czwartek, 15 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samsung J700

Ktoś z Was ma jakieś niepotrzebne części do tego modelu telefonu?Odkupię wyświetlacz i taśmę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samsung J700

allegro tam tego pełno

Gdybym chciał to kupić na allegro to bym tu nie pisał. Przy odrobinie wysiłku na miejscu można znaleźć części nie dość że tańsze, to i oryginalne co gwarantuje lepszą jakość. Wolę demontaż niż badziewie z chin.

Nie masz nic konkretnego do powiedzenia na ten temat? Posty nabijaj na Facebooku.

siema ja mam całego samsunga j700 na sprzedanie 100%sprawny za 60zł interesuje???

no chodzi o to że wszystko oprócz taśmy i wyświetlacza mam.

Ja kupię daje 60.45 zł

very funny ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Okazja! Sprzedam łódź motorowo - wiosłową 4,75x180, silnik Honda 30 , wózek - zarejestrowany, Cena 18 000 zł do negocjacji.
tel. 604422841
usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org