wtorek, 29 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Może czapkę drobnych dla 4lomża?

bo, albo wogóle pada, albo strony otwierają się z prędkością PKP :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Może czapkę drobnych dla 4lomża?

Pierekaczewnik , Ty Ruski jesteś? Jakiś dziwny login masz?

autochton a mówią ze peowiacy to ludzie z wyższym wykształceniem i z wysokim IQ chorujesz na rusofobie czy jak?
Co się dziwić jaki prezydent premie taki elektorat;)
POPiSa nie dawaj w tym roku nie idź na wybory chyba ze lubisz być oszukiwany i maniony przez polityków.

Pierekaczewnik chodzi słabo bo serwer nie jest chłodzony wodą a wydzierżawić serwer można za parę groszy miesięcznie.

albo np. wczoraj wcale otworzyc nie mozna!!!!!!!!!!! dzis CUD!!!!!!!!!!!! PRZED CHWILA!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

rzepicha a ja myślałem że mój klon Cie zablokował ukradł hasło logina do forum?

To PIS ma fobię ruskich , ja do nich nic nie mam . Masz problemy czytania ze zrozumieniem? Głupie pytanie , przecież Ty PIS. I wszystko jasne!

macie forum polityczne,tam wymieńcie się poglądami z idiotami typu Adamos.
a forum 4...se radzi jak może,na innych jest więcej ludzi,reklamy po każdym otworzeniu tematu itp.niechby to ostalo lokalnym miejscem żali i nie tylko.
fakt,że czasem prawie nie chodzi,ale czy nie idzie tego przeżyć?na te parę minut można coś w realu coś poczynić.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam mieszkanie 72 m2 IV p. w bardzo dobrym punkcie 2 przedszkola, żłobek, szkoła, bank, poczta i dużo sklepów. Cena 420 tys. zł.
tel. 662592592
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org