Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jerzy Engel trenerem Łks?? |
Z moich źródeł wśród zawodników Łks'u wynika że nowym trnerem naszego ukochanego zespołu ma zostać Jerzy Engel Junior. Czy ktoś słyszał coś więcej o tym??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jerzy Engel trenerem Łks?? |
podobnie jak z informacją o zwolnieniu trenera i ta informacja sie jutro potwierdzi. tak więc należy czekać... eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
|
informacja o zwolnieniu trenera jest pewna przejrzyj oficjaną stronę ŁKS www.lks.lomza.pl Ja osobiście mam wielkie uznanie dla Gaszyńskiego - za to co zrobił dla ŁKS-u Serdeczne podziękowania trenerze ......
|
|
Engel jr trenerem ŁKS-u?? jakoś niechce mi się wierzyć.
|
|
synuś wazliniaża, czyli swojego starego, który obiecał nam medal w mundialu w Korei i Japoni?? lepiej zatrudnić Henryka Kasperczaka lub Dariusza Wdowczyka, aniżeli Jerzego Engela juniora (nadaje się on na prowadzenie drużyny podwórkowej a nie naszego ŁKS-u)
|
|
Ja slyszalem o mlodym Engelu,trnerem jest od dluzszego czasu,nie jest jakis amator. Masz fantazje Marcin,Nie realne jest by trenerem LKS zostalD. Wdowczyk a juz najbardziej Henryk Kasperczak.....takim trenerom sie placi dobra kase,a co do Kasperczaka to Legia zlozyla mu oferte.Nawazniejsze aby nowy trener LKS poprowadzil nasz druzyne do zwyciestwa,nie wazne chyba jest jego nazwisko..:) Lex
|
|
Najważniejsze jest jak ŁKS będzie grał po zmianie trenera ja słyszalem że na koszulkach podobno ma pisać Tadziu wróć ;) , ale czy nasz Tadziu tego wysłucha... Nieważne jest kto będzie nowym trenerem tylko najwazniejsze jest jak ŁKS bedzie grał.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |