Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balustrady |
mam prosbę czy moglibyście polecić z okolic Łomży kogoś kto robi ciekawe balustrady ,solidnie i za przystępno cene ,lub ostrzec kogo unikać !!dziekuje za poważne odp. md
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balustrady |
Legionow 43 porzadnie zrobia
|
|
AKWA-FER. na ul.SIKORSKIEGO w TARTAKU troszke w glebi placu.
|
|
z tego co wiem to firma upadła J
|
|
http://www.ogrodzenia-pijanowski.pl/ ten gość robi elegancko, my mamy od niego
|
|
Jeśli chcesz mieć niedrogo i solidnie polecam P. Karola z Mątwicy. Solidna i profesjonalna firma, polecam. Monik@
|
|
GOMET p. Karola z Mątwicy - sporo dla mnie robil i nigdy nie bylo problemu
|
|
W Łomży nie ma nikogo kto robiłby ogrodzenia "stalowe", bo do kutych to im daleko. Pierwsze, to trzeba mieć do tego sprzęt, a po drugie rozum i wyobrażnię./ To są tylko spawacze metalu i ogrodzenia robią na"chybił trafił/ ps. Najlepiej jak pojedziesz do producenta i nitką-dratwą zmierzysz linię balustrady wygiętych tralek , których przedstawią Ci projekt.Muszą wszystkie-zgadzać się/ od pierwszej do ostatniej/ tzn. że wzór jest równy. Malowanie wannowe/ VI w. Teraz maluje się proszkowo i wypala w piecach. Płot ma kolor taki jak mu sie nadało. Nie ma wypływu spod każdej skuwki na rdzawy kolor. ps. zobacz ile płotów z łomżyńskich firm rdzewieje po krótkim czasie. "uważajcie na łomżyńskich kurpiów"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |