sobota, 03 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizor

Mam do sprzedania telewizor Grundig. Dokładnie taki: http://www.zadowolenie.pl/grundig-stf-72-20028-top-,1938 . Stan idealny. Nie chcę się bawić w wysyłkę dlatego odbiór tylko osobisty w okolicach Łomży. Za jakieś 300 zł oddam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizor

Istnieje dział ogłoszeń....

50 zł mogę dać

Żeby to nie był grundig to może, ale i tak drogo.

nie, no nie mogę, mam do sprzedania, ludzie takie pierdoły się oddaje komuś kto potrzebuje, ty się nie wzbogacisz na takiej kasie, a komuś może się jeszcze przydać, ot taki dobry uczynek, to samo tyczy się sprzedam żakiet, ubranka....itp
szlag mnie trafia jak czytam te " ogłoszenia" nie długo to będzie majtki sprzedam, mało "latane i nie osrane "

onaion

A ja mam na sprzedaż za stówke telewizor i co i co nie podskoczysz ;D

a ja mam taki do sprzedania za 200zł:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://static1.skapiec.pl/f1/96255b1.jpg&imgrefurl=http://sondi.pl/lg-ce-29q40rq-dane-techniczne&usg=__u_qdfdHySpnS1boXT_jWyBmH2yA=&h=533&w=700&sz=19&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=RMHRfojm9CnocM:&tbnh=162&tbnw=227&prev=/images%3Fq%3Dtelewizor%2Blg%2B29%2Bp%25C5%2582aski%2Bkineskop%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1680%26bih%3D931%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=153&vpy=374&dur=770&hovh=196&hovw=257&tx=145&ty=63&ei=7bcQTZvyNcvJ4AaJ4NiEAg&oei=7bcQTZvyNcvJ4AaJ4NiEAg&esq=1&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:7,s:0

Przepraszam zapomniałem dodać że w gratisie dorzucę jeszcze roczne BMW X5. Teraz lepiej brzmi? Jak chcesz to se rozdawaj "takie" pierdoły ale ja chcę akurat sprzedać nie oddać a jak nie jesteś zainteresowany to się nie odzywaj. Robin Hood sie znalazł.

to są pierdoły i tyle i śmieszą mnie tego typu ogłoszenia, dla kilku złotych
co wzbogacisz się ???????????????
hahahahahahahahahahahahahaha

onaion

ppieru toaletowego kupi na rok hahahaahahahah

Ostatnio oddałem sprawny samsung 28'' i 21''(chyba taki)
Nie wygłupiaj się za 30 zł.

Nie pomyliłem się co do 30 zł.
Nie czytałem tego twojego postu. Wymyśliłem kwotę, bo myślałem, że więcej nie chcesz.

a ja ostatnio wyniosłam na śmietnik radiomagnetofon jamnik, sprawny, tyle że kaseciak..ale może komuś się przyda..;)

czemu za darmo?? ktos ci dal tv za darmo onaion?? bo mi nie a pare groszy zawsze wziasc mozna. Ja wole sprzedac jak oddac i sie dobrze napic tyle

Napić się... Masz 16 lat?

ni mam 28. i lubie sie napic za swoje :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org