poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto za 10zł by olał WOSP?

Żebym tak zaoferowała 10zł za olanie WOSP kto by mnie poparł?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto za 10zł by olał WOSP?

Nie popieram ale i nie zabraniam.
Kool-Aid

?)@.)%.!(*(.?

idz sie chowaj bo tobie chyba sie nudzi i zakładasz durne posty...

Tylko sie buntuje

Ja np bym sie targowal. Moja cena wywolawcza 12,50 i do roboty ;]

...

A co to jest WOSP ?

________
Malachit

Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy

Czyli WOŚP, nie WOSP.

________
Malachit

Czyli słabo się buntujesz skoro od tylu lat orkiestra gra

kobieto idź się lecz jeżeli cię jakiś lekarz przyjmie łaskawie i oby Twoje dzieci (jeżeli je masz) nigdy nie musiały korzystać ze sprzętu kupionego przez WOŚP!!! państwo każe nam zdychać a ONI nas ratują!!!

Równie dobrze można zadać pytanie:

Kto za 5pln, nie pójdzie jutro do kościoła?

Myślę że wiele osób by reflektowało, narażając się na ognie piekielne, zatracając wiarę swoich przodków.
A skoro już jesteś taka prawa i świętobliwa, to powinnaś wiedzieć że Bóg widzi każde dobro, nawet to najmniejsze.Odmawiając pomocy dzieciom, namawiając do niewspierania tej pięknej akcji narażasz się na PIEKŁO i wielki gar wrzącej smoły.

Twoja zazdrość i nienawiść jest gorsza od demoralizacji na przystanku, na którym nigdy nie byłaś, a znasz jedynie z newsów telewizji trwam.

Smutnym jest fakt potrzeby istnienia takich akcji, zaś co do lekarzy, jak znam łomżyński dziecięcy, może tam się trafił w końcu ktoś co coś potrafi, bo sam sprzęt niestety człowieka nie zastąpi.

Temid

Ja za 2 złote nie pójdę

baśka, czytając twoje durne posty odnoszę wrażenie że ty to masz w głowie gówn.o zamiast mózgu i deklaruję, że ciebie to ciepłym moczem oleję za darmo,

... i już widzę jak odmówisz poddania się badaniu przy pomocy sprzętu medycznego na którym zauważysz naklejoną nalepkę WOŚP

Masakra ...

przychodnie jej chyba zamkneli i pisze durne posty :)
nie mart sie może leki jednak będą refundowane dla Ciebie to będzie ci lżej

Andrzej W.

MAM NADZIEJĘ ZE NIGDY TWOJE DZIECI TAK JAK MOJE ZARAZ PO NARODZENIU NIE BĘDĄ MUSIAŁY KORZYSTAĆ ZE SPRZĘTU DO RATOWANIA ŻYCIA NOWORODKOM.JESLI ZATEM TAK TO MÓDL SIĘ ZEBY OWSIAK NAM GO PODAROWAŁ.POZDRAWIAM.

kaja

Typowe zachowanie dla LUDZI ŚWIĘTYCH I POBOŻNYCH na mszy to maja postawę pobożna a jak wyjdą z kościoła to opluwają wszystkich do okuła ŻENADA

ja bym poparła.

Piszą na forach że to żebranina i ośmieszanie Polski za granicą i chyba jest w tym trochę prawdy chociaż ja nie mam do końca wyrobionego zdania.

Zróbcie zakupy przez internet na londonay do 11.01.2012 a dochód przeznaczony bedzie na WOŚP!

Link poniżej:

http://londonay.com/LM4949 -zarabiaj,kupuj.sprzedawaj
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę-:: http://kasiorka.eu/ref-andreo
http://MixReq.com?ref=1247262 -ankiety 4$ jedna
www.abantonino.blog.onet.pl- zobacz wszystko
http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne

Barbara777: nie umiesz poprawnie pisać po polsku. Zapewne jesteś młodym dzieckiem, które ma kieszonkowe od rodziców. Skąd weźmiesz te 10 zł ?. Gdyby Owsiak lub ktokolwiek inny przeznaczył choćby 100 zł na cele dobroczynne to trzeba oddać ukłon i szacunek. Nie dyskutuję odnośnie poprawności takich imprez jak Woodstock lub im podobnych. Jeżeli je negujesz, to może czas zacząć uświadamiać młodych ludzi, jakie niebezpieczeństwa na nich czyhają podczas obcowania na tych wiecznie błotnistych terenach? Zwróć uwagę, że narkotyki sprzedaje się nawet w szkołach podstawowych. Chcąc uchronić przed ich spożywaniem zabronisz uczęszczania dzieci do szkół ???

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org