Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brońcie Prokuratur... Bronicie mieszkańców regionu! |
a gdzie byla PROKURATURA GDY TWORZONO NOWE WOJEWODZTWA??? ile ludzi wypieprzono ? Prokuratura zapomina??? a teraz broncie nas??? SAMI SIE BRONCIE !!!!!!!!!!!Wtedy bylo najwazniejsze "nas nie ruszaja" nooooooooooooooo , tov teraz ruszaja a sledzie potrafia robic porzadek !!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brońcie Prokuratur... Bronicie mieszkańców regionu! |
a poco ci ta prokuratura kobieto jak aferzysci hazardowi sawicie marczuki laza po wolnosci wystepuja w tv wiec do czego? do scigania chlopa na rowerze bez swiatel? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
toz imunitet macie:)))) to sie broncie:)))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
adamoxx ,wez przeczytaj co napisalam:)))))))))) bronia swojej dupy ale chyba nie przejdzie:)))))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
widze, to była moja wolna myśl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
haha
|
|
Brońcie prokuratur...hehe...chyba ponury żart. Prokuratury w Polsce (w swej olbrzymiej większości, są przecież nawet w Łomży świetni prokuratorzy z powołania, z misją i dokonaniami) to kółka wzajemnej adoracji. Immunitecik i lans. Zdolni rozliczyć co najwyżej kolarza na podwójnym gazie. A gdzie realne dokonania? Czemu o areszt tymczasowy najlepiej walczyć przed sądem w stosunku go chłopaczka z gramem marychy? A co z prawdziwymi bandziorami łapanymi przez policję, których masowo się zwalnia? A poza tym prokuratura to obok policji kolejna instytucja funkcjonująca dla statystyk, a nie dla ludzie. P.S. I na pamięć się cisną przypadki tych ludzi, którym prokuratura przedstawiła zarzuty, nierzadko wnosząc o areszt tymczasowy, tymczasem cała sprawa okazała się funta kłaków warta. Ktoś się namotał, na adwokata wydał, opinię stracił, a książęta z prokuratury nawet żadnych symbolicznych konsekwencji nie ponieśli.
|
|
P.S. Mowa ogólnie o polskiej prokuraturze, nie konkretnie o łomżyńskiej. Piję do tego, że prokurator nie taki ważny urząd jak się wydaje. Lwią część robi policja, której etaty tną, więc czemu w prokuraturach miało by być inaczej? I naprawdę dla kilku osób nie ma potrzeby małych prokuratur utrzymywać. A jeśli etaty w krajówce są też takie rozdmuchane, to i tam miotła powinna dojść.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |