środa, 11 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Calibra

Czemu na każdym forum wpisując calibra każdy mówi ze wieś itp.
Co ze większość z nich jest własnością dresiarzy 2x2.
Nie żebym ja miał calibrę ale wgl. nie jest taka zła

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Calibra

calibra samochód jak samochód mi np sie podoba ten samochodzik i w cale nie mówie ze to wies

ja mam nie narzekam

fajne auto, jak ktos chce miec malo awaryjny samochod o wygladzie sportowego coupe za niska kase to fajna opcja. Sam ogladalem kiedys taka kiedy chcialem zmieniac samochod. Wiecej slyszalem o wiejskich golfach czy bmw niz calibrach.

te auto przestano produkować 15 lat temu...

poczekajcie z 5 lat ze swoimi modelami i możecie zakładać żółte tablice i startować w przeglądach oldtimerów.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

oj tam oj tam ;p
a co powiecie o mazdzie mx3 np 1.8 v6 ;d
mx3 czy calibra

A jak wszystko pójdzie po myśli opla to wróci do produkcji w przyszłym roku :P

mx3 - 323f bg -calibra co byście wybrali

calibra wyglada jak z kibla jest troche dziwna ;D

Kwestia gustu, jak nie wiesz co ci się podoba. To bierz pod uwagę koszty eksploatacji i awaryjnośc.

Autor: flow (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-01-12 21:33

Czemu na każdym forum wpisując calibra każdy mówi ze wieś itp.
Co ze większość z nich jest własnością dresiarzy 2x2.
Nie żebym ja miał calibrę ale wgl. nie jest taka zła

Nie wiem czemu tak jest natomiast wiem jedno, że większość młodych z Łomży i okolic wcale nie jeździ takimi super samochodami bo z tego co ja obserwuje to audi 80, golfy 3 itp. ale jak napiszesz na forum, że podoba Ci się np Skoda to zaraz Cię objadą, że to samochód dla dziadków, jak napiszesz, że Calibra to odpiszą - to wieś a jakbyś napisał, że to Porsche to zapewne odpowiedź byłaby taka, że pewnie na wsi mieszkasz masz tablice BLM i za dotacje kupiłeś:p

Jedno jest pewne nie ma co się opierać o opinie forumowiczów bo o gustach się nie dyskutuje i jeżeli podoba Ci się Calibra to nic im do tego... poza tym jak jest zadbana i utrzymana w dobrym stanie technicznym to niech ma i 20 lat a znajdą się osoby którym się spodoba...

Ja słyszałem że ma wrócić do produkcji. Gdzieś w gazetach były projekty wstępne.

Cali, fajne ładne w oryginale bez pseudotuningu auto.

mi też bardzo podoba się calibra, fajne autko :)
Wieśniaki to prędzej kupują sobie skody oktawie itp, jeszcze nie widziałam wieśniaka w calibrze...pierwsze słyszę..z resztą to niski samochód to jak wieśniak by jeździł po wiejskich drogach...??to mija się z celem

green
tak,nie widziałeś?a jaskrawo zielona,po tuningu jeździ po Łomży na BLM:D

no..nie widziałam..to jak on daje rady z wiochy..?

Sam mam calibre i jest to swietne auto. osobiscie uwazam ze kazdy kto podejmuje sie tuningu tego auta to jak z porywaniem sie z motyka na slonce. jak dla mnie tylko seria sie liczy... a co do powyzszych postow, to potwierdzam przedmowce. widzialem tez ta jaskarawa opługowaną calibre, heh ta opinia wiejskiego wozu nigdy nie minie poki ludzie beda robic z niej takie rzeczy. ja na miejscu tego goscia probowalbym doprowadzic ja do serii, ale moze on sobie mysli ze kazdemu sie podoba skoro tak na niego patrza :p

Mnie się osobiście podoba Golf III

P@wcio tak, ma wrocic do produkcji chyba w 2013r troche na bazie insygnii

Widze ze troche osob ma tutaj to auto. Może jakis mały spot naszymi Caliberkami?? :)))

a ja tam jeżdżę juz dwa latka i jestem zadowolony.:) niestety będę musiał już ją na kołki postawić bo wymaga remontu ale myśle ze 2 miesiące i znów będzie cacuszko oczywiście zero tuningu bo te autko jest piękne same w sobie i nic mu więcej nie potrzeba. Pozdro dla wszystkich posiadaczy i prośba zero tuningu;) a jak jakiś mały zlocik to czemu nie.a co do nowej calibry która ma być w roku 2013 to już nie to samo wyglądem prawie nie różni się od insygni.

Daniel

swider01 a nie masz czerwonej Caliny przypadkiem? nie stoisz czasem k. przedszkola na spoldzielczej? :) ja tez mam juz 2 lata a co do nowej to masz racje juz nie to samo. A jeszcze co do opinii to niech sobie mowia co chca mi jest milo mijac sie z calibra zwlaszcza ze tzreba sie za nimi rozgladac, a nie jak vectry golfy czy audi bmw, jest ich na peczki, na wiekszosci parkingach co drugie auta wiec uwaga dla krytykow: wiecej szacunku do tego modelu opla, zwlaszcza ze to juz wiekowe auto, moje ma 21 lat i jeszcze dlugo pojezdzi.

ZAPRASZAM W SOBOTE 28.01 GODZ. 14 STACJA BP!! INICJATYWA OBYWATELSKA PRZECIWKO PODWYŻKOM CEN PALIW!! IM WIECEJ CHETNYCH TYM LEPIEJ!

Nie ja mam ten tak zwany oplowski kameleon i łatę na lewym nadkolu po źle dobranym lakierze hehe:P

Daniel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika tynkarza. Tynki maszynowe, umowa o pracę.
tel. 517020792
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org