poniedziałek, 12 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
basen dla niemowlaków

czy na basenie obok pg1 jest woda ozonowa i zajęcia dla niemowlaków?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: basen dla niemowlaków

Witam,

z tego co mi wiadomo to niestety jest to basen z woda chlorowana... Jesli chodzi o zajecia dla maluchow to chyba takowe sa ale nie powiem... Szczerze to jesli chodzi o basen i zajecia dla niemowlat to polecam Zambrow... Woda jest cieplesza niz ta w Lomzy w "malym" basenie...

Ps. Jesli chodzi o basen z woda ozonowa to poszukaj w necie tam napewno znajdziesz... Pozdrawiam

magia_2

WItam. NA basenie przy SP nr 1 jest woda ozonowana ! Ja jeżeli chodzi o zajećia to są prowadzone tylko zależy jak male pan/pani ma dziecko. Pozdrawiam

Do montoya09

jestes pewna ze tam jest basen lub zbiornik z woda ozonowa ?? Jak tak to o ktorym zbiorniku mowisz bo mi sie wydawalo, ze tam jest woda chlorowana ?? Pozdrawiam

magia_2

Moje malenstwo ma dopiero niecałe 3 tygodnie jeszcze troche za wczesnie na basen ale chcialam sie zorientować

dzwoniłam do nich dowiedzialam sie ze jest tam basen z woda ozonowa teraz trwaja zapisy na zajęcia dla niemowlaków które beda od wrzesnia
30 min kosztuje 20zł (opiekun + dziecko)

odświeżam wątek-warto zapisać się z bąbelkiem na takie zajęcia? na wyszyńskiego dzwoniłam,są ostatnie wolne miejsca. ktoś z was uczestniczy?

do roboty lepiej byście poszły a nie z nudów głupoty wymyślacie ...

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam 50 pustaków po 1 zł, bramę garażową 2 skrzydłową, rynny nowe ocynkowane 60szt, beczkę podłużną 600l, 2 rowery kolarzówki i 15 okien z demontażu.
tel. 501535683
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak wygląda pizza, kebab i burger w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org