Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizzeria Sawana |
Wybiera się ktoś może na sylwestra do Sawany? Ja sama jeszcze nigdy tam nie byłam i nie wiem czy oby na pewno warto :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizzeria Sawana |
Jesli mowisz o SAWANIE na osiedlu Maria to jest calkiem spoko. Mialem raz okazje bawic sie tam na Sylwestra. Dobre, swieze jedzenie, nikt niczego gosciom nie zalowal. Głos Rozsądku
|
|
Jeśli idzie o sylwestra, to nie wiem ale obsługa w lokalu (pzzeria) jest przemiła. Od lat wyłącznie tam jemy pizzę z kumplem i koleżankami z pracy. Kiedyś był nawet taki wątek o najmilszej obsłudze w Łomży i zdaje się, że pani z Sawany była w pierwszej trójce. Polecam z całego serca i żeby nie było - nie jestem ani rodziną ani znajomym :-)))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Zapomnialem wlasnie napisac o PIZZY. Po prostu wysmienita. Głos Rozsądku
|
|
keczupkiem polać ... Poleje :D
|
|
Racja, jest wyśmienita ale kiedyś było więcej sera :-))) Choć nawet dziś nie dostanie się więcej sera niż właśnie tam :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
A tak w ogóle - pozdrawia panią załoga z granatowego niemieckiego samochodu kombi, która zawsze dzwoni, że przyjedzie i skorzysta z usług, jeśli ma pani internet, to niech pani nam odpisze :-))))))))))) Będzie nam bardzo miło :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Zawsze zamawiamy wegetarianę i "ósemkę" :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
A ja zawsze zamawiam 5-teczkę;-)
|
|
Małe uściślenie - od jakiegoś roku ja zamawiam trzynastkę :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Trzynastka dla mnie była by ok gdyby nie miała boczku;-/
|
|
Omania, a pjąteczka to jaka, bo cennik mamy tylko w biurze ? :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
aaaa , a ja właśnie dlatego zmieniłem, że jest boczek prócz szynki .. :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a piąteczka jest z polędwiczką;-)Mniam...aż nabrałam ochoty na pizzę;-/I na co mi to było hehhe
|
|
.. ok, następną razą spróbuję pjąteczki :-)))))))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.. dam znać jakie wrażenia :-)) Będzie na 4lomza temat - pjąteczka jest ********* :-))))))))))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Muszę lecieć do roboty, dobranoc :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Ok daj znać;-)Dobranoc i miłej pracusi;-)
|
|
Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 11-12-11 18:47 jeśli ma pani internet, to niech pani nam odpisze :-))))))))))) Jak widać Internet nie jest im obcy: http://www.pizzeria-sawana.pl/
|
|
W tamtym roku w sawanie organizowali sylwestra, wraz ze znajomymi zapisaliśmy się, wpłaciliśmy zaliczkę (było nas 8 osób). Na ostatnią chwilę dowiedzieliśmy się, że sylwester się nie odbędzie. Od tamtej pory nie chodzimy tam już nawet na pizzę.
|
|
Ja też Polecam Sawane obsługę jak i pizza jest dobra..
|
|
Witam A jak smakuje kebab w tym lokalu? Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Nie wiem. Wolę placki po cygańsku i "ósemkę" :).
|
|
w sawanie 20 par na parkiecie i już jest ścisk ten lokal nienadaje się na sylwestra
|
|
Co to za pizzeria w której nie ma normalnych sosów tylko jakieś pseudo ketchupy które przy pomidorach nawet nie stały. Pizza raz jest spalona a raz niedopieczona , składników ukrytych pod serem z każdym rokiem coraz mniej , jedynym plusem jest cena pizzy , ale mała pizza z każdej Łomżyńskiej pizzerii jest większa od ich dużej.
|
|
potwierdzam składników ukrytych pod serem z każdym rokiem coraz mniej pizza siódemka to 4 listki salami znalazłem i to takie duże że musiałem się naszukać od roku to już się ciągnie
|
|
Jadłem kilka razu havane i po każdej rozstrój żółądka.
|
|
sekret sosu to ketchup z biedronki ;)
|
|
w biedronce ketchupy są też dobre i złe
|
|
Autor: Kelevra (---.xdsl.centertel.pl) Data: 12-12-11 19:26 Jadłem kilka razu havane i po każdej rozstrój żółądka. Jak się brudnymi łapami wpier...ala...
|
|
to jest ten z niższej pułki
|
|
jesyna PRAWDZIWA SAVANA jest na Piłsudskiego kmwtw !
|
|
Po pierwsze smakosze jak można używać do pizzy ketchupu sosów itp ? To może wam podpowiem sosy są po to żeby końcówki maczać w tym :) Jak można nawalić na pizze/kawałek sosu i sie tym zajadać ? Fakt że jest mała ale najeść się można spokojnie Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Dla mnie ta pizza to lipa po spożyciu szukaj szybko toalety .Ostatnio też byliśmy na weselu i obsługa była nie miła mamy złe skojażenia nie polecam tego lokalu lepiej parę zł.dopłacić i pobawić się gdzieś indziej w milszej atmosferze. Sl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |