czwartek, 08 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzisiaj ok 16 17

Ktoś może wie co się stało, że karetki około godziny 16-17 tak kursowały na sygnale w stronę szpitala??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzisiaj ok 16 17

bo po to jest szpital

powaga?? i kolejna debilna odpowiedź.... ahhh nasze piękne forum... najlepiej wymądrzać się sprzed kompa.....

aj tu się nic nie dowiesz,bo zaraz naskocza na ciebie ze co cie obchodzi itp

podobno jakies dziecko potracili na przejsciu kolo szpitala ale nie wiem czy to bylo w tych godzinach

Lala22

Chyba to właśnie było około 16-17

W Starych Kupiskach ok 16 widziałem samochód i człowieka leżącego na jezdni. Jedna karetka, to pewnie w związku z tym.

Piszę poprawnie po polsku.

Dziękuje uprzejmie :) jeżeli to dziecko to mocno nieciekawie, każdego szkoda, gdyż sam mam dwójkę dzieci i nie wiem co bym zrobił jakby im coś się stało. Dziękuje Lala 22, elanolea i Aro. Pozdrawiam

Z tego co widziałam przejeżdżając samochodem to jakaś dziewczyna została potrącona, było to delikatnie po godzinie 16, wszystko odbyło się naprzeciwko szpitala

niby nowe, poprawione drogi, bardziej oświetlone, nowe przejścia i skrzyżowania, a tu taka tragedia, pewnie nie wiadomo co dalej z tą dziewczyną, miejmy nadzieje, że nic złego.... ???

keno - debilne pytanie i debilna odpowiedź - proste, jasne i na temat

hurtowniczku skoro dla Ciebie debilnym było moje pytanie, mianowicie jadące karetki na sygnale (martwienie się innych o ludzi), to siedź nadal emodzieciaku przed kompem.....

Łażą teraz ci piesi tak że człowiek musi uważać żeby sobie zderzaka nie omknąć :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnimy pomocnika przy wykonywaniu prac hydraulicznych. Doświadczenie nie wymagane. Zatrudnimy również instalatorów z doświadczeniem.
tel. 664233004
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org