyny prawdziwy jasio :}

Autor: Kama30 ,

Ja WIEM , że to są IDIOTYZMY , lecz zobacz KTO i w jakim celu zakłada takie tematy .
JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY PISAĆ TAKIE GŁUPOTY ?

Temat : Andy c vel CXRSa1 vel miriamjan

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183

ODPOWIEDZIAŁEM , BO MAM TU DOBRĄ ZABAWĘ Z TEGO DEBILA andzi C vel CXRSa1

zezowate mieliście aparat wydeo to pewnie macie ze spotkania mile zdjęcia to wklej kilka na forum?????
Tylko żeby były z twarzami bo po penisach będzie was trudno rozpoznać:)))))))))))))

Cwele :))))))))))

diabel666 tak szybko tobie nie odpisze może za kilka miesięcy jak ustali twój adres przez UP:))) ale uważaj bo on nie wie co to solo najbezpieczniej czuje jak ma za plecami kilku cweli:))))

a mnie możesz ustalić, bo ja Ciebie tak:)

cxrsa1----------ty za te całe pyskowanie na zezowatego i wpajaniu o nim głupot dla innych forumowiczów mialeś okazję stawić się w PUP czego nie zrobileś bo bałeś się ze koledzy cię nagrają jak dostajesz od zezowatego nawet łomot za te twoje wybryki na forum posrałbyś się ze strachu.
Osobisciie byłem i ciebie tam nie było kiciarzu .
Wiec skacz gadac głupoty juz i zamilcz. Ty to potrafisz tylko na forum pierdolic o innych a jak nadejdzie czas by spojrzec tej osobie w oczy to ty nawet nie masz odwagi wyjść ani nie masz kolegów którzy by tam byli z tobą .

JESTES SPALONY , PRZEGRANY I TWOJE GADANIE TUTAJ JEST JUZ BEZUZYTECZNE

ZEZOWATY SKACZ JUZ DO NIEGO PISAC BO TO CZLOWIEK CHORY UMYSLOWO A JUZ NA PEWNO JAKIS MALOLAT KTORY NIE MA CO INNEGO ROBIĆ JAK TYLKO WYZYWAĆ FORUMOWICZY

i jeden i drugi zapewne nie są małolatami...tylko poprostu obaj dali się wciągnąć w głupie pyskówki..dajcie już spokój bo to do niczego nie prowadzi :)

TU jest odpowiedż DLACZEGO wdaję się w " dyskusję " z tym POPAPRAŃCEM .

Osobiście nie dotyka mnie to co pisze andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan , wręcz przeciwnie , bawi mnie jego głupota . Czytając jego posty , boki można zrywać ze śmiechu , jak ten IDIOTA się pogrąża swoimi wypowiedziami . Jak STARA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka .
DEBIL założył już kilkanaście tematów , a ja odpowiem mu tym jednym .

Z każdym nowo założonym tematem , każdą wypowiedzią - postem , ten IDIOTA , sam się KOMPROMITUJE i OŚMIESZA .
Niech pisze więcej , jego GŁUPOTA dotrze do szerszego kręgu użytkowników tego forum .

Podbijam czasem temat , aby obnażyć jego INDOLENCJĘ i PROSTACTWO umysłowe . Ten KMIOT nie potrafi sam napisać jednego zdania w miarę poprawnie po polsku . Każda jego wypowiedż to stek bzdur i bełkot obłąkanego frustrata . Gdyby zwrócić uwagę na tok jego wypowiedzi , zawsze wychodzi na jaw " poszarpany proces myślowy " oderwany od sensu stricto sprawy . Pisze jak jakiś PARANOIK , bez ładu i składu różne brednie i głupoty .
Nie potrafi zachować zimnej krwi i rzuca się jak g....o w przeręblu . Z braku argumentów podpiera się dziecinnymi wrzutkami/wklejkami z netu , lub odwraca kota ogonem i powiela moje wcześniejsze posty lub sformułowania .
Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu . Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji , niespójność wypowiedzi i procesów myślowych , oraz objawy mutyzmu .
Czy nie zastanawia Was dziwaczność tematów i wypowiedzi pisanych przez Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ?
Irracjonalne zachowanie ?

To stary 48 letni prawiczek-kawaler , bezrobotny kmiot z podkolneńskiej wsi , biedny DUPEK , który sobie nigdy w życiu nie p....ł , a gdyby tam u niego na rodzinnej wsi , krowy w majtkach chodziły , to by i nigdy p...y na oczy nie widział . BARANI ŁEB skończył tylko z trudem siedmioklasową szkołę powszechną i nie może nigdzie znależć pracy , a i do tego dokładają się problemy sfery seksualnej ( jakiej on jest orientacji , to pies go wie ) . Wszystko to powoduje u niego zaburzenia emocjonalne , a niemożność realizacji celu wywołuje przykre emocje frustracji .
Frustracja natomiast podsycana przez ból , gniew i złość , wywołuje irytację i agresję , przejawiającą się tu na forum 4lomza , gdzie uważa , że właśnie tu może się odegrać za swoje przesrane życie . Według niego , tu się właśnie samorealizuje i tu tylko może błysnąć " inteligencją ", bo w realu jest NIKIM , totalne ZERO . Anonimowość zapewnia mu pozorne bezpieczeństwo , więc śmiało puszcza wodze fantazji i struga " bohatera " .
Stres spowodowany brakiem perspektyw i ograniczonymi możliwościami rozwoju , potęguje poczucie krzywdy i zainicjował wystąpienie psychozy .

Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie zaistnienia na szerszym forum , jak i pogrążenia oraz zniszczenia Pana zezowate szczęscie , przeszkadza mu pragmatycznie myśleć.

Autor: CXRSa1, wcześniej pisał tu na forum pod nickiem : Andy C , oraz jako Autor: miriamjan

Kto chce zobaczyć jaki to DEBIL , może zapoznać się z tematem :
Temat : ANDY C - kto chce niech czyta ;

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873

PS :
Większość tu , czytających to GIMNAZJALISTÓW i tak nie zrozumie nic z tego co napisałem . Człowiek umiejący samodzielnie myśleć , nie musi się zastanawiać KTO TU JEST DEBILEM .
Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !

JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ?

poniżej próbki tematów z ostatnich dni , założonych przez tego IDIOTĘ ;

....................................................................................................................

Temat : raqlan czy na pewno mam zezowatym dziecko????

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512578&t=512578

Temat : zezowate Goebbels/ie 4 forum.pl

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512871&t=512871

Temat : zezowate teleinformatyku:)))

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513167&t=513167

Temat : zezowaty Środa Kolno UP godzina (

[URL[http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512842&t=512842[/URL]

Temat : ZOŁZOWATE czy jakoś specjalnie przygotowójesz sie na jutrzejsze spodkanie???

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513021&t=513021

Temat : Ile razy już zezowaty już razy konfabulowal na tym forum:))

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513023&t=513023

Temat : Dla czego zezowaty boi sie bliskiego kontaktu z kobietamI?

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512379&t=512379

Temat : zezowate sklada pozew do sądu bo czuje się poniżony.....

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512159&t=512159

Temat : ORMO żyje ormo czuwa

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=200141&t=200140

TEMAT : zezowate a obiecałeś i nie stawiłeś sie na spodkaniu:)))))

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513260&t=513260

...................................................................................................................

JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ?

Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !

raqlan świnia świni rękę ślini:))))

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 18-03-12 18:22

raqlan , rozbawiłeś mnie barani łbie do łez , ty już tu przeszedłeś samego siebie ,
tzn jesteś STARY i tylko po 7 letniej wiejskiej szkole powszechnej , rozumiem ?
na to wskazuje twój poziom " intelektualny "

Autor: raqlan , " pokrzywdzony prawnik " mści się za to że obnażyłem jego głupotę i ignoranctwo !

Abstrahując ,
to andzia C vel CXRSa1 , co ciebie DEBILU napadło z pisaniem , że ja ci mam zablokować kurs komputerowy " informatyka ' ?
Dostałeś się tam z listy rezerwowych , to się ciesz , ale JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ !

NIGDZIE PIERWSZY o tym niby twoim kursie " informatyka " NIE PISAŁEM .
Tak się cieszyłeś , że cię GMINNY KMIOCIE zakwalifikowali na te zajęcia i dostałeś się tam cudem , ty nieuku NIEPOTRAFIĄCY JEDNEGO ZDANIA NAPISAĆ W MIARĘ POPRAWNIE PO POLSKU , że aż wpadłeś w zachwyt i nie omieszkałeś wszem i wobec napisać , że ;

TEMAT : chłopak
Autor: CXRSa1 (176.31.202.---)
Data: 12-04-12 23:37

zezowate mendo , ormowcu miałeś mi zablokować kurs informatyki dofinansowany przez UP i co ja nadal się kształcę dzięki up a ty debilu córce nie mogłeś córce załatwić dotacji innej niż gastronomiczna:)))) czyli nadal tkwi w branży robótki ręczne:)))))

oraz .....

TEMAT : Pamięci Przemysława Gosiewskiego..
Data: 13-04-12 00:16

zezowate sie ci tobie pozdrowienia stary ormowcu bo mi chciałeś obesraniu zablokować kurs informatyka dofinansowanego przez UP i co ormowcu tobie się nie udało:))))

oraz :

TEMAT : ORMO żyje ormo czuwa
Data: 13-04-12 00:19

zezowate szczęscie ja nadal dostaje dotacje dzięki UP :)) a ty ormowcu chciałeś mi zablokować karierę zawodową:)))

Czy tak BEZROBOTNY KMIOCIE się podnieciłeś , że aż w TRZECH tematach musiałeś się tym pochwalić , że ZA DOTACJE Z PUP w KOLNIE robisz tam jakiś kursik , dla POCZĄTKUJĄCYCH " informatyków " ???

JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ !

.

zezowaty jakim ułomkiem trzeba być żeby chodzić po urzędach i pytać się czy zna Pan/i zna taki nick internetowy:)))))))))))))))))))))))))))

raqlan taki morał wyciągnąłeś z historii z Marudą nie mogłem dać rady sam Marudzie ! To następnym razem muszę przyprowadzać kolegów na SOLÓWKE:))))))))

Figa

Nie od razu, nie od razu Miła stopisz serca mego lód !zezowate szczęscie

Figa po tym jak odkryłaś jego wiek :))))))) "Chłopiowiu' odechciało się smalić cholewki do Ciebie:)))

cxrsa1 - ja nie mialem wogole tu ustawiac solówki tylko być reżyserem a moi koledzy kamerzystami , natomiast ty i zezowaty swoje porachunki byscie rozwiazywali jako aktorzy w moim filmie w ktorym błagasz o litosc zezowatego jak ci manto by spuscił a co do kolegów twoich to ty wogóle ich nie masz i ostro przesadzileś. Ty nawet jakbys zezowatego widział to byś uciekał jak najman po arenie przed pudzianowskim ja do waszych utereczek się nie będę mieszał tylko patrzył i się smiał z ciebie i twojej głupoty którą piszesz na zezowatego jak go wyzywasz i obrazasz i nie wklejaj tutaj postów ze starych ustereczek między mną a zezowatym bo jest juz dawno załatwione polubownie

jednak nie ukryję ze naprawdę przydałoby ci sie spuscić wpierdol za takie posty na zezowatego , ale to nie ja będę cie tłukł i nie ja będę Cię obrazał czy wyzywał i nie życzę sobie zebyś wypowiadał mojego nicka bądz mnie bezpodstawnie obrażał

a co do marudy to ...........
juz został namierzony i to jest kobieta pracuje w biurze w denteksie( teraz juz tam nie pracuje bo zrobiono jej w pracy nalot ) wiec teraz siedzi baba cicho

Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl)
Data: 26-04-12 19:16

cxrsa1 - ja nie mialem wogole tu ustawiac solówki tylko być reżyserem a moi koledzy kamerzystami , natomiast ty i zezowaty swoje porachunki byscie rozwiazywali jako aktorzy w moim filmie w ktorym błagasz o litosc zezowatego jak ci manto by spuscił a co do kolegów twoich to ty wogóle ich nie masz i ostro przesadzileś. Ty nawet jakbys zezowatego widział to byś uciekał jak najman po arenie przed pudzianowskim ja do waszych utereczek się nie będę mieszał tylko patrzył i się smiał z ciebie i twojej głupoty którą piszesz na zezowatego jak go wyzywasz i obrazasz i nie wklejaj tutaj postów ze starych ustereczek między mną a zezowatym bo jest juz dawno załatwione polubownie

jednak nie ukryję ze naprawdę przydałoby ci sie spuscić wpierdol za takie posty na zezowatego , ale to nie ja będę cie tłukł i nie ja będę Cię obrazał czy wyzywał i nie życzę sobie zebyś wypowiadał mojego nicka bądz mnie bezpodstawnie obrażał

a co do marudy to ...........
juz został namierzony i to jest kobieta pracuje w biurze w denteksie( teraz juz tam nie pracuje bo zrobiono jej w pracy nalot ) wiec teraz siedzi baba cicho

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Widzę WYPIERDKU MAMUTA ŻE NA DOBRE POKJÓRWIŁO SIĘ POD DEKIELKIEM :):)

Od pierwszego twojego postu uważałem ciebie raqus za debila ale teraz to juz sam swój debilizm przekroczyłeś na maxa:):):)

hahaha ja dantex i twoja po...ona fantazja :):)
Jesteś rozkoszny raqlanik :):)
Chyba cię polubię :):) za te twoje chore fantazje :):)

andzia c , IDIOTO niedawno ADMIN wykasował założony DZIŚ przez ciebie NOWY temat ( skierowany przeciwko mnie ), tak gdzieś ok 15tej , widać i jemu znudziło się już czytać twoje DEBILIZMY , które zaśmiecają tylko Forum , nie wnosząc nic nowego .
Czy ty BARANI ŁBIE potrafisz sam od siebie napisać coś w miarę poprawnie , po polsku i bez takich BZDUR ?

JAKIM TRZEBA BYĆ IDIOTĄ , ABY WYPISYWAĆ TAKIE PARANOICZNE TEKSTY ?
.........................................................................................................................

Czy ty już tak się zagubiłeś w rzeczywistości , że musisz KONFABULOWAĆ i rzucać jakieś FAŁSZYWE niby oskarżenia typu :
" Autor: CXRSa1 (176.31.202.---)
Data: 26-04-12 17:08

zezowaty jakim ułomkiem trzeba być żeby chodzić po urzędach i pytać się czy zna Pan/i zna taki nick internetowy:))))))))))))))))))))))))))) " .

........................................................................................................................

NIKT , NIKOGO tam w urzędzie O NIC NIE PYTAŁ !

Tracisz zimną krew i wypisujesz co ci ślina na język przyniesie .

TO DOBRZE , pisz i KOMPROMITUJ SIĘ dalej andzia C vel CXRSa1 .

WIDOCZNIE JUŻ DOTARŁO DO URZĘDNIKÓW , ORGANIZATORÓW I UCZESTNIKÓW TEGO KURSU , JAKIEGO IDIOTĘ MAJĄ NA ZAJĘCIACH .
( wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło : kurs komputerowy PUP Kolno , a już na pierwszej stronie wyszukiwarka pozycjonuje tematy założone przez ciebie , tu na Forum 4lomza ).

TEMAT : chłopak
Data: 12-04-12 23:37

zezowate mendo , ormowcu miałeś mi zablokować kurs informatyki dofinansowany przez UP i co ja nadal się kształcę dzięki up a ty debilu córce nie mogłeś córce załatwić dotacji innej niż gastronomiczna:)))) czyli nadal tkwi w branży robótki ręczne:)))))

oraz .....

TEMAT : Pamięci Przemysława Gosiewskiego..
Data: 13-04-12 00:16

zezowate sie ci tobie pozdrowienia stary ormowcu bo mi chciałeś obesraniu zablokować kurs informatyka dofinansowanego przez UP i co ormowcu tobie się nie udało:))))

oraz :

TEMAT : ORMO żyje ormo czuwa
Data: 13-04-12 00:19

zezowate szczęscie ja nadal dostaje dotacje dzięki UP :)) a ty ormowcu chciałeś mi zablokować karierę zawodową:)))

.......................................................................................................................

Czy tak BEZROBOTNY KMIOCIE się podnieciłeś , że aż w TRZECH tematach musiałeś się tym pochwalić , że ZA DOTACJE Z PUP w KOLNIE robisz tam jakiś kursik , dla POCZĄTKUJĄCYCH " informatyków " ???

reqelku dawno stwierdziłem że jesteś sancho pansa a zezowate twoim panem don kichotem:))))

maruda laleczko z dentexu ze cie wywalili to jeszcze się teraz odgryzasz lol :D
ja juz z wami dwoma debilami maruda i cxrsa1 nie mam zmaiaru gadać bo jesteście pojebani na maxa :):):):)
marudy mordę poznałem zezol na pewno pozna cxrsa1 i mi przysle zdjęcie po czacie bo tych komentarzy nie popusci
nara mordojeby :)

nara nara świniopasie :):)
azapomniałeś że miałeś się do mnie nie odzywać już od dawna??

raqlan :)
Daj swoje Cv koleżance nier zaniesie za ciebie to może w końcu wygrzebiesz sie z tego gnoju :):)

CXRSa1 vel Andy C

a ALIMENTÓW ode mnie już nie chcesz , za te niby dzieci co ci zrobiłem , jak pisałeś w temacie : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku ?

Autor: - miriamjan i Andy C vel CXRSa1 , to jedna i ta sama osoba !
......................................................................................................................
Autor: miriamjan (---.1and1.pl)
Data: 25-02-12 20:46
zezowate szczęscie Jacek nie kompromituj się obiecałeś mi małżeństwo i teraz się wycofujesz

Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Autor: miriamjan (82.192.79.---)
Data: 27-02-12 01:01

nie ruszaj ta mego chłopa dziecko zrobił a alimenty kto będzie płacił?? jaka go pobijeta / Mi nic nie gadał Jacek ze ma zone i dzieci na utrzymaniu....

TEMAT Re: kryzys w lomzy na nieruchomosci
Autor: miriamjan (---.artnet.pl)
Data: 27-02-12 19:54
oborę zawsze od 60 latka zeza można kupić. Alimenta przynajmniej dziecku da.

TEMAT : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku
Autor: miriamjan (---.kasserver.com)
Data: 27-02-12 18:22
Próbujesz się z panami zabawiać dziecko nie ma co jeść a ty z panami się zabawiasz zboku NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU JACEK
Data: 27-02-12 18:33
robciu zostaw jacka w spokoju zezuł heterykiem. Jesteś zostaw mojego kochanka w spokoju,, Co?
Data: 27-02-12 18:43
saguaro nie mów że konkurujesz z kobieto o alimenty?
Data: 27-02-12 18:44
Odczep ta się od Jacka zezola Proszę was LUDZIE
Data: 27-02-12 18:50
Ja wam dam jak alimców nie zapłaci przez was!!!!
Data: 27-02-12 18:55
To je temat o alimcach wic o cisze prosze!!!!!!!
Data: 27-02-12 18:57
To je temat o alimcach wic o cisze prosze!!!!!!! WESTA SIE NA SPKUJ
Autor: miriamjan (---.kasserver.com)
Data: 27-02-12 19:40
Z Czarnkowa ojciec jest:)))
???????
Data: 27-02-12 19:48
Cisza być to temat o alimentach.
Data: 27-02-12 20:00
idzta spać co was alimenta interesują???
Autor: miriamjan (---.surfert.nl)
Data: 27-02-12 22:49
zezolu jacku z kobieto zrobiłeś dziecko niedziwne że Monika dała ci po ryju a Natalia cie nie nienawidzi.

Re: Doradzca Podatkowy egzamin !
Data: 27-02-12 18:59
JAK ODZYSKAC ALIMENTA OD CHLOPA ???

Re: co sądzicie o takiej opiekunce
Autor: ktoś15 (---.elomza.pl)
Data: 27-02-12 21:39
Martuchna , pan Andy C ,wspominał że niezla paszteciara z ciebie. Dieta się kłania. To ja już nie chce wiedziec jak ty wygladasz. Podobno jarasz jak smok, przy dzieciach klniesz pijesz itd. Matka z ciebie żadna. Podobno dzieci same musza obiady sobie gotowac. A i jeszcze jedno Andy C wspominał coś że lubisz dziewczynki. To prawda??
Nie Pozdrawiam
Autor: Andy C (176.31.202.---)
Data: 27-02-12 23:04
Martuchna no zobacz kolejny marny prowokator się znalazł!
Autor: miriamjan (---.surfert.nl) - Autor: miriamjan
Data: 27-02-12 23:30
ktoś15 matki i ojca moherów musisz słuchać:)))) bo ja tego słucham mimo 70 lat:))))
http://www.youtube.com/watch?v=ikr0ljg9qLc

Re: SKANDAL !!!!!!!!!
Data: 29-02-12 17:22
zezolk jacusi czochranie bobra przed koputerem cały dzionek nazywasz pracą . naucyles sie kilka slow mondrych bo ciezona do mniasta przywiezie taki z ciebie gagulator.

Re: KRYPTOREKLAMA na forum
Data: 02-03-12 17:11
zezowatku obsrałeś się i piszesz że inni śmierdzą.

Ciekawy temat : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku - - Autor: miriamjan = Andy C = CXRSa1
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=491640&t=491640

......................................................................................................................

CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan ,

a ALIMENTÓW ode mnie już nie chcesz , za te niby dzieci co ci zrobiłem , jak pisałeś w temacie : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku ?

raqlan zezowatym ale wy cwele jesteście :)))) BOHATERZY NIE POTRAFICIE HONORU SWOICH NIBY ŻON OBRONIĆ:)) ANI W INTERNECIE ANI NA ULICY SZMACIARZE JAKBY KTOŚ SIĘ NIE TEGES ODEZWAŁ TO BYŚCIE SKULILI USZY SZMATY:)))))))

Autor: CXRSa1 vel Andy C ,
DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl

To GDZIE w łomzy mieszkasz , a masz dostawcę internetu z kolno.vectranet.pl ?

........................................................................................................................
masz tu przykład twojego postu w :
TEMAT : do Andy C
" Autor: CXRSa1 (---.kolno.vectranet.pl)
Data: 15-04-12 09:16

zezowate że masz ....... "

DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl

zezowate wiosna jest czas siewów i orki:)))))))))))

Data: 22-03-17 11:53

Odkupie kwoty mleczne?

A co ty krowy pasiesz pod Łomżo?

zezowate dzięki za podanie mego maila coraz więcej się o tobie dowiaduje jaki z ciebie degenerat:))))

Mówisz i masz , nie dziękuj , przypomnę jeszcze raz :

ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ;

TEMAT : Przygadał kocioł garnkowi...
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=192060&t=192045

Autor: Andy C (176.31.202.---)
Data: 11-02-12 11:47
...
Antynka kliknij na tego maila subhuman5@wp.pl bardzo Ciebie o to proszę.

TEMAT : Gdzie się bodziały Normalne dziewczyny??
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=433697&t=432727

Autor: Andy C (---.net)
Data: 16-09-11 19:55

Zapraszam na niezobowiązująca wymianę myśli setmyfree@wp.pl;)

TEMAT : chłopaki- dziewczyny
http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436819&t=436816

Data: 29-09-11 12:50

ja tam rzadko używam gg bo wstyd mi się przyznać ze klikam jednym palcem;)
………………………………………………………………………………………..................................

TO JEST TWOJE : gg. 35961702

TEMAT : chłopaki- dziewczyny
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436816&t=436816

Data: 01-10-11 01:55

Jeśli chcesz ze mną poklikać to zapraszam Ciebie na prw to mój adres mailowy subhuman5@wp.pl.

Jeszcze jakiś czas będę na necie.
Pozdrawiam Andy C

ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ;

subhuman5@wp.pl

setmyfree@wp.pl

NUMER g.g. : gg. 35961702

KTO PISAŁ Z TYM AUTOREM , TO WIE O KOGO CHODZI .
Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan

Data: 27-04-12 16:48
zezowate wiosna jest czas siewów i orki:)))))))))))

Data: 22-03-17 11:53

Odkupie kwoty mleczne?

A co ty krowy pasiesz pod Łomżo?

I JAK COŚ PISZESZ , TO PISZ PRAWDĘ , A NIE RÓB MONTAŻU , jak powyżej BARANI ŁBIE !

Podaj tak jak ja , nazwę tematu , datę i godzinę + link , ażeby można to było sprawdzić !

zezowate nikczemny hipokryto odpowiadasz wtedy kiedy tobie to wygodne ?????
Więc nie błaznuj siebie samego jesteś mistrzem od wklejania i szukania postów:))))))) A że łykasz wszystko bez przełykania:)))) a za jakiś czas też coś napisze specjalnie tylko i wyłącznie dla ciebie i będziesz mógł jeszcze więcej postów powielać :)))))))

Więc czekaj bo będziesz miał co kopiować i wklejać:)))))))) A upominanie kogokolwiek żeby nie-zaśmiecał ludziom postów hahahaha.... naprawdę jesteś prześmieszny

andzia C = CXRSa1

I JAK COŚ PISZESZ , TO PISZ PRAWDĘ , A NIE RÓB MONTAŻU , jak powyżej BARANI ŁBIE !

Podaj tak jak ja , nazwę tematu , datę i godzinę + link , ażeby można to było sprawdzić !

PS :
jak tam dziś było na kursie ?

zezowate jak zobaczyłem 4 popaprańców grzebiących sobie nawzajem w rozporkach wysiadających z PKSu:))) To odruchy wymiotne mnie wzięło:)))))

Jednak to prawda że nie lubisz :)))) kobiet pomimo że tyle razy tak ładnie prosiły ciele osobiście o spotkanie:))))

No nie będę wklejał bo napiszesz że konfabuluje i kopiuje:))))))))))))))))))))))))

Wiec sam wklej że takie sytuacje nie miały miejsca na tym forum:))))))))))))))

Wiec wklejaj bo sam nie umiem wklejać dopiero uczę się:))))))))))))))))))))))))))

andzia C , JUTRO TEŻ masz zajęcia ?

Nie wiem jak ty CXRSa1 ale ja miałam okazję kontaktowania się z zezowatym szczęściem poza tym forum i to co tu wypisujesz to oszczerstwa i brednie

maniaxx ******* ******* ja posłucham:)))))

maniaxxx
Ty mi możesz napisać że jesteś synem Obamy a mnie to wzruszy:)))))))))))))

No i tak się uwielbiają, a spotkać się nie mogą, trochę cywilnej odwagi i albo buzi , albo ratuj się kto może:)

Nie wiem , może koleżanka andzia C, tak się denerwuje i mści , bo mu PIĘCIU ZŁOTYCH nie chciałem pożyczyć ?

Była tu już taka jedna rozrzutna .

***** ale patologia CRXSa1 i Zezowaty nie szkoda wam palcow od napiepszania bez sensu w klawiature? Malo tego jeszcze o innych ludzi bezzebne geby zaczepiac? Wstyd

UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!

***** ale patologia CRXSa1 i Zezowaty nie szkoda wam palcow od napiepszania bez sensu w klawiature? Malo tego jeszcze o innych ludzi bezzebne geby zaczepiac? Wstyd

A ja mam wyje .....bane ma 50 letniego cwelaopinie))))

******** to ty masz mozg bita *****! Jestes zwykly pseudokozak chowajacy sie w necie zwykly gej z wampa w przepoconych gaciach.bezrobotna ***** na mamusi garnuszku szlejajaca sie po jakichs nibykursach z zatrudniaka a i tak co najwyzej skonczysz na kasie w biedronce srajac w pampersa. Jade z ***** jak widze frajera!

PREMIERZE JAK ZYC rozśmieszyłeś mnie ty tekstem analfabeto:)))

anal to lubi twoj tata pajacu nie myty.o ile wiesz kto nim jest?

przymierzyć - odpusc pisanie z nim on jest niepełnosprawny umysłowo :)

Widzę , że trzeba odświeżyć temat DEBILA , CXRSa1 ,

Autor: PREMIERZE JAK ZYC ,

Moim celem jest obnażenie GŁUPOTY i DEBILIZMU andzi c , piszącej tu pod różnymi nickami : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan ,

CAŁY temat i pokrewne , to są DEBILIZMY , założone przez tego CIULA andzię C , zauważ KTO takie tematy zakłada i w jakim celu ?

Tobie Autor: PREMIERZE JAK ZYC , już ci gul skoczył , po takim drobnym komentarzu tego IDIOTY - CXRSa1 , a CO JA mam powiedzieć , jak taka PUTANA , jak ten WSIOWY KUTAS , jedzie PARANOICZNYMI głupotami ?
Osobiście mnie to nie dotyka i bawi mnie jego DEBILIZM .

PS:
Autor: PREMIERZE JAK ZYC , NAJPIERW , PRZECZYTAJ CAŁY TEMAT , A PÓŻNIEJ PISZ !!!!, z tego co napisałeś na początku , to wywnioskowałem , że jesteś z tych , co IM PLUĆ W TWARZ , A ONI MÓWIĄ , ŻE DESZCZ PADA !

Mnie osobiście , teksty tego CWELA andzi C , mnie NIE TYCZĄ i NIE RUSZAJĄ , bo go kiedyś i tak dopadnę i wtedy się " pośmiejemy" . , a to co piszę ma na celu sprowokowanjne go do dalszych wynaturzeń i uzyskania większej bazy danych na temat tego DEBILA .
NIE BĘDĘ SIĘ , TU LICYTOWAŁ i straszył tego PSIEGO NAPLETA andzi C , i tak kiedyś mu złożę " życzenia ' !

PS:
Autor: PREMIERZE JAK ZYC , przykro mi , że musisz czytać takie IDIOTYZMY , DEBILA - Autor: CXRSa1 , ale NAJPIERW PRZECZYTAJ , CAŁY TEMAT , A PÓŻNIEJ SIĘ WYPOWIADAJ!
.......................................................................................................................
Co do Twojego komentarza :
" Autor: PREMIERZE JAK ZYC (---.centertel.pl)
Data: 28-04-12 22:31

***** ale patologia CRXSa1 i Zezowaty nie szkoda wam palcow od napiepszania bez sensu w klawiature? Malo tego jeszcze o innych ludzi bezzebne geby zaczepiac? Wstyd"

TO , SIĘ CHŁOPCZE ZASTANÓW , CZY NIE SMALI KOCIOŁ GARNKOWI ,
jak sam jesteś " KULTURALNY "

Ja Tobie , odpowiem Twoim stwierdzeniem : " ***** ale patologia " !!!!

zezowaty ja cie traktuje jako rzecz !!!!!! ale dbaj o pinie w necie:)) bo w celi będziesz miał przejebane!!!!!

zezowaty nie znasz dni ani godziny:)))) odpierdol się cwelu od osób nie pełno letnich stary **** bo cie kara spodka pedofilu~~

andzia C , ty PIS NAPLECIE , czy ty nie widzisz , że ja bawię się tobą ?

Słuchaj , mnie to nie rusza co ty PODSTARZAŁY 48 letni KMIOCIE z podkoloeńskiej wsi , PRAWICZKU znający seks , tylko od DUPY STRONY , masz do powiedzenia ,

PAMIĘTAJ , WCZEŚNIEJ , CZY PÓŻNIEJ SIĘ TRAFISZ !

KUTASIE , nie jesteś wstanie mnie NICZYM obrazić , bo takie GÓWNO jak ty , mnie nie rusza .
BAWIĘ SIĘ TYLKO Z tOBĄ , a już mam trochę DANNYCH na twój temat , pamiętaj , że jak się spotkamy to sobie " porozmawiamy i się pośmiejemy " , możesz TERAZ " bohaterze " szczekać dalej .

CWELU , baw się dobrze , dopóki możesz , póżniej się razem pośmiejemy , a tym czasem NIE MYŚL , że mnie , aż tak dotknęła twoja GŁUPOTA , że poświęcę ci mój czas , by cię CIULU , TERAZ DOPAŚĆ !
Czas pracuje na moją korzyść , WCZEŚNIEJ , czy PÓŻNIEJ cię dopadnę !
Taki GÓWNOZJAD i OBSZCZYMUREK , jak ty, nie jest wart tego bym się BYLE GÓWNEM przejmował .
JEDNO JEST TYLKO PEWNE : JA NIGDY NIE WYBACZAM !
mam czas ,

... obiecuję , "pobawimy się "

zezowate ty możesz straszyć cwelu swoja zonę czy córkę:)

CXRSa1 .

CZY tY DEBILU NIE KUMASZ TEGO , ŻE CIEBIE NIKT NIE STRASZY ?

CZY , tY NIE UMIESZ CZYTAĆ TEKSTU ZE ZROZUMIENIEM ?

CZY tY MATOLE , MYŚLISZ , ŻE JA cI ODPUSZCZĘ te obelgi "?

CZY tY IDIOTO , zastanawiasz się , że dla mnie jesteś tylko CHWASTEM , którego , jak będę miał czas to WYRWĘ ?

CZY tY DUPKU , myślisz , że ja nie ma nic innego do roboty , JAK TYLKO ZAJMOWAĆ SIĘ TAKIM ŚCIERWEM JAK tY ?

.........................................................................................................................

JESZCZE RAZ :

CZAS PRACUJE NA MOJĄ KORZYŚĆ ,

... spotkamy się !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Firany Zasłony. Sklep Firmowy Wisan Łomża ul. Mickiewicza 73 (przy Biedronce). Czyszczenie Magazynów do 30.06.25r. Promocje do 50%.
tel. 508233943
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org