piątek, 23 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca magistrska

witam piszę pracę magisterską na temat cyberprzemocy, napiszcie co sądzicie na temat agresji na forach internetowych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca magistrska

temat rzeka. Musisz opracować sobie jakieś ankiety. bo tak to tylko głupoty ludzie pieszą. Rozumiem praca z psychologii....?

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

Jak dla mnie, Ci co stosują agresję na forach internetowych, są zbyt tchórzliwi, aby powiedzieć coś komuś prosto "w twarz", więc odreagowują przed komputerem udając odważnych i stawiając siebie ponad wszystkich, drwiąc z innych. Owszem taki człowiek jest odważny- przed ekranem, na żywo- spier***olił by z podwórka, gdyby usłyszał szczekanie burka...

pedagogika, a ankiety to każdy robi, a mi chodzi o to co ludzie faktycznie myślą

w takim razie załóż konto na fotce, tam jest tej cyberprzemocy najwięcej :)

a tak poważnie to mogę Ci duzo pomóc przy pisaniu tej pracy i dać duzo dobrych materiałów. Powaga odezwij sie na mój mail: kuna12349@wp.pl

.mn/klj'l;k'

emilaa21 tak masz racje dziecko tylko że bohaterzy na "żywo" szybko giną.

A jeśli twoje motto na "żywo" brzmi "Morda nie szklanka się nie potłucze" to jeśli tako bohaterko jesteś to pewnie ząbków na przedzie nie masz.

Według mnie ludzie stosujacy agresje na forach sa mało inteligentni i zakompleksieni, niemając nic do powiedzenia uciekaja sie do agresywnych wypowiedzi.

7angelfree, mam więcej zębów niż Ty w głowie rozumu:) Nie załatwiam spraw pięściami, gdyż tylko tacy co w głowie mają nasrane wyciągają łapy do innych

DanekUWB w jaki sposób chcesz przedstawić w rozdziale metodologicznym luźne pytanie i odpowiedzi z forum? Ankiety robią wszyscy bo jest to nieodłączny element częsci badawczej jeśli natomiast interesują Cie wypowiedzi poszczególnych osób przeprowadź wywiad pogłebiony

Tak serio, to czy sam chcesz napisać tę pracę? Jeśli na tej uczelni, skąd jesteś, to rozumiem, dlaczego wątek o agresji właśnie na tym forum... Pewnie miałeś zamiar wsadzić kij w mrowisko, a materiały jak na tacy... :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 797632796
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17 , także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org