Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porada prawnika :-) |
Mam takie pytanie:Gdzie w Łomży można dostać jednorazową bezpłatną poradę prawniczą i w jakim miejscu o ile coś takiego istnieje??? Pytam się bo kiedyś słyszałam o takim czymś,ale niewiem gdzie to jest i czy wogóle istnieje.Z góry dziękuje za poważne odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porada prawnika :-) |
na prusa 8 ![]()
|
|
potwierdzam
|
|
To se idźcie sami na te prusa 8 mnie poważne odpwiedzi interesują a nie taki idityzmy typu te prusa 8 sami tam idźcie
|
|
W ośrodku kryzysowym na bawełnie możesz umówić sie do radcy prawnego p. Malaszewskiej :P h0jowe forum
|
|
Najlepsza jest bardzo znana kancelaria adwokacka znajdująca się przy ulicy Wąskiej.
|
|
W tym samym budynku mieści się również biuro detektywistyczne, jakby ktoś nie kojarzył.
|
|
kick'a ? ![]()
|
|
Masakra ...
|
|
Biuro Porad Obywatelskich, na Szosie Zambrowskiej Fiku
|
|
Polecam jeszcze Biuro Interwencji Obywatelskiej pana Krzysztofa Kononowicza w Białymstoku
|
|
fiku może znasz numer telefonu do biura porad obywatelskich na szosie zambrowskiej z góry Ci dziękuje :-)
|
|
Zdaje się, że podałem już najbardziej renomowany lokal: ![]()
|
|
w biurze porad obywatelskich na szosie zambrowskiej to wyciągają książkę i z niej czytają - taka porada..pff, tak to i ja umiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |