poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
puk puk puk

....czy jest tam ktoś z dawnych lat?? Chętnie bym wróciła tylko nie wiem czy warto?

Pozdrawiam. A.

Allinka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: puk puk puk

Z dawnych ?? to znaczy z jak dawnych ???

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ktoś kto pamięta nocne rozmowy na 4lomza.

ale Ty widocznie nie pamiętasz:(

Allinka

Czy to były może lata 70-te?

:)

Allinka

Pewnie pytasz o mego dziadka,ale dla niego internet to już historia, nie trafia w klawisze.

jak chcesz to mogę go pozdrowic,ale dopiero jutro,bo teraz bym pół bloku obudził.

Alinka,co nie odpisujesz? Pewnie o tej porze to wzięłłaś basen i poszłaś już spać;)

Witaj Alllinka, kopę lat. Zmieniło się tutaj, posmutniało. Dawny ptysiu byłby tu teraz liderem odnośnie inteligencji. No cóż, dorosło nowe pokolenie neostrady :((

ADALL

A ktoś ze starej gwardii pamięta jeszcze Jana_Serce?

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Allinko - nie warto.

A jednak udało się niektórym dziadkom trafić w klawisze :)).
Ile to już? Z 6 lat?

Ja pamiętam nocne rozmowy, aczkolwiek pod innym nickiem.......teraz to niestety coś innego.

faktycznie; dziadki a jeszcze pamiętają jak trafić w klawiaturę:)

Trzęsącą się rączką, wolną od basenu witam staruszkowie:D

ADALL: faktycznie szkoda ptysia - ja na jego cześć nazwałam synka Adaś:DDD

Brzeczyszczykiewicz: może warto - podrzuć jakiś fajny wątek

Ryśka: Ty lat nie wypominaj! Ale faktycznie przez tan czas wiela się pozmieniało.

Jan_Serce??

pozdrawiam. A.

Allinka

:))))))) sie pamieta .

Pozdrowienia Alllinka raz jeszcze. Hahahahaha, jak widać "starzy wyjadacze" kontrolują od czasu, do czasu treści na forum. Gosiu - chodzę czasami do łomżyńskiego odpowiednika Twojego "nowohuckiego" banku, ale nie wiem czy tam pracujesz!? (tak z ciekawości pytam, nie szpieguję :)) ). Informacyjnie .... jeden ze "starych" - Maciek (wcześniej dziadek lub odwrotnie) prowadzi z kolegami fajną stronkę poświęconą historii Łomży. Wiele osób ciągle tu bywa, tylko pod zmienionymi nickami.

ADALL

Witam Cię Alinko. Dzisiaj mówiłem dziadkowi ,że chcecie się ponownie zgadać na 4 lomza.Myślę ,że załapał o co chodzi ,bo uśmiechnął się. Nie wiem pod jakim nickiem on pisał,ale kiedyś w nocy słyszałem jak babcia mówiła do niego mój ptysiu. A tak w ogóle to jesteśmy na dziadka zli. Wiemy ,że codziennie wypróżnia się o 6-tej rano,tylko ,że on budzi się o 9-tej:)

a co tak zacichli?

Dziadki zacichli, bo lekarstwa wzieli i sie pospali

Dzięki za pozdrowienia ADALL. I na stronkę Maćka pewnie zglądnę i się przypomnę.

Jasiu coś Ci się ortografia poprawiła:))

pozdrawiam. A.

Allinka

Alllinko,
Racja, było zupełnie tak, jak napisałaś - lekarstwa wzięli i się pospali :D.

ADALL,
Gwoli zaspokojenia ciekawości Twej nadmienię, iż nie, nie ma tam mnie :).
Skończyłam z bankowością i poszłam w zupeeeeełnie innym kierunku, alllinkowym, że się tak wyrażę. I dobrze mi z tym :).

Zupełnie nie pojmuję na co komu tyle nicków?? Komuż oni podpadli?? KGB ich ściga??

Skoro już mowa o dziadkach, to przypomniało mi się cosik...
Ciocia i wujek, to wujostwo, tak?
A babcia i dziadek?

Pozdrówka!
Gocha

KGB nie KGB, ale kto wie?:)
Dziś już nic nie jest takie samo..... jak kiedyś.

:) hejka dziadkowie i babcie :) a przy okazji wszystkiego dobrego z okazji naszego święta, które już niebawem ;)
a my z ryskago nawet mieliśmy okazję się widzieć :) nawet niedawno w Kupiskach :) "... nawet tu Cię przywiało ... ?" :D

Się nam kurde balkonikowo laseczkowe towarzystwo rozbrykało :):):):):):)

Witaj Vlad i dzięki za życzenia do których i ja sie dołączam:))

ps. zauważyliście babcie i dziadkowie o jakich dziwnych godzinach sie tu spotykamy? kiedyś były to godziny późniejsze. Chyba faktycznie lekarstwa lubo cosik inszego zmienia godziny naszego nadawania:D

Allinka

obudzić dziadka?

Alusia,
Zauważyłam, a jakże :). Wszak dziadki chodzą spać z kurami :D.

Adall,
Znalazłeś w końcu fotkę odpowiadającą Twoim wymaganiom?

Vlad,
a Ty przestań sypać, bo i ja zacznę! :P

to tu kiedyś można było normalnie pogadać:)? ja jak czytam tu posty to zawsze znajdzie sie banda kretynów którzy muszą pokazać jacy są "zajebi..i"
i "jechać" wszystkich ...bez sensu:)
zaczynam się zastanawiać czy jest tak wszedzię czy to taka Łomżyńska, mało miasteczkowa mentalność? sam jestem z jeszcze mniejszego:D i się tak nie zachowuje tak wiec ...nie wiem:) ale jak ktoś obcy czyta to zastanawiam się co on sobie myśli o Łomżyniakach? później ukazują sie artykuły w gazetach(np "Wprost") jacy to Łomżyniacy są nie tolerancyjni itd:)
smiesznie
pozdrawiam Łukasz:)

ps. brakuje mi tu normalnych merytorycznych dyskusji:)

A owszem; można było normalnie pogadać:) Może nie zawsze merytorycznie ale ciekawie i zabawnie.

Allinka

lukasdz odśwież pamieć Trybune Ludu Sztandar Młodych Kraj Rad zrzędzisz jak stary kawaler ani tu z Wprost wyjeżdżasz. Pochłoneły Cie książki a świat sie zmienia. Kretynów którzy muszą pokazać jacy są "zajebi..i" a popisałeś się Panie wykształcony Panie mądry Pani z wielką Kultura. Niestety taki jest poziom wykształciuchów. GImnazjum Rządzi:)

Nooooooooooooooooo

Mechaniak daje ognia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):)

Na studia miałem iść ale książeczkę partyjno zjadłem ojcu i go z parti wywalili i z tego powodu do dziś mi wredni komuchy wypominają. To ja chyba obalilem komune nie Wałęsa nobel mi taż sie należy i te 100 baniek

7angelfree o czym ty do mnie mówisz:)? nie wiem ty mnie juz zdarzyłes ocenic w jakis sposob;)? czy co twoja wypowiedz miała na celu:)
pozdrawiam

Ryska ....
niestety nic nie znalazłem i musiałem jakiś plener weselny z fontanną w tle przerabiać w Photoshopie. Praca już została wydrukowana i wisi w wielu biurach naszego miasta (kalendarz). Dzięki za pomoc <cmok>

ADALL

lukasdz jakiś sfrustrowany Kolego brakuje Ci tu normalnych merytorycznych dyskusji rozumiem miałeś grono znajomych z którymi miałeś wspólne tematy ok. No nie wiem ile masz lat dobrze czułeś się w swoim gronie. Chyba bywasz na różnych forach wiesz jakie są normy zasady a tu jeden wielki chaos a tu tematy o wszystkim i o niczym ó nie postawisz zaraz się dr Miodek znajdzie i dosadnie Ci to wypomni. A czasmi ludzie są śmieszni bo ktoś nie wie kto to jest Camus Kafka a jakieś tam dzisiaj skończył studia i zaraz się wywyższa . No może za ostro najechałem na Ciebie sorry

no i jak tu nie wierzyć a anioła?

za nim mnie ktoś dorwie to musi 6 pokonać ja stoje na końcu to chyba 6 aniołów da rade

Jak Ty taki dobry jesteś aniołku to byś pomógł temu od passata B5,koleś ma problem z wtryskami:))

I nikt się nie wyzywał...

________
Malachit

Zastanawiam się, co się dzieje z Ptysiem... Jeszcze nie tak dawno przemykał po tym forum, niczym rączy jeleń... A teraz zapewne nie ma czasu - otoczony gromadką dzieci musi w dalszym ciągu robić za jelenia i zarabiać, żeby było co do garnka włożyć i wykarmić tę trójkę, jeśli nie czwórkę...

Adall,
Czy ten tańczący czarno-biały cowboy to Wasz? Jeśli nie wiesz o czym prawię, to znaczy, że trafiłam w pudło...;)

Dzisiaj lekarstewka odstawiłam i proszę! godzina duchów mię zastała. Toć to metryce wbrew!
"Stary człowiek i morze" - przypomina się stara, szkolna lektura.
Usłyszawszy ten tytuł pewien leciwy jegomość skomentował: "Jak to?? Przecież stary człowiek nie może!"

A wy jak sądzicie? Może, czy nie może? :D

Dobrej nocy!

ja tam mogę :):):)

ja też mogę :))

ADALL

Tylko jak serducho masz słabe to nie bierz wiecej tego świństwa:))

wiadro Wiagry trzeba zawsze przy sobie mieć :):):):):):)

Uha z dawnych ? Uha ja wystapil w reklamie symplusa z kolegamy Uha o tak dawne Ci chodzi Uha ? Ukradli bezlik Uha Dzida

Witam starych forumowiczów jestem i jakoś żyje co tam u was słychać ?

ADALL Dziękuje za miłe słowa, Alllinka bardzo mi miło że nazwałaś tak synka,Ryska żyje żyje i jest ok miło że pamiętasz o mnie, Malachit i Vlad witam serdecznie
Jeszcze na forum było tyle osób chociażby oni:
Kefas,KiLe.R,śLeDcZy,MrS,Tiger,makmarc,adamus,gazela, fLoorek,Grzesiek_Mazurek,markac,-=Devil=-,Greatest_DeMoN oraz wspominany wyżej Jan_Serce

Pozdrawiam i zdrówka życze.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=90012&t=90012 Jeden z nocnych tematów
Szkoda że nie ma na forum Maćka może nas czyta czasmi,albo i nie, Pozdrawiam.

Przepraszam że kolejny post, ale nie ma tu edycji i znalazłem temat o którym mowa.
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=30111&t=30111[/ur]

Witaj Ptysiu!!! Widzisz na co Ci przyszło? Dziadkiem zostałeś:))

Allinka

no i widzisz Ptysiu - jak się człowiek starzeje to mu się mniej po nocach chce pisać:) Ale muszę przyznać, że ciekawe to były tematy - zwłaszcza ten drugi. I za wszelkie rady dziękuję kazikowi (dzięki niemu chwyciłam Wańkowicza i okazał się świetnym pisarzem), no i dziękuje maćkowi za rady jak zasnąć - wszystkie punkty zaliczone:D

Allinka

miłego weekend'u :)

Pozdrowienia

Ja skromnie pozdrawiam wszystkich old school'owców.

Ja dziadkiem ? ile ma synek i jak zdrowie ?

ooooooooooo ... Witaj Ptysiu :)))

ADALL

tym razem pozdrawiam znad białoruskiej granicy .... cud że mam dwie kreski zasięgu :)

mój syn Jaś też Was pozdrawia ;)

oczywiście pozdrawiam weekendowo wszystkich staruszków:)

Ptysiu: zdrowie marniutkie, bo syf miejski przytruwa, a młody będzie miał niedługo 4l

Allinka

Mówiłam, że w Łomży czyściutkie powietrze, pyszny chlebuś i przynajmniej nikt nie morduje ludzi pod oknami w biały dzień, ale nie chcecie...

Ptysiu, co tam słychać? Opowiadaj!

tylko mnie świeżość w nadmiarze też szkodzi - po dwóch tygodniach na wsi staje za samochodem żeby trochę się przytruć:D

Allinka

Ryska nie ma co opowiadać starość nie radość, stara bieda nic nowego wstaje każdego dnia z nowymi pomysłami i z optymistycznym nastawieniem na życie. Lepiej Ryska opowiadaj co u Ciebe.
Alllinka Chętnie przyjmę dake świeżego powietrza, patrze synek rośnie, ach ten czas szybko jak leci.
ADALL Witam serdecznie.
Vlad a Ciebie gdzie tam poniosło ?
Forumowicze Ile to już lat ? Może by odświeżyć stary temat ?

Żyjecie stara wiaro ? :)

Jeszcze żyjemy...... mam nadzieję, że wszyscy my

Niestety. Nie wszyscy. Niedawno umarł Maciek
https://historialomzy.pl/zegnamy-redaktora-naczelnego-serwisu-historycznego-ziemi-lomzynskiej

ADALL

....Żal...
Maćku, rady Twe dotyczące snu pamiętam. Dzięki nie tylko za nie, ale również wspólne się czytanie. I widzisz, tego samego dnia się urodzililśmy, choć Ty w roku mojej Mamy.
Zawsze w pamięci. ...

Również dobrze go zapamiętałem. Był zawsze otwarty, uczciwy. Mieliśmy doskonałe relacje na co dzień w naszej Łomży, mimo iż nie wiedział, że korespondujemy ze sobą na tym forum pod przybranymi nickami.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org