piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mc Donald

Czy dzisiaj jest otwarty Mc Donald ? i do której ?
proszę o szybką odp. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mc Donald

mało ci wyżerki w domu?

nie chce na lody z rodziną :) to co jest otwarty ?

Jest na 100 prcent......

http://www.mcdonalds.pl/pdfs/godziny_otwarcia.pdf

MC jest dla plebsu,hołoty i kołtunerii,psu bym nic tam nie kupił.

Kokosz

Kokosz się pochwali co jada jaśniepaństwo.

Kokosz prowokator. Chrabina wielka lomzynska. Kazdy normalny czlowiek lubi od czasu do czasu zjesc cos z McD. Nie wiem co to za poglady reprezentujesz... rżal.pl/kłokłosz

...

.

Nooo,poziom niewygórowany w pisowni,zasady ortografii w powijakach,typowa klientela MC.
Mlaskajcie z zachwytu wcinając krowie wymiona z byczymi jajami wraz z tartą bułką ,zaprawione całą tablicą Mendelejewa.
Smacznego!!!

Kokosz

Kokosz ma budkę z nieświeżym kebabem

KOKOSZ

kokosz a co ci sie konkretnie nie podoba w jedzeniu z mc don. ?????

TO TAKI SAM FAST FOOD JAK INNE.

LODY TAKIE SAME JAK W LODZIARNI CZY SKLEPIE.
SALATKI TEZ. KURCZAK W PANIERCE TAKI SAM W DOMU CZY INNYCH RESTAURACJACH. ( DLA MNIE NAWET LEPSZY) CHODZI O TO ZE TAK SAMO ROBIONY. NA OLEJU.
FRYTKI TEZ TAKIE SAME JAK WSZEDZIE.
KOTLETY -STEKI TEZ TAK JAK W KAZDYM BARZE. ITP WSZYSTKO TAKIE SAME JAK W INNYCH MIEJSCACH.
NATOMIAST JAK MOGE POWIEDZIEC ZE WARUNKI JESLI CHODZI PRZYRZADZANIE POSILKOW SA SUPER STERYLNE. MYSIE RAK CO POL GODZ.Z TEGO CO PAMIETAM. NIE MOZNA NIC PODNIESC Z PODLOGI BA NAWET NIE MOZNA ZNIZYC REKI PONIZEJ 20 CM OD PODLOGI NIE MOZNA DOTYKAC TWARZY WLOSOW. WIECJE NIE PAMIETAM.
A MAM KOLEZANKE KTOREJ SZEFOWA KAZALA LAPAMI MIESZAC SALATKE Z ROZNYCH WARZYW I MAJONEZU. BLEE
INNA KTORA PRACOWALAW JAKIMS TAM BARZE MOWILA ZEBY NIE JESC PIEROGOW I PODOBNYCH DO TEGO BO FARSZ JEST PRZETWARZANY Z TEGO CO ZOSTALO. NIE IWEM CZY WSZEDZIE TAK JEST ALE W TYCH MIEJSCACH GDZIE PRACOWALY MOJE KOLEZANKI TAK BYLO.

A MC DONALD's TO JEST NIEDOPUSZCZALNE. MUSZA PRZESTRZEGAC NORM I ZASAD. W KONCU TO JEST WIELKA SWIATOWA FIRMA.

tsaaaa mało tej różowej masy w kurczakach i nasienia w szejkach z mc...

kawa z wkładką :

http://natropie.onet.pl/inne/oszustwa/pracownik-mcdonalds-zamiast-cukru-do-kawy-dodal-co,1,5109099,artykul.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org