Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONCERT LADY GAGI LOMZA |
AdminMod:Prosze panstwa nie dajcie się nabrać to jest zwykłe oszustwo. czarnasukaczarna ostrzegam Cię jeszcze jedno takie wykroczenie a będziesz miała nieprzyjemności. Z poważaniem RzetelnyObywatel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONCERT LADY GAGI LOMZA |
Zakładanie tematów w celach humorystycznych jest to wykroczenie, które podlega karze do 1 roku ograniczenia wolności. Jeżeli jeszcze raz zobaczę podobne tematy wysyłam do ZOM-u na prace społeczne.
|
|
nie dyskutuj ze mną bo za samo dyskusje pajde Ci przyłożę i pójdziesz siedzieć. Rozmawiasz z Generałem, nie jestem Twoim kolegą Pozdrawiam wyborców
|
|
Mam stopien Generała sześciogwiazdkowy więc uważaj obywatelko
|
|
DOBRZE BY BYŁO GDYBY PAN ZROBIŁ Z NIĄ PORZĄDEK ZBYT WIELE OSÓB ONA OBRAŻA DLA WŁASNEGO SAMOPOCZUCIA
|
|
Już administratorzy mają na to oko
|
|
acccx49492mvmvw/http/=34 Użytkownik czarnasukaczarna (---.elomza.pl) Został zgłoszony za naruszenie regulaminu AdminMod:Zgłosiłem to, nie za ciekawie będziesz miał(a) jeżeli administratorzy to odbiorą, dostaniesz bana na IP za zaśmiecanie i się skonczy, a podyskutuj jeszcze to sam ściągne Twoje IP i założę Ci sprawę za zaśmiecanie dobra publicznego
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |