wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
U kogo wyrwać ósemki?

Przejrzałam już wątki o dentystach/chirurgach szczękowych w Łomży. I z tego co widziałam kilka osób poleca dr Głuszkowskiego, tego starszego. Ale znalazłam też kilka opinii na nie dlatego ponawiam pytanie, być może ktoś miał "przyjemność" rwania zębów u tego pana?

Wolałabym zapłacić a mieć z głowy te cholerne ósemki, najmniej boleśnie i szybko wyrwane. Może znacie innych ale na prawdę dobrych specjalistów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: U kogo wyrwać ósemki?

Wystarczy pobujać się po mieście;Dentysta sam się znajdzie;D

bylem u niego z zebem ktory juz nie nadawal sie do leczenia a zaczynal sprawiac mi problem...unikalem tego pana chyba pare lat,ale juz nie bylo wyjscia,na miejscu okazalo sie ze moze wyrwac 2 takie pruchna za razem,zgodzilem sie...zastrzyk,5min poczekalem,gosc wsadzil kleszcze,zakrecil i wyrwal....oba zeby w 10 sec?! moze nie cale,wsadzil wate w ryja i papapa....nie ma sie czego bac a jezeli chodzi o rwanie to smialo lec i sie nie zastanawiaj!!!!!!

xxx

A dlaczego chcesz wyrwać ósemki?

A ósemki to które to są,bo jak mi powiesz to ja mogę wyrwać.

Mee ja tez slyszalem rozne opinie na temat ojca i syna ale jak do wyrwania to tylko do nich.Oni nie wyrywaja zebow oni je wyjmuja:) Leczylem tez u obu ,nie narzekam.Pozdrawiam:)

Dzięki za normalne odpowiedzi :)

Dobrego dentystę znajdziesz w jeziorku. sobota wieczór robią to solidnie szybko i za jednym zamachem. Tylko jest problem jest post i mają urlop.

Ja polecam jak najbardzie dr Głuszkowskieg, przyjmuje na Polowej chyba 15, w poniedziałęk tak jak ktoś tu napisał wyżej "wyjął" mi ósemki, nic nie czułem. Nim go poprosiłęm żeby na pamiątke zostawił mi te zęby to już miałem jej przed oczyma

P

a czemu chcesz je wyrwac? ja mam wszystkie inic zlego z nimi nie jest niedobrego. pozdrawiam

Jeśli Cię nie bolą, zostaw w spokoju. W przeciwnym razie - czasem potrzebny chirurg. Mój stomatolog zasugerował, że w moim przypadku potrzebne by bylo nacięcie dziąsla ;/ Mnie bolała 8-emka prawie tydzień, ale uspokoiła się. Może warto przeczekać ?/

Ele

Najczęściej ósemki krzywią zgryz i resztę zębów. W moim przypadku tak zaczęło się robić to się ich pozbyłem, zaczęły psuć to co aparat wyprostował

P

Tak jak mówi szablos - ósemki i w moim przypadku krzywią zęby.
Jestem już "po". Raz dwa pan doktor pozbył się obu zębów także jak najbardziej jestem zadowolona. Jedyny ból to kłucie przy znieczuleniu :P no i pewnie jak ono już odejdzie ale na razie cieszę się błogim stanem nic nie czucia :P

do Mee :
Tylko i wyłącznie p. Głuszkowski ( ten starszy ), super specjalista .
Mój mąż zaczął rwać w szpitalu u chirurga szczękowego ale nie dała rady, tzn on się strasznie bał a ona próbowała mu wyrwać wielgachnymi obcęgami a w koncu doszła do wniosku że niestety musi jechać do B-stoku do kliniki...ale postanowił jeszcze spróbować u p.Głuszkowskiego. Efekt : bezbolesny zastrzyk, rwanie małymi nowoczesnymi obcążkami w kilka-kilkanaście sekund, nawet nie wiedział kiedy :) Super, polecam z czystym sumieniem tego specjalistę. Koszt - coś koło 100 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org