wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szyld reklamowy

Witam.Mam pytanie.czy posiada ktos swój szyld postawiony np.gdzies przy głównej ulicy i wynajmuje go innym ludziom na rekalmy??czy to opłacalny interes??Mam działkę przy głównej ulicy na której chce postawic taki szyld i wynajmowac innym na reklamy.Ktos oientuje sie ile płaca za taką reklame??czy trzeba miec jakąs zgode na postawienie tego szyldu??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szyld reklamowy

Jola - jeśli możesz to powiedz tak mniej więcej w którym miejscu jest ten szyld. Jaka to ulica?

W niektórych miejscach dostaniesz drobne pieniążki, a w innych całkiem "nie głupie", warte zachodu. Ale warto znać miejsce.

szyld nie jest jeszcze postawiony ale mam zamiar go postowaic jak tylko zorientuje sie czy warto.szyld ma stac dokłądnie w kupiskach jakies4 metry od głównej ulicy.Ludzie jadący w kierunku Nowogrodu czy Łomzy bardzo dobrze będą go widzieli.Trasa ogólnie jest bardzo ruchliwa.

Dodam że szyld będzie wykonany solidnie i będzie dość duzy

Masz kogos kto wykonuje takie szyldy ? chodzi mi o konstrukcje, jaki koszt i jakie wymiary, oraz z jakiego materiału. też chcę takie coś zrobić ,ale jeszcze sie tym nie interesowałem

Wiesz Jola, nie wiem dokładnie jak ta trasa, ale w zależności jaki billboard postawisz to pierwszy rok reklamy może Ci zwrócić za sam billboard. Albo i niekoniecznie...

kxxn-myslisz że około 1000zł miesięcznie mozna wyciagnąc za taki szyld czy może mniej??wogóle czy duże koszty sa za postawienie takiego szyldu??dodam ze szyld będzie prosty i nie podświetlany

tarczyn-jak narazie nie orietuje sie kto stawia takie szyldy itd.Z róznych żródeł wiem tylko że to nic skomplikowanego i zwykły szyld mozna postawic nawet za około 1000-2000zł.Podobno jest to chodliwy interes.Zastanawiam się tylko czy przypadkiem nie trzeba jakiegos podaku odprowadzac od tego,bo jeżeli tak to kicha.

za szyld Kaufland znajoma bierze chyba z 800 ale dodam że to jest duży bardzo duży

1000zł /m-c w Kupiskach? Zdecydowanie za drogo wg mnie. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto wie jakie tam jest natężenie ruchu i w ogóle, ale jak jeździłem samochodem tamtędy kilkukrotnie to nie widziałem za wielkiego ruchu.

A podatek JEŚLI zapłacisz, to bardzo nie wielki ;-) To najmniejszy problem Ci powiem.

Wiadomość zmieniona (19-09-10 14:38)

łomża_mocne: duży, nie duży, ważne gdzie mniej więcej on stoi?

1000zł heheheh za szyld na trasie warszawa poznań placi się 800zł za caly rok.

Mam wspanialy plac,z zywoplotem w tyle na domostwie rosna winogrona, wszystko znajduje sie w rozwijajacej sie dzielnicy lomzy,przyznaje,ze kierunek nowogrodzki nie wchodzi w rachube,lecz magia srodowiska robi swoje,
Pytanie
Ktora trasa jest czesciej uzywana? Ta nowogrodzaka?

uhuhhuhuahahahaha...

...to ci busineesss...

Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego .... postaw szyld - jak to określiłaś - weź na wspólnika kxxn, który staje się mentorem forum i ... fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego

Za szyld w Kupiskach dostaniesz mniej więcej tyle co zarabia Tirówka pod Warszawą po opłaceniu swojego alfonsa.

Jackass - każdy musi się o tym przekonać sam jak opłacalny może być taki biznes;)) Jak widać Pani ktoś bajek naopowiadał i nadziei narobił.....bywa

konstrukcje robi "springer" na krasce cena od 2000tys netto , a kasa jest zupelnie inna niz piszecie za 2 reklamy w konarzycach wielkie !!! jest 2000 ROCZNIE !

_jackass_ nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Jola się pytała to odpowiedziałem co wiedziałem. A Ty możesz rozwinąć swoją myśl?

Nie ma szans w Kupiskach za taką cenę. Dwa lata szyld będzie Ci się zwracał jak solidny postawisz.

Reklama w centrum Lomzy 500-600 zl miesiac przy dluzszym kontrakcie mozna zbic nawet do 200 jesli wezmiesz kilka tablic na pare miesiecy Natomiast w kupiskach mysle ze okolo 50zl miesiac nie jest to zadna rewelacyjna trasa

?

Jeśli chodzi o taką reklamę to myślę, że najprościej jest zrobić konstrukcję, i co dalej? Moim zdaniem jeśli znajdziesz za konkretne pieniądze dzierżawcę takiej tablicy reklamowej, to będzie połowa sukcesu, bo jeśli chodzi o wykonanie takiej konstrukcji to czy z podświetleniem czy bez mogę to wykonać. Cena będzie zależała od wielkości takiej tablicy, lecz najważniejsze to mieć zbyt w co się zainwetsuje, bo wtedy jest rozeznanie co zainwestuję, a co zyskam. Jakby była taka oferta to zapraszam na maila damian107@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org