Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana na gry do PS3 i PC |
Witam, wymienie sie na gry do PS3 i PC-ta PS3 Resistance Battlefield 1 i 2 MOH Airborne Call of Duty 3 Transformers the game H.A.W.X Motor Storm Unchared 1 i 2 Burnaut Paradise Red Dead Redemption Dark sector ridge Racer 7 The Godfather Beowulf Gran turismo 5 PC Call of Juarez wiezi krwi COD WaW Medal OF Honor 2010 wszystkie gry oryginalne. szukam BC 2 na PC
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana na gry do PS3 i PC |
muzg se wymien kartoflu zapyzialy
|
|
cwelu spierdolony przez własnego starego jeżeli masz jakiś problem z miła chęcią porozmawiam z tobą w 4 oczy po twoich bardzo obszernych wypowiedziach sadze ze skończyłeś tylko obowiązkowe osiem klas , i w życiu nie zajrzałeś już do żadnej książki, jeżeli miałbyś więcej niż tylko te osiem klas wiedziałbyś ze mózg piszemy przez ó zamknięte , ps.widać ze masz dziurę w mózgu , a kartofle zapeziale to , to co masz najlepszego w lodówce na dzień dzisiejszy ,
|
|
MR.Y , a chciałbyś może sprzedać gry na PS3?
|
|
tak, kwestia ceny , co Cie interesuje ?
|
|
w moim profilu masz mój e-mail napisz do mnie i najlepiej podaj swoje gg to się dogadamy
|
|
Ja mam na wymianę parę gier na ps 3 i pc gg 12488734 tel 668996401 Pc Mini ninja x men Legends 2 Blur Transformers 2 Shrek4 Prince of persia 1,2,3 Loki JUiced Prawie wszystko nowe Ps3 Resistance 2 ratatuj assassin fifa 11 chyba zalezy mi na strzelankach typu cod od 4 lub Moh moze byc też assassin najlepiej brootherhood KU
|
|
Jestem zaskoczony jak szybko gry konsolowe stają się przestarzałe. W tym samym czasie czytam komentarze na polskiekasyna.biz i tam ludzie nadal grają w Mega Moolah, które ma ponad 10 lat), a tu gry z PS3 okazały się nikomu niepotrzebne. Spróbuj sprzedać przez olx
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |