niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP

Czy wie ktoś czy w tym roku odbędzie się XX finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Łomży? Bo z tego co się orientuje to powinny być już zapisy a informacji na ten temat brak:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP

złodziejstwo, tak składajcie się na pensje dla owsika....

2152 lepiej usiąść na dupie i pier*olić no nie...

...nie lepiej chodzić z puchą, żebrać, a potem z niej wydłubywać :) ja wiem, że większość poświęcacie swój czas chodząc w taką piździawice, by pomóc panu owsikowi zorganizować te jego przystanki

To zależy jak kto do tego podchodzi. Ja wolontariuszką byłam przez dwa lata i nie żałuje, bo jeśli ma to uratowac komuś życie to dlaczego miałabym nie pomóc. Tylko trzeba myślec o innych a nie tylko o sobie.

Płacę duże podatki i należności ZUS , dlatego nigdy nie daję. Nie interesują mnie takie imprezy całkowicie.

w sejmie zacznijcie żebrać, tam wam na pewno dadzą do dzioba, a nie ludzi nachodzić i się krzywo ku*wa patrzeć jak ktoś nie da

Bedzie WOŚP. zapisy na wolontariuszy juz trwaja
tel. do szefa sztabu 604284106

Czesio

Ty się przefarbuj bo na żółto świecisz :):):)

https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871

Jak się zapisać i gdzie?Osoby pełnoletnie które ukończył 18 lat oraz osoby poniżej 18 lat muszą się zgłaszać z opiekunami. Sztab w tym roku się mieści na ulicy Dwornej 1 (stara księgarnia obok salonu Play). W godzinach 12.00-16.00.Więcej informacji na temat finału można uzyskać na stronie łomżyńskiego sztabu www.wosp.lomza.pl www.lomzyniacy.pl

Kurczak1980

turlaj dropsa

a Ty maruda na niebiesko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
nieruchomości
Sprzedam działki budowlane Jeziorko ul. Sosnowa wym. 23x30 m. Cena ok. 83 000 zł. Więcej na stronie jeziorko-dzialki-budowlane.pl
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org