Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebuje lawety |
Witam pilnie poszukuję pana który sprowadzi mi z niemiec auto na lawecie (padła skrzynia). Chrysler voyager.. Lub ma ktoś może znajomego z lawetą... Bardzo ale to bardzo zależy mi na czasie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebuje lawety |
za lawetę słono zaplacisz,tyle CI powiem, moze koszt przewyzszys wartosc tego auta, czyba ,ze to mlode auto, podpowiem Ci jak ja zrobilem , z Dani ,przez Niemcy na lince sciagnałem auto 1300km w 20 godzin, wez kogoś z linką dobrym autem i powodzenia
|
|
zadzwoń 514 805 123 i sie zapytaj
|
|
Wolę za lawetę zapłacić niż za mandat. W niemczech jest zakazane holowanie auta a co dopiero mówić o autostradzie... za brak paliwa można dostać 500E . No a co do ceny auta to nie przewyższy uwierz.
|
|
zbiro- do kogo numer??
|
|
WYPOŻYCZALNIA PRZYCZEP, LAWET, AUTO-HOLOWANIE. ANDRZEJ MATYSZEWSKI Łomża ul. Nowogrodzka 228 tel.: 862166005, 606968797
|
|
do mnie mam lawete
|
|
gdzie miej więcej stoi auto?daleko od granicy?ja ciągam samochody też z Niemiec.514805123
|
|
W hanoverze i ile to by kosztowało??
|
|
Jak chcesz to zadzwoń.nie będę ceny pisał na forum bo zaraz się zaczną teksty że se robię reklamę.
|
|
mozesz rownież isc do biura podrozy moj brat ostatnio z niemiec tak właśnie samochód przyprowadził on chodził na bema do biura podróży tylko do tego co jest koło rzymianki i nie drogo dał
|
|
biuro ROBIN się zajmuje, już dokładnie nie pamiętam ile 500 600 euro bodajże jak z Italii a z Niemieć na pewno taniej... warto się dowiedzieć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |