środa, 07 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mlodymm ludziom niechce sie pracowac

mlodzi niechca pracowac tylko dobrze zyc,jakie spoleczenstwo teraz wyrosnie,jak tylko sex narkotyki,oszustwo,zlodziejstwo,nasze miasto,nasz kraj ginie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mlodymm ludziom niechce sie pracowac

za mało płacisz

Nie wiesz a gadasz głupoty! Ja chcę pracować ale nikt nie chce mnie przyjąć bo nie mam doświadczenia i nie jestem z Łomży.

wpm jestes pracodawca? na jakie stanowisko szukasz?

Dam prace.Wymagania: osoba mloda,bezdzietna,z wieloletnim doswiatczeniem z wyksztalceniem wyzszym (ale nie za madra),dobrze wygladajaca i kulutularna.
Oferuje:prace za poldarmo,niewykorzystane urlopy, prace w zespole w ktorym ludzie ciagle sie zmieniaja (bo nikt nie wytrzymuje), zero pochwal za to opier... za byle co ile sie da(jakos trza sie wyzy...yyy...dowartosciowac),dla wytrwalych po paru miechach garb gratis...
WCyyy CV ze zdjeciem i swiadectwem szkolnym prosze wysylac na email.
Firma Szybko i Tanio

ponarzekała i uciekła
żeby komuś się opłacało przyjść do roboty na cały dzień to min minimalna krajowa, nie oszukujmy się za 5 zł za godzinę to nie są pieniądze

a starzy mysla ze młodzi wykształceni beda charowac za damski h..
a zreszta wcale nie ma pracy z 200 w urzedzie 5 dostało prace i to tez pewne za za damski hu.. i po znajomosci
kolejnie jakie tu perspektywy ludzie maja? wiekszosc bierze kredyt i charuje całe zycie na swoj kąt dorabiajac wielkich naszych przedsiebiorców a druga czesc zarobku dla banku za kredyt oddaje. nie wspominajac ze w podatkach duza czesc oddaje na panstwo które wynagrodzi go 700 zł emerytura .
i tak całe zycie mija i młody staje sie starym co to w dupie był gów.. widział i całe zasrane zycie w łomży przesiedział.
dobrze choc kino robia to skoczyc na seans i do galerii bedzie gdzie na spacer z wnukami jak od roboty reumatyzm wejdzie na starosc to sie przejdzie w zime bo jak nie to cały czas przy oknie w domu bedzie wygladac co inni robia i wpiepszac sie sasiadom w zycie bo nie ma co robic to z nudów hehe

ryba 22

Ty masz racje tak jest ale trzeba i za mniejsze pienadze isc do pracy jak niema innej,ja sama pracuje w butiku za 800 zl netto 160/h na miesac,ale to jest lekka praca,lepsza taka jak w domu siedziec i przez okno wygladac,mam racje czy nie?

nie za 800 zł i na co to starczy -to ma być godne życie
wpm poszedł byś do pracy za 800 zł-czynsz za mieszkanie prąd-telef-jedzenie
i inne jak auto

gitara gra

ale ja mieszkam z rodzicami znajomy88,tak wiec niejest tak zle.A 800 zl za moja prace to i tak jest ok,ale to tylko moje zdanie,ja cie ciesze ze mam prace.

wpm a te 800 to przynajmniej na zabezpieczenie wystarczy ?

wpm napisał :
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 07-02-12 13:19
…to ze jestem kobieta to nieznaczy ze niewiem do czego sluza tabletki,pewnie ze biare jesli chce byc pewna ze nic mi sie niestanie jesli bede miala stosunek z nieznanym facetem…..

nie zgodze sie z toba wpm odnosnie 1 postu. ja jestem mlody mam 21 lat i caly czas szukam pracy, a pracowalem od 15 roku zycia zagranica. to jest zadupie. po pierwsze podniesiony wiek emerytalny z 65 na 67 i na hu* tak zrobili? po to by starzy dluzej robili a mlodzi siezieli i szukali w d*pie mozgu.
Niech obniza wiek do 60 i wczesniej ida na emeryture po to zeby mlodzi weszli na ich miejsce... druga sprawa ze mamy mala populacje, to nie jest dziwne iz wez sprobuj utrzymac 3 dzieci pracujac z zona i majac najnizsza krajowa ktora wynosi 1386 zl brutto a na reke dostaniesz 1050zl. rachunki oddajesz 1000, samochod na wodzie nie jezdzi, jesc trzeba miec co do tego chcesz odlozyc ale w tym kraju nie odlozysz nawet zlamanego grosza.!

JP- JEZUS PANEM

ale wpm chce do końca życia mieszkać z mamą
a na randkie zamiast nad morze pójdzie do naszego parku
kiepska przed tobą przyszłość jeśli jesteś tak inteligentną osobą
proponuje ci pracę za 10 zł za godzinę pogadamy o pogodzie np. godna zapłata
ja dotrzymuję słowa 2 godz dziennie jeśli będziesz sympatyczną i szczerą
osobą podwyższę na 15zł- bo dużo piszesz a ja do świąt mam wolne
i potrzebuję pomocy w mojej pracy chodzi bvardziej o opinie w mojej pracy
czekam na odp to nie żart a ma m najciekawszą pracę nikogo niezanudzi
ale nie mogę pisać konkretów bo mnie można rozpoznać

gitara gra

A mnie sie wydaje że młodzi ludzie mają jednak rozum tylko jak widac na załączonym obrazku nie wszyscy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Okazja! Sprzedam łódź motorowo - wiosłową 4,75x180, silnik Honda 30 , wózek - zarejestrowany, Cena 18 000 zł do negocjacji.
tel. 604422841
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org