Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może czapkę drobnych dla 4lomża? |
bo, albo wogóle pada, albo strony otwierają się z prędkością PKP :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może czapkę drobnych dla 4lomża? |
Pierekaczewnik , Ty Ruski jesteś? Jakiś dziwny login masz?
|
|
autochton a mówią ze peowiacy to ludzie z wyższym wykształceniem i z wysokim IQ chorujesz na rusofobie czy jak? Co się dziwić jaki prezydent premie taki elektorat;) POPiSa nie dawaj w tym roku nie idź na wybory chyba ze lubisz być oszukiwany i maniony przez polityków. Pierekaczewnik chodzi słabo bo serwer nie jest chłodzony wodą a wydzierżawić serwer można za parę groszy miesięcznie.
|
|
albo np. wczoraj wcale otworzyc nie mozna!!!!!!!!!!! dzis CUD!!!!!!!!!!!! PRZED CHWILA!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha a ja myślałem że mój klon Cie zablokował ukradł hasło logina do forum?
|
|
To PIS ma fobię ruskich , ja do nich nic nie mam . Masz problemy czytania ze zrozumieniem? Głupie pytanie , przecież Ty PIS. I wszystko jasne!
|
|
macie forum polityczne,tam wymieńcie się poglądami z idiotami typu Adamos. a forum 4...se radzi jak może,na innych jest więcej ludzi,reklamy po każdym otworzeniu tematu itp.niechby to ostalo lokalnym miejscem żali i nie tylko. fakt,że czasem prawie nie chodzi,ale czy nie idzie tego przeżyć?na te parę minut można coś w realu coś poczynić. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |