niedziela, 04 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kupno opon wielosezonowych

gdzie mozna kupic w miare tanio i najlepiej z wymiana nowe opony wielosezonowe ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kupno opon wielosezonowych

a po co ci wielosezonowe opony to nie nadaje sie ani na zime ani na lato...

jak cos jest do wszystkiego to jest do dupy

Oj z tym będziesz miał problem,z nowymi wielosezonówkami.
Najlepiej zamów gdzieś w sklepie internetowym i jedź do najbliższego punktu wulkanizacji.

pafcio jeżeli ma auto o masie około 900kg i mocy około 60KM to czy w lato czy w zimę nie będzie problemów,plus jeśli ma trochę pojęcia o jeździe.
Ja kiedyś na wielosezonówkach przejeździłem dwie zimy i nie narzekałem,był taki okres że jeździłem bardzo dużo pracując własnym autem.

no w sumie tak ale nikt mi nie wmowi ze da sie tak samo jezdzic na wielosezonowej oponie jak na zimowej bo latem troche mniej czuc roznice ale i tak to nie jest tak jak byc powinno

No to jest wiadome,ale chłop na wielo się nie zabije,bez przesady.

Z wielosezonowymi oponami jest jak np z uniwerslanym klejem niestety. Ale na pewno te opony sa zdecydowanie lepsze niż "nalewki"-te zdecydowanie odradzam, chyba, ze do wozu drabiniastego. Najlepsze wyjscie to jednak 2 komplety-letnie i zimowe-ale czasami koszty biorą góre-600-800zl piechota nie chodzi niestety.

600-800zl? to z czego te opony *****? z kartonu? no chyba ze za sztuke?

Gadanie takie że nalewki to już złe ja mam już 2 sezon i nie odradzam. Może kiedyś to były z nimi problemy ale teraz jest inna technologia wykonania i inne formy

wystarczy zobaczyć u tego użytkownika z allegro ja kupowałem od niego

http://allegro.pl/show_user.php?uid=11237127

600-800 za kpl+zapas, a opony sa z papieru sniadaniowego-bardzo polecam zwlaszcza dla soho

nalewki hehe to pojedz kolego na tych nalewkach tak 160km/h przez jakies 30minut i bedziesz szukal bieznika po okolicy jak wczesniej sam wysiadziesz z samochodu....

Masakra

pafcio323f jak nie masz pojęcia to nie pisz bzdur .Jakoś kupują ludzie i nikomu nic się nie odkleja na jednym forum motoryzacyjnym jestem i więksi znawcy polecali

a do auta z napedem 4x4 nadaja sie caloroczne?

ja na nalewkach jezdziłem cztery sezony zimowe i i w te lato żeby je zużyć i nic mi się nie odkleiło.nie zawsze jezdze 90 km\h ostatnia trasa była z bremen do łomży.

ja mam 4x4 i mam całoroczne dueler bridgestone 17 tki i jak na razie nie narzekam :)

kto wam powiedzial???? ze musicie zmieniac opony!!!!!!!!!!! czyzby oplacone portale , gazety???????????? To sluchajcie dalej :))))))))))) i wywalajcie kase -powodzenia.

Co jest do wszystkiego to jest do niczego :) nie polecam

co za swiat co za ludzie, i wszystko takie drogie ,

co znowu takie drogie? opony zimowe?

dla mnie drogie, nie zarabiam tyle co inni

to kup łańcuchy i załóż na letnie :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org