Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SGGW w Warszawie |
Kto studiuje na tej uczelni zaocznie lub robi studia podyplomowe i jeździ autem ewentualnie chciał by się zabierać ze mną? Kolejny zjazd 10-11 grudnia. turysta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SGGW w Warszawie |
Chyba nikt nie studiuje ;)
|
|
Skoro nikt nie studiuje na SGGW to może na innej uczelni w Warszawie i jest chętny do wspólnej podróży...
|
|
Za drogo sobie liczysz:):) Bilet kosztuje 23 zł. a ty od osoby chcesz 20 zl. żaden to dla mnie interes :)
|
|
podbijam, szukam osob najlepiej z Politechniki Warszawskiej, ktorzy byli by chetni dojezdzac, co dwa tygodnie na weekend, 510277625
|
|
Ty też sobie liczysz 20 zl. w jedna stronę od osoby?? Ja tam wolę luzik w podróży niż siedzieć utkany w aucie jak śledź w beczce i to jeszcze za 20 dyszki :):):)
|
|
nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie odzywaj, to jest tylko twoje zdanie, a wedlug mnie wiecej osob woli jechac samochodem niz autobusem
|
|
Może i tak :) Ale nie za podwójną cene:):)
|
|
hahahaha ...
|
|
jaka podwojna? najtanszy ulgowy do wawy kosztuje 17,50. Ja osobiscie tez wole dolozyc 2,5 i jechac samochodem niz banem
|
|
Maruda teraz jazda PKS do Warszawy kosztuje 25zł i wysadzają Cię na dworcu wschodnim, bo nie wiem czy wiesz ale dworzec stadion jest zamknięty, więc dojazd do np. uczelni SGGW kosztuje mnie dodatkowo 2x3,60zł z przesiadka w centrum, nie liczę już ile czasu mi to schodzi!!! więc ja jestem skłonny dać i 30zł oby nie jechać PKS i tramwajem + metrem co zajmuje mi to +/- 5godz!!! więc dlatego założyłem ten temat na forum... Więc jak kolejny raz odpiszesz to się zastanów czy to interes dla Ciebie czy nie... I nic nie mam przeciwko żebyś jeździł do stolicy PKS zwiedzając po drodze miasta Ostrów Maz. i Wyszków. Pozdrawiam
|
|
Maruda przeczytałeś i zrozumiałeś...
|
|
Prawda jest taka ze osoba jadaca dodatkowo powinna placic polowe biletu autobusowego. Zawsze tak bylo i bedzie h0jowe forum
|
|
po prostu niektorzy zamiast zabrac kogos, kto dorzuci sie do paliwa, chca dojechac za darmo i jeszcze zarobic. No coz.
|
|
Witam, jestem chętny dokładać się do paliwa. Muszę jeździć co dwa tygodnie, interesuje mnie podróż na ulicę Żelazną. Live for nothing or die for something...
|
|
Do "wzgorzamajaoczy" kiedy teraz masz zajęcia na uczelni?
|
|
ja studiuje na politechnice, kiedy masz najbliższy zjazd i o której zazwyczaj wyjeżdżasz z Łomży w piątek/sobotę? i o której wracasz w niedzielę?
|
|
a wiec tak: 3 i 10 grudnia
|
|
V 02-03-04 grudzień VI 09-10-11 grudzień VII 13-14-15 styczeń, 2012r. VIII 20-21-22 styczeń, 2012r czasem jezdze w piatek na 14 lub w sobote na 12, powrot okolo 17 w niedziele
|
|
Zjazdy na SGGW: 10-11 grudzień 14-15 styczeń 2012r. 10-12 luty 2012r. 24-26 luty 2012r. Wyjazd w pt po południu ewentualnie w sob ok 6.00 a jak inni zaoczni mają zjazdy? piszcie i się dogadujmy bo po to jest forum...
|
|
Oj chyba jednak będziesz musiał turysta swoją du.pę za swoją kasę do Wawki wozić a nie za czyjąś :):):):)
|
|
Maruda a Ty znów swoje? z chłopakami z politechniki mogę się dogadać, po to jest forum...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |