niedziela, 01 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
iperfumy.pl

Witam czy zamawiał ktoś z tej stronki perfumy? Są orginalne czy może podróby wie ktoś?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: iperfumy.pl

Ja kiedyś zamawiałam. Na pewno są oryginalne :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ja zamawiałem nie raz i powiem, że to sprawdzona stronka. Kupuj bez obaw. Sporo taniej niż w drogeriach, choć i tak na Alle.. można taniej znaleźć ale i ryzyko kupienia podróby jest.

odradzam all zbyt duże ryzyko, że zamówione perfumy okażą się jedynie substytutem. iperfumy zdecydowanie tak

Też zamawiałam wielokrotnie . Sprawdzone, warto .

Ja posiadam złe wspomnienia z zakupów na tej stronce. Nie polecam: butelka różniąca się od oryginałów, zapach mniej trwały. Taniej ale SZKODA KASY.

chodzi mi konkretnie o euforie ck może ktoś te perfumy zamawiał?

?

Chcesz mieć pewność zamawiaj z USA http://www.fragrancenet.com/

Zgadzam się, ze to sprawdzona firma i możesz sam zobaczyć, że iperfumy opinie na nokaut.pl ma bardzo dobre http://www.nokaut.pl/sklep:iperfumy-pl.html Właśnie poprzez tę porównywarkę szukam najkorzystniejszych cenowo perfum i dobrze na tym wychodzę.

Czego szukasz na tym forum? Odgrzebujesz stare tematy i wrzucasz swoje reklamy. Kolejna menda?

Polecam, 100% oryginalne.

Na lotnisku w Duty Free są oryginalne na 100 % i tańsze sporo.Nieraz kupowałem i polecam zdecydowanie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Szpachlowanie, malowanie, glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org