Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIMBER 1410 |
Czy lubicie czasem zawalczyć ? Tak przy księżycu coś udeptać . Dobry bimber nie jest zły ! Wiadomo , człowiek nie wielbłąd napić się musi . Jakie są Wasze opinie o POLSKIM KONIAKU WYTWARZANYM NOCĄ ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIMBER 1410 |
oj piło się troszkę różnych smakowych wynalazkow najlepszych był ze śliweczką
|
|
z Puszczy Białowieskiej piłem nie ma lepszego.
|
|
jak szpiony sie doczytaja , zaraz podatek dowala :))))))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
justin bieber ? weś się od niego odfal . to jest niemiłe! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
tak dobry koniak to teraz rzadkość niewiele osób go umie zrobić Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
A gdzie byli rodzice? Pytam się Gdzie byli rodzice?
|
|
Płynie, bimber płynie, po polskiej krainie, a dopóki płynie, Polska nie zaginie Bimber, bimber, bimber dajcie, a jak nie to spier..lajcie .
|
|
ja mam taki 80% i jest dobry
|
|
Wiejska Wódka Weselna .
|
|
od wielu lat produkuję i każdy zachwala
|
|
@belfer rozbawiłeś mnie do łez tym Twoim postem nt. Gdzie byli rodzice ? Mało co się nie zlałem ze śmiechu . BRAWO ! . Świetna odpowiedż . Dziwne rzeczy tu się dzieją . A dasz spróbować ?
|
|
No co ? Nie ma się czego wstydzić. Nasza polska księżycówka , to przecież nic innego jak znane "specjały"europejskie: whiskacz - w Szkocji, grappa - w Italii, ouzo - w Grecji, rakija czy palinka - na Bałkanach. Tylko tam jest to legalne, a u nas być może dopiero będzie, chociażby na potrzeby własne. Europa potrafi robić pieniądze, rozreklamowali swoje samogony jako produkt regionalny i trzepią kaskę, a my co ?
|
|
ale ziolo ziolo wzmacnia tez
|
|
Policja podejrzewała bacę o pędzenie bimbru. Baca oczywiście się nie przyznawał, lecz policja przeszukała jego chatę i na strychu znalazła sprzęt do pędzenia bimbru. - I co baco teraz też się nie przyznajecie? - To może posądzicie mnie też o gwałt? Sprzęt do tego też posiadam . Młody sędzia prowadzi pierwszą w swoim życiu rozprawę. Oskarżonym jest facet, który pędził bimber. Sędzia waha się jaki wydać wyrok, ogłasza przerwę i dzwoni do swojego starszego , doświadczonego kolegi : - Słuchaj Franek , mam tu gościa który bimber pędził . Jak myślisz, ile mam mu dać? - Hmmm. 20 zł za litr i ani grosza więcej! - Chyba mój sąsiad znowu bimber pędził... - Skąd ten wniosek? - Jego króliki znów sprały mojego dobermana .
|
|
????
|
|
Proszę - http://bimbrownicy.pl/ A kto ci broni pędzić to samodzielnie? Nie ma z tym żadnych problemów - aparatura jest normalnie i legalnie dostępna, kwestia zakupu odpowiedniego zestawu i umiejętności samodzielnego przygotowania tego bimbru.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |