Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzisiaj ok 16 17 |
Ktoś może wie co się stało, że karetki około godziny 16-17 tak kursowały na sygnale w stronę szpitala??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzisiaj ok 16 17 |
bo po to jest szpital
|
|
powaga?? i kolejna debilna odpowiedź.... ahhh nasze piękne forum... najlepiej wymądrzać się sprzed kompa.....
|
|
aj tu się nic nie dowiesz,bo zaraz naskocza na ciebie ze co cie obchodzi itp podobno jakies dziecko potracili na przejsciu kolo szpitala ale nie wiem czy to bylo w tych godzinach Lala22
|
|
Chyba to właśnie było około 16-17
|
|
W Starych Kupiskach ok 16 widziałem samochód i człowieka leżącego na jezdni. Jedna karetka, to pewnie w związku z tym. ![]()
|
|
Dziękuje uprzejmie :) jeżeli to dziecko to mocno nieciekawie, każdego szkoda, gdyż sam mam dwójkę dzieci i nie wiem co bym zrobił jakby im coś się stało. Dziękuje Lala 22, elanolea i Aro. Pozdrawiam
|
|
Z tego co widziałam przejeżdżając samochodem to jakaś dziewczyna została potrącona, było to delikatnie po godzinie 16, wszystko odbyło się naprzeciwko szpitala
|
|
niby nowe, poprawione drogi, bardziej oświetlone, nowe przejścia i skrzyżowania, a tu taka tragedia, pewnie nie wiadomo co dalej z tą dziewczyną, miejmy nadzieje, że nic złego.... ???
|
|
keno - debilne pytanie i debilna odpowiedź - proste, jasne i na temat
|
|
hurtowniczku skoro dla Ciebie debilnym było moje pytanie, mianowicie jadące karetki na sygnale (martwienie się innych o ludzi), to siedź nadal emodzieciaku przed kompem.....
|
|
Łażą teraz ci piesi tak że człowiek musi uważać żeby sobie zderzaka nie omknąć :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |