czwartek, 05 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
psycholog

Wiatam wszystkich. Chciałem sie zapytać czy w Łomży przyjmója lekarze psycholodzy? Jak tak to który jest dobry i jakis namiar gdzie przyjmuje itd. dzieki pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: psycholog

Jest na Wyszyńskiego w nowych blokach nazwy nie pamiętam przyjmują prywatnie i na kasę chorych.

Dzięki, byłem na Wyszyńskiego ale tam jest poradnia psychiatryczna a nie psycholog.

jest i psycholog tam

Na rybakach chyba jest.

numer do OIK 862169820 na bawełnie to znalazłem na forum temat z końca lutego br.

Pracownia Psychologiczna Ewa Poleszuk
Aleja Legionów 52
18-400 Łomża, woj. podlaskie
Opinii klientów: 0
Pracownia Psychologiczna Pomorskiego Okręgu Wojskowego
Legionów 133
18-403 Łomża, woj. podlaskie
Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 2
ul. Kopernika 16
Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 1
Szosa Zambrowska 1/27
Kołakowska Jadwiga - Poradnia psychologiczna - rodzinna
Kazańska 5
18-404 Łomża, woj. podlaskie

Masz jakiegoś psa do scholowania?

angella

dzieki wszzystkim za pomoc, sa poradnie przychodnie ale chyba nie ma prywatnego gabinetu takiego z prawdziwego zdarzenia gdzie jest indywidualne podejście do problemu

indywidualna pomoc psychologiczna
mgr psychologii Alicja Tarczewska
600 700 302

ja szukam dobrego a zarazem moze sprawdzonego przez rodzicow psychologa dla mlodziezy prosze o opinie

tutaj masz info o tym:
http://s21.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17432

Tak

Centrum Pomocy Psychologicznej i Rozwoju Osobistego UNA , to prywatny gabinet psychologiczny. Przyjmuje tam psycholog Marta Perkowska, ul. Makowa 19. Szczegóły na jej stronie: una.lomza.pl lub www.una.lomza.pl, można też wpisać www.psycholog.una.lomza.pl. Wszystkie te adresy prowadzą na jej stronę. Polecam

Byłam u psychologa Marty Perkowskiej na Makowej 19. Ma niesamowity dar słuchania i cierpliwości. Nie patrzy co chwila na zegarek, jak się człowiek rozklei. Podczas rozmowy daje się wyczuć, że naprawdę szanuje pacjenta. Poruszałyśmy naprawdę trudne sprawy, ale ona niczemu się nie dziwiła i była bardzo taktowna. Zawsze trafia w sedno sprawy. Dzięki niej znów wierzę w życie, potrafię się nim cieszyć i wierzę w ludzi.
Polecam wizytę w jej prywatnym gabinecie na Makowej 19. Wszystkiego można się zresztą dowiedzieć z jej strony: www.una.lomza.pl tel.:607550211

Nic dziwnego przecież z tego żyje. Podobnie i ksiądz w konfesjonale też Ciebie wysłucha.

przeszkadzało by mi w tak osobistej rozmowie że za 50min 11o zł. To już wolę se z koleżanką pogadać :D mój znajomy był u księdza odnośnie problemu z alkoholem i jego skutkami w życiu , też mu pomógł i to za darmo

Kama30 ja na Twoim miejscu zaufał bym Pani psycholog bo koleżanka jak nie dziś to jutro Cię zdradzi........

Pierwsza moje wizyta u niej trwała prawie 2 godziny i nie wzięła więcej niż za 50 min. Kolejna trwała 1,5 godziny i też nie płaciłam więcej niż za 50 min. Byłam u niej kilka razy i powiem szczerze, że te umówione 50 min trochę też dyscyplinują całą sesję. Po początkowym wypłakaniu się każda kolejna rozmowa ma swoje ramy formalne i czasowe. Żadnego zbędnego rozwlekania się. Miałam z panią psycholog umowę, że po 50 min będziemy miały jeszcze 10-15 min na domknięcie tematu i ustaleniu planu pracy na kolejne dni lub tygodnie, żeby nie wyjść rozbabranym jak z jakiegoś programu u Drzyzgi.
Poza tym zawsze przed kolejną wizytą pytała, jak przewiduję, ile będę potrzebowała czasu na najbliższej sesji, by mogła zarezerwować sobie odpowiednią ilość czasu dla mnie.
W/g mnie jest to przejaw profesjonalizmu

Nie moge sie do konca zgodzic z tym. Na rynku pojawia sie sporo tego typu ofert jednak wizyta i rozmowa w cztery oczy bedzie tutaj jedynym slusznym rozwiazaniem. Przeciez trudno sie nie zgodzic z faktem, ze w ten sposob mozemy duzo wiecej dowiedziec sie o drugiej osobie niz korzystajac z medium jakim jest internet. Dodatkowo ma to dosc duzy wplyw na skutecznosc terapii. Jesli chodzi o sprawy zwiazane ze zwiazkami to co raz czescie slyszy sie o zdradzie emocjonalnej - przykladowy artykul /www.sensity.pl/zdrada-emocjonalna-czym-jest-i-jakie-sa-jej-oznaki Warto dowiedziec sie wiecej na ten temat by byc swiadomym w razie spotkania sie z taka sytuacja w swoim zyciu. Czesto mezczyni maja z tym dosc duzy problem.

Rozmawialiście kiedyś z psychologiem przez internet?

Sam nie miałem okazji, ale faktycznie zdalne usługi psychologiczne zyskują na popularności - korzystają z nich choćby polscy emigranci, ale obstawiałbym że także osoby z mniejszych miejscowości. Przykładowo, na co komu namiar na specjalistę typu psycholog kraków jeśli ktoś mieszka w Łomży lub Suwałkach? Interesuje go wówczas rynek lokalny lub właśnie - psycholog przez internet, poprzez rozmowę na Skype itp

Wydaje mi się, że jeżeli człowiek źle się czuje, że sobą, ma różne traumy to lepiej żeby wybrał się na terapię, żeby wyleczyć siebie. Zerknij na wpis o psychologii http://jejzdrowie.pl/na-czym-polega-e-psychologia-jak-i-komu-moze-pomoc/ komu może pomóc. Z pewnymi problemami nie ma na co czekać. Im szybciej się od nich uwolnisz tym lepiej.

Depresja niestety rowniez bardzo czesto dotyka osoby starsze- wraz z wiekiem kiedy przestajemy byc samodzielni przestajemy byc rowniez potrzebni innym - a przynajmniej tez tak sie czujemy. Samotnosc to ciezka sprawa. Na szczescie sa takie miejsca jak dom seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim nieopodal Inowrocławia https://podtopolami.eu/ gdzie senior dostaje drugą szansę na to aby inaczej spojrzec na swiat - radosnie w otoczeniu zyczliwych i pomocnych ludzi- maja tu rowniez dobrych lekarzy i psychologow

Porażka. Odradzam wszystkim korzystanie z usług tej pseudo firemki

Jeżeli szukacie sprawdzonego centrum psychologiczno-edukacyjnego, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić ofertę na stronie - https://centrumpe.pl , poniewaz są to najlepsi specjaliści w swojej branży. Czy ktoś z Was również korzystał z usług tego centrum?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam działkę 885 m2 - Nowogród ul. Sikorskiego 10: asfalt, ogrodzenie, prąd, woda podłączone, kanalizacja i internet w ulicy, studnia, drewniana zabudowa do rozbiórki.
tel. 508323862, 539908593
różne
Firany Zasłony. Sklep Firmowy Wisan Łomża ul. Mickiewicza 73 (przy Biedronce). Czyszczenie Magazynów do 30.06.25r. Promocje do 50%.
tel. 508233943
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org