poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chlopaki z trojkata gdzie oni sa?

przechodzilem dzisiaj przez trojkat i nikogo tam juz nie mam gdzie oni wszyscy sie podzieli? pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chlopaki z trojkata gdzie oni sa?

tosz tam jusz dawno pusto .. ale jeszcze paru widzialem jak ostatnio zablondzilem i ktos mnie gonil hahha

podorastali i już ich nie bawi stanie na winklu:)

Są dorośli i teraz siedzą w pierdlu.

i *** ***** chhodziasz spokoj Wam dadza;D

szymonek a skad to wiesz i za co siedza?

Jak oni wszyscy , za niewinność.

Z tego co wiem to mieszka tam paru wporzadku chlopakow i teraz ich nie widze mysle ze powoli sie ustatkowali znalezli prace itd pozdrawiam

Optymista.

Najpierw piszecie tematy o gangsterach ze starego rynku o Czeczenach i o innych ludziach że strach po nocach chodzić, a potem wypytujecie gdzie się podziewają chłopaki z trójkąta.Jutro znów napiszesz ze strach tamtędy chodzić bo Ci wpierdol można dostać. Wrażeń szukasz??

Chłopaki z Trójkąta żyją i mają się dobrze. Część ustatkowała się, znalazła pracę, założyła rodziny. Ale jak ktoś z innych dzielnic dalej szuka wrażeń to myślę, że je szybko znajdzie - zagwarantuje je "młody narybek". :)

szymonek znowu blyszczysz...idz na trojkat i powiedz to juz nie do sarszej gwardi lecz malolatow a okopia ci pyszczydlo...

Jeszcze nie wypowiedziales sie dzis w sprawie starowki....Zapraszam wez i tam pokaz swoje wypociny....Jestes tak wrogo nastawiony do wszystkich postow oprocz swoich??????

Ziemia jest piekłem innej planety.

Powie i co? Tak teraz każdy będzie odważny w grupie... Niestety, ale jakiejkolwiek "kultury" to im brak. Jeszczę parę lat temu przynajmniej większość potrafiła coś zrobić w pojedynkę, a teraz tępi małolaci pokolenia JP. Miejmy nadzieje, że wyrosną z tego, albo przejdą selekcję naturalną. Chłopaki powyrastali i ustatkowali się, a niektórzy poszli w drugą stronę. Mimo to większość mogę pozdrowić, bo kiedyś spędzałem tam miłe chwile, teraz nie ma już tamtego "klimatu".

CLARUS a o której przecjodziłeś tamtędy..? Jak koło południa to nie dziw się że nikogo nie było..:) Odsypiali po nocce ;]
ANTY_BLM ma rację - część się ustatkowała,założyła rodziny.. niektórzy są w Islandii..A część gnije w pierdlu..:/

nic nie gnije !!!!!!!!!!!!!!!!!!

green znalem duzo chlopakow z trojkata ale na Islandi spotkalem tylko jednego no i jeden zamienil kraje w tamtym roku polecial do Londynu,bo jak wiesz tam weselej

;)
Jest tu jeszcze jeden taki kondon co sie pucuje do trojkata ale wstyd mi do niego na ulicy podejsc.Ci co znaja chlopakow znaja i napewno jego.kto go tu zwlukl nie wiem ale gorszego fajansiarza nie widzialem.Nie podaje ksywy bo zbyt znana....

dawaj ksywe posmiejemy sie razem

Masz a co tu ukrywac to Piotrus "wacha" ja nie wiem kto i po co go tu wziol ale tragiedia.Jego nie mozna zbytnio zaliczyc do trojkata bo wiecej czasu to on na Kopernika spedzil niz na Polowej...
hahaha.... ;)

`Wacha to ziomek peniaca dlatego zawsze byl na osce

Nie wiem czyj ziom i gdzie byl,ale wiem gdzie jest tu....na jakies mecie z litwincami wali po kablach...tak se radzi ciekawe jak dlugo hahahaha.....Ale to juz nie moja sprawa....
wachow to bylo kilku,lecz tylko dwuch dobrych chlopakow,lecz niezyja...

`A znacie jakies ksywki i co o nich myslicie moze mamy wspolnych znajomych????

Jest tu ze mna "Suleś" pracowalismy razem.Znamy sie z polski juz kupe lat a po pewnym czasie zlapalismy sie w jednej firmie...

:)

"suleś" piszesz o tym buraku co dopomógł "szczawikowi" trafić do pierdla? jeżeli to inny gościu to sorki

Niestety szczawik niedługo po wyjściu poszedł w piach.

co wy wogle piszecie widać że każdy z was nic nie wi i dobrze mniej wiesz dłużej żyjesz chlopaki nie siedzo a od piotrka to wara ja jestem z trujkąta wychowałam sie tu i tu dalej mieszkam a potrek to spoko chłopak a w życiu t mu sie nie powiodło i to nie jego wina mysie go tu nie wstydimy i zawsze ma u nas pomocno dłoń każdy za nim pujdzie z nas i wiem co pisze b do małolatek to nie należe tak samo mam rodzine jak chłopaki a oni so tyle że nieztej strony patrzycie idioci poszukajcie tematu u siebie pozdrawiam

z trojkata to dolec jest spoko chlopak ,a ten wacha to wypierdek wiekszosc czasu w biedulu przeszedzial

no dolec swoj chlop, zajebisty koleszka , wrócił wogóle zza granicy bo wyjechał i nie slyszalem zeby wrucił

jescze nie

niówa spoko

Ej Piotrek Wacha nie żyje?? Dobrze przeczytałam...? :(A co z Pawłem..?
Mundka też już nie ma... Był jedyny w swoim rodzaju.. Zawsze pozostanie w mojej pamięci..

dolec pała co chłopaków sprzedała

green Mundek byl najleprzy z nich i nie ma co tu gdybac znalismy sie od dziecinstwa.A ze sie mu w zyciu nie wiodlo kazdy wie.Ale do konca zycia byl godnym czlowiekiem.
A Piotrek wacha zyje i jeszcze polazi bo islandia dla niego to raj.
A ty kolezanko MONIKO....co ty o tym frajerze waszce wiesz?????Zycie go nie rozpieszczalo na jego zyczenie i jeszcze kilku powlukl za soba...
Szczawika znalem dobry chlopak,szkoda ze tak koncza wpozo kolesie....
Pozdrawiam znajomych....hahaha.....

payounk dobrze gada.....wybielaja swe dupu po kiciu...ale jeszcze sa tacy co pamietaja...

A gdzie jest dolec , peniac i reszta konfidentow ?Może da ktoś namiar?

payounk. Dopiero teraz pytasz o Dolca , gdy on kilka dni temu wyjechał za granicę po krótkiej wizycie w Łomży. A bardzo ciekawa jestem czy miałbyś odwagę nazwać go konfidentem patrząc mu prosto w twarz.

payounk widzisz co pisze O.n.A spierdoli...i zagramanice moze gdzies w nasze okolice to sie namierzy....hahaha....a moze przyjechali do wachy piotrusia nastepnego konfitury...Jak mozna sie tak zeszmacic????

:) hahaha....

O.n.A ;) ja jestem poza granicami naszego kraju już jakiś czas. możesz być pewna/y ze na pewno mu bym to w twarz powiedział, gdyby ja miał. Takie parówy tracą twarz i honor po wizycie na komendzie.

Dolec w porządku chlopak

h0jowe forum

wporzadku z ***....em w zoladku....
Uwierz hOj ze bezpodstawnie tych slow na forom nie pisze.....
A napewno wiem co pisze,i napewno mam wiecej jak 18lat :)

szkoda ze pająka juz niema

To w Łomży był spiderman , o jejku...

zabije

: payounk - przedstaw sie to i ciebie rozkminimy czy miałes jakies wizyty na komedzie

burczymucha od kiedy ty taki rozkminiajacy?????

burczymucha przez takich pedałów jak dolec i inne parówki niestety miałem wątpliwą przyjemność odwiedzic komendę. A klient który napisał, że dziad podniósł genka, niech lepiej pozostanie przy rozkminianiu typów ze swojej ligi, bo nie zawiele wie o rozkminianiu.

łza sie w oku kręci

mlody wykrztalcony....lza sie kreci jak sie widzi co sie dzieje w miescie....
Kiedys tego nie bylo,nawet solowka to byla solowka.A teraz tylko ludzie z charakterem przestrzegaja jakis zasad,reszte o h..j potluc bo zrobilo sie jedne wielkie pedalstwo.Bez honoru dla siebie nie wspomne o innych.
Tak tu lza sie kreci....

Balthazar2205 - dokładnie.

Niedawno doszły mnie słuchy, że w dniu Gościńca kilka os. z jakiegoś osiedla wyciągnęło koleszkę z samochodu i go przekopało (koleszka chyba z Kazańskiej). Zero jakichkolwiek zasad...

Bo to frajerstwo ANTY_BLM frajery dygaja na lapy wyjsc a w kilku to bochaterowie czaj przed klatka i to jak gosc sam wraca,bo szorty faluja jak idzie z kolega.
A najlepsi sa kozaczki ze wpada robi zadyme dostaje w klipe i na psy zapierda...a....A potem wozek na miescie jaki on kozak...
Jeb...c tych szczyli i te pojeba...e margarynowe pokolenie....Kiedys na ulice by nie wyszedl frajer co choc raz zawinil.A teraz kumaja sie i jest oko.

ja znam dwoch wporzadku chlopakow z trojkata KOSA I DYNIA pozdrawiam ich serdcznie

Balthazar i ANTY nie oszukujmy się, że to co dzisiaj mamy na ulicach w dużej mierze promują też wielcy "idole raperzy".. Pokolenia JP itd to jedno wielkie pozerowanie i zgrywanie kozaka w grupie. To co było kiedyś niestety się skończyło. Pewnie odezwą się wielcy kozacy z hasłami "to chodź wyjdź itd" ale kiedy dojdzie co do czego okazuje się, że obok stoją koledzy. Kiedyś nie trzeba było nic mówić, szło się załatwić wszystko samemu i wracało. Dostałeś? trudno później mogłeś oddać, ale sam. Honoru nie ma jeden z drugim to nigdy nie zrozumie co to takiego i dalej będzie zgrywał ważniaka w grupie.

zapomnialem jeszcze o Zydze pozdrawam Mlody ze spokojnej

zapomnialem jezcze o Zydze pozdrawiam Mlody ze spokojnej

CLARUS ty pieprzniety jestes.

Zyga Cie nie lubi:P

aaa i juz nie mieszka na spokojnej!

h0jowe forum

P.A wlasnie o tym piszemy.takie sa dzisiejsze realia"mocni w gropie"
Jedynie jeszcze chlopaki ze starszej gwardi jakos trzymaja te zasady ale tez miedzy soba.Bo i dlaczego szanowac innych jak oni nie maja szacunku dla ciebie.Znam jeszcze kilku chlopakow w Lomzy co maja jaja.I powiem ze nawet jak by ktoregos z nich kilku chapnelo gdzies pijanego,on sam wylapywal by gnidy po kolei.tak sie to kiedys zalatwialo.Zeby te czasy wrocily,polowa tych pseldo gangsterkow nie wyprowadzala by swej dupy z chalupy...
Pozdrawiam normalnych....

e e e gangstery z forum... spokój hehe wszyscy sie znają wszyscy walą z dupy..nikt mądry takich rzeczy na forum nie pisze.... pajace

masakra o takich konfidentach trzeba pisac żeby inni wiedzieli z kim mają doczynienia

Autor: Balthazar2205 (---.du.xdsl.is)
Data: 10-08-10 20:36

burczymucha od kiedy ty taki rozkminiajacy?????

Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji..... Balthazar2205 po czesci przyznaje racje ,ale to nie do Ciebie sie tyczyło a rozkminić można wszysko siedział chyba z nim na komedzie i z du.. zapodawali razem jak taki wszystko wiedzący pozdraiam

Pająka nie ma,Chińczyka też już nie;( przykre

[*] dla was chłopaki...

chinda lata z adkiem

a jeśli chodzi o Wachę to on raczej do trójkąta się nie zaliczał tylko to tych z Polowej, od chłopaków z trójkąta to on młodszy i tak się chyba nie zgadywali...

burczymucha wlasnie sie mylisz bo akurat znam payounka....a ze jego zajeba....l z dupy to juz insza inszosc.....
Ty masakra tak jak wyzej napisali niech sie lomza dowie jakie hujost...o sie szerzy....Czemu sie nie odezwa pajece o kturych mowa,bo kicha faluje....
Zreszta nie mam o czym z toba gadac...

burczymucha nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a więc rozkminiającym był byś nie za tęgim. Napisałem że byłem na komendzie "przez takich jak dolec", a nie z nim. Jak tak za nim obstajesz to pewnie jesteście z tej samej ligi.J...bać konfidentów. Nie pozdrawiam

Co u Piotra Wachy? Gdzie teraz najczęściej można go spotkać? A Pawła? Dawno ich nie widziałam.. ;)

Piotr jest w Islandi pawel pewnie w ktoryms z polskich kurortow darmowych sponsorowanych przez podatnikow.Najbardziej zblizona lokalizacja Czerwony Bor...No chyba ze sie myle...
Piotr pewnie niebawem dostanie deport,tak wiec jak masz chec i czas odebrac go z lotniska zapraszam :)
Jezeli go nie deportuja jego przyszlosc nawet tu nie sciele sie rozowo.A ze ma dwie lewe rece do roboty i do innych rzeczy to powinienes wiedziec.
Tyle po krotce....
Napewno nie bedzie "i zyli dlugo i szczesliwie" nie w tych przypadkach....

co wy ***** tu wypisujecie?? prawdziwy chlopak z trujkata mysle ze sie nie wypowiada na tym zjebanym forum czlowieku co ich to obchodzi co wy piszecie nie macie pojecia nawet co wygadaujecie za bzdety i bez nazwisk prosze bo sami jestescie konfidentami elo

Ashurei

masz racje...nikt kto jest w temacie i zna te osoby nie wypowiada sie o nich,ja tez bym sobie nie zyczyl zeby moj znajomy pisal o mnie na forum a nawet sam nie opowiadalbym i wymienial imion i nazwisk moich kolegow...bo kto wie czy to nie byl by gwozdz do trumny naszej znajomosci

xxx

po chodnikach sie ciagaja , tak jak za dawnych lat, bez rozbojow i z wrodzona dyscyplina we krwi

no nie to przesada:)

słuchaj ***** zajebana mam za dużą lat zeby stac na winklu jak kiedys a co do ciebię ****** gnoju nawet teraz każdy małolat z osiedla by ci dojebał a z tym frajeżeniem kto kogo zprzedał dolec cie pojebało jak mała szmata chciał sie wykręcić to tak a koledzy jego to też nich pokaże białko i wszystko a ja bym cię nię gonił tylko bym cie oszczczał na takię szmaty co tylko klikają a pojęcia nie maja o niczym

to ja

są dorośli i maja rodziny tak jak ja

to ja

jacy wszyscy mamy rodziny i dzieci a le honor i dumę a to były szczęniackię lata debilu

to ja

mówisz znalezli no tak trójkąt to zakazana stefa tak kiedyś było i mineło

to ja

własnię co to za ciota mieszkam tu od 32 lat zawszę bylismy razem na wszystko w biedzię i krzywdzię niech przyjdzię ten kutas tu na winkiel przeprosze żonę i słukę szmatę jak psa

to ja

i zaręczam znajdę cie i za t e głupoty dostaniesz **** w dupę

to ja

panowie ktoś szmaci naszą dzielnicę wasza kolej zemsta jest słodka a ja pomogę i nię tylko ja w was siła my nigdy nie dałiśmy ciała i zadna mena nię zrobiła krzywdy waszym rodzicom a my o to walczylismy sąsiad czy zwykły człowiek nie bał się nas nigdy bali się tylko ci co mósieli się bać i bać sie benda nadal

to ja

a ciębię dopadnę znajdziesz się ja poczekam

to ja

napiszcię co to za pała mam urllop wiec czas dopaść tego **** posadzę go na murku przed apteko i zobaczymy kozaczka

to ja

co za *** pierdolnoł taki temat alę potrafią tyko pisać ja dalej sobie na

to ja

podaj i podaj sfoją

to ja

a ty ***** gdzię jestes i ko tu jes konfidenten cioto zajebana

to ja

uspiony dobze pisze właśnie jak takie kozaki co piszo na naszych znajomychto niech sie pokażoi przyjdo z uniesiono głoowo na trujkąt i niech cos powie dalej n toregoś z chłopakow ??? tylko pisać latwo ale przyjść ciężko

a ty carus po *** to założyłeś i kimty jesteś powiedz co pozdrawiasz kose i dynie jak taki ziom tobys tego niezakładał kim jesteś oni z chęcio sie dowiedzo

chłłopaki z trójkąta wyjechali na wakacje!

na Bermudy!

uspiony nie goraczkuj sie i ostygnij chlopie....Ja to akurat wiem co pisze o tym waszce i zdania nie zmienie.Jak masz chec za nim tez obstac to ci tez moge twoje miejsce pokazac.Tylko szkoda ze mnie teraz nie ma w lomzy ale niebawem bede....
I mi nie *******....c tu ze ten kurw...a piotrus to cud dziecko bo mial wiecej hu...ji w dupie niz ja kanapek w zyciu zjadlem....
A co do reszty to mam wyjeb....ne akurat widze tego smierdziela codziennie na ulicy i wiem co gadam.
jak masz do mnie jakis problem to nie widze problemu w listopadzie.Ja na huki nie reaguje i tez gnojem nie jestem moze nawet jestem starszy niz ty.

A ty MOnika zes wlasnie wylazla z dziury a tak caly czas siedzialas cicho....Masz cos do powiedzenia na temat wachy piotrka?????
Jedyny pozonny byl Mundek Moj serdeczny kolezka reszta wlacznie z Wojtkiem to na przemial....
Ja nie tu sie napinal jak przedmowca ale wiem co mowie.....

uspiony bardzo obstajesz za tą pałą dolcem. Może to ty dolec? Jak wyżej napisałem j...ac konfidentów. To nie sąd ,że po kilku latach jest przedawnienie, jak pała sprzedała 9 lat temu to może myśli że ludzie zapomną.Powinno się wypisywać ksywy pedałów na forum, żeby wszyscy wiedzieli i suce pluli w ryj na ulicy. A jak masz problem to napisz mi na maila nr telefonu, jak wrócę do kraju z miłą chęcią się z tobą spotkam.

tylko troche tych euro wez zeby na butel wystarczyło:)

Nie dygaj burczymucha ci co mnie znaja wiedza ze min.to skrzyna musi peknac....hahaha.....no i nie wiem czy po takim czasie to wystarczy.....

hee dobre

ale teraz w skrzynkach wódy nie sprzedaja chyba ze chodzi ci o piwo a skrzynka piwa to na osobe to ty pijesz a resza sie patrzy :))))))

Nie sprzedaja wodki w skrzynkach????? kurw....a co to sie narobilo...Nie bylem dawno prawie poltora roku nie wiem co i jak ale nadrobie bo posiedze teraz z 2 mies.....
Piwa nie pije za slabe hahaha....

spoko wezmiesz dwa kartony

ja osobiscie wol siare

siara oko ale jej tez juz dawno nie ma...Kiedys jeszcze bylem malolacik jak sprzedawali w monopolu tzw.mysliwskie to byla siara 100% ;)Starsi dali sprobowac i smakowala...hahaha....
Potem weszly jakies batumi i windrinki i po zawodach z wina zrobili jakis kisiel....
Najleprze co pamietam to Kama i Vera takie koktajle no i najleprzy zefirek ale to dawne dzieje chyba 90te lata.....

sandria to bylo cos

Pamietam byla w duzej butli chyba z 1.5 l hahaha.....ale trzepalo w gaznik....

TRUJKĄT zyje smiecie chce ktos sprawdzic to zapraszam psie oddechy niemacie co plotkowac

memento mory

Ja jako nastolatka latałam tam b.często,miałam tam kilku fajnych znajomych (nie będę używać ksywek).Wspominam ten czas zawsze z uśmiechem.

Jedno co mogę powiedzieć to to że mieszkali tam wyjątkowi ludzie,kiedyś dla mnie jako dla młodej dziewczyny byli poprostu autorytetem, ludzie niezwykłego honoru, jeden za wszystkich wszyscy za jednego,Łomżyniacy z krwi i kości a nie jakaś tam wiocha...krzywda mi się tam nigdy nie stała - mimo że ja sama stamtąd nie pochodziłam tylko z południa..

Najbardziej latałam za (Ś.P.) Mundkiem - niezwykłym, wyjątkowym człowiekiem - kto go znał ten wie jaki był..

a teraz jak jest ? tak jak i na każdym osiedlu jeden za wszystkich WSZYSCY NA JEDNEGO.... Banda gówniarzy wielkie osiedlowe kozaki .. nie mówie tu o trójkącie tylko o innych osiedlach na południu...

Wszystko oko green ale Mundzio (Ś.P) nie byl z trojkata.pochodzil z Dlugiej a wychowal sie przewarznie na skwerku taka nazwe wsrod chlopakow ze starowki ma Stary Rynek....To moj dobry kolezka czekalem na jego wyjscie ale niestety stalo sie jak sie stalo....Pozdrawiam znajomych.....

P.S na polowej mieszkali jego wojkowie i czesto tam latal,rodzina to jednak rodzina jaka by nie byla....

Wiem, wiem Balthazar2205, że na Długiej :) Zawsze patrzę w jego okno jak idę do Rossmana...:( ale na próżno.. Na trójkąt latał do wujka Andrzeja brata matki o ksywce K..u a drugi Dz..u :) No, ale dość tych wspomnień..:'(
Również pozdrawiam znajomych ;*

Oj chłopaki i dziewczyny. Najlepszym podsumowanie tych opowieści z krypty jest ten teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=GSTnLYV8_cU

Tylko do końca obejrzyjcie ;-)

ja przepraszam, zaczelam ogladac, ktos mi zacina
to nie na moje nerwy
nie lubie horrorow
berk

Ty szczebiotka się nie udzielaj bo i tak nie wiesz o co chodzi...;D

Kto znał św pamięci "Pająka"

...

Też kiedys stałem z tymi chłopakami

Szukam pracy jako mechanik, drobniejsze naprawy wykonam u siebie w garażu. Dzwońcie: 504520906

SIEDZĄ za latanie. A przedwczoraj Rydz**iak pobił na śmierć swojego ojca na Polowej 5*b

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Ktoś napisał-pająk śp.Napisz coś więcej.Taki chudy zawsze był.
Faja z 1maja-pamięta ktoś?

br1

Znam Pająka ale on zyje i ma sie dobrze....i nie jest z trojkata lecz z okolic starowki....
Faja nic mi nie mowi....

Miał brata Mirka :)

...

To nie ten ten nie ma brata.....przynajmiej ja o tym nie wiem...:)

Jak nie znałeś Faji to znaczy że młody jesteś.To ciotka Ogrodników.
Jak i o nich nic nie słyszałeś to znaczy że jesteś bardzo,bardzo młody.

br1

Ogrodnikow hahaha znam dwuch....hahaha ale nie bede tu ksywami operowal jeden sie pulta a drugi fafloni hahaha....
Nie jestem jak widzisz taki mlody...

ZNAM 2 BRACI. TEŻ JESTEM Z TROJKATA :) POZDRAWIAM TROJKAT BERMUDZKI

Widzę że nie jesteś jednak młody.
Mieszkałem tam 20 lat ale ja byłem,, święty,, to znaczy-nie zadawałem się łobuzami.Mieszkałem na rogu.

br1

NA ROGU POWIADASZ :) HEHE

Ja mieszkałem Przy BIBLIOTECE :) DAWNE DZIEJE

Przypomnij mi gdzie była ta biblioteka,w tamtych czasach nie chodziło się do biblioteki,chyba że jakiś mamisynek i laluś.
Kunta-to był gość.Bardzo miły i uczynny.Staruszkom pomagał nieść torby ale zapominał potem oddać.

br1

br1 przecierz piszesz ze byles grzeczny i nie wiesz gdzie byla biblioteka????

Kunta był git.Gdzie on sie podziewa ??

Ja wiem gdzie sie podziewa ale zostawie dla siebie....

domyslam sie

piszecie o tych skurwielach jakby to jacys bohaterowie byli, a to poprostu drobne zlodziejaszki i bandyci w wiekszosci byli. teraz albo siedza w pierdlach, albo glebe gryza, a co madrzejsi wyszli na prosta, sie ustatkowali i z daleka sie od dawnych kontaktow trzymaja. bym tego nie pisal ale gdy przeczytalem, ze kunta byl git to myslalem ze mnie szlag trafi. i tez jestem z waryniaka i mieszkalem tam od czasu kiedy bloki postawili

Clarus na ...j ci wiedziec gdzie sa chlopaki z trojkata.reszta tez moglaby nie operowac ksywkami.sa tam gdzie byc powinni i nikt nie powinien sie interesowac czyjas **** a zajac sie swoja wlasna.wku......ia mnie to wlasnie ze interesujecie sie nie tym co trzeba a tym czym kompletnie nie powinniscie.dlatego tak b.rzadko sie tu wypowiadam.

kazdy z was pseudo kozaczkow w necie jest odwazny ale co do czego to spier.....e az sie kurzy za wami.chlopaki z trojkata byli ok sa i nadal beda.martuchnam napisał(a):

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

jawiemonawie co ty piszesz za glupoty jak jego tata miał zawał weś nie pisz takch rzeczy tylko współczuj i odczep sie od chłopaka ktory bardzo cierpi na sercu

ze niby kto zabil swojego ojca? jesli myslimy o tej samej osobie to ostry pojeb z ciebie czlowieku i plotkara smiechu warta

PATOLOGIA PATOLOGIA PATOLOGIA

K 120

Najweselsze jest w tym wszystkim to, że wypowiadają się tutaj dzieci, które uważają rodzinę Wachów za ludzi z Trójkąta hehe. Mieszkanie na ulicach Woj, Polskiego oraz dolnej części ul. Polowej, nie oznaczało wcale że ten koleś jest z ekipy ludzi Trójkąta którzy stworzyli tą właśnie nazwę i powielali i przejęli renomę po starszych chłopakach szalejących na tym terenie w latach 80, ale co wy możecie o tym wiedzieć. Nie macie zielonego pojęcie czym był Trójkąt, kto go tworzył, od kiedy istnieje. Ktoś tam pisze o jakiś dzieciach co teraz latają poza węgłach, ktoś o jakiś menelach-złodziejach, Trójkąt to było ścisłe hermetyczne środowisko kolegów, w którym w latach 90, jeden za drugiego szedł jak brat w ogień. Nikt z Łomży nas nie lubił, z każdym z innych części miasta mieliśmy wojnę, takie były czasy kto to przeżył to wie o co mi chodzi.
Nic nie wiecie i bardzo dobrze, tych chłopaków już nie ma, żaden z nich nie siedzi na kryminale, maja rodziny, pracują - z wiekiem każdy zaczyna inaczej myśleć. Najweselsze w tym wszystkim jest to, ze pomimo lat, nas tych zwanych "chłopaków z Trójkąta", już nie ma, a opowieści do tej pory pozostały o naszej rodzimej dzielnicy, ech niech bachory się dalej podniecają i piszą dalej głupoty hehehe Co wy wszyscy wiecie :)..................

dla mnie to wogole zalosne podniecac sie kims smieszne i upokarzanie sie ze ktos dla kogos jest tak wielki ze musi pisac o nim na forum sami pozerzy jak by **** wie kto to byl szok

KzT Ty pętaku lamusie Ty. Po oczach Cię kiedyś poznam.

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Zamknac ten temat..............bez kitu już dosc a Kzt napisal cala prawde....
Ja tez niepotrzebnie sie tu udzielalem ale tylko poprawialem ludzi piszacych bzdury....pewnie z nudow ale mam na ten temat od dzis wyjeb.....e....
KzT jako jedyny napisal co to jest (byl) prawdziwy trojkat i prawda jest tez o wachach,itp....
Ja wysiadam....Pozdrawiam...

krotko i na temat poludnie zadzi

Trójkąt zniknął zostało koło czy cóś podobnego. Rządzi kwadrat może romb albo inny wielokąt. Nikt nie rządzi takim małym miastem bo dla geometrii nie ma miejsca. Gówno prawda, żadnych rządów geometrii nie ma i nie było. Smarkacze udają władzę , lizaki lizać a nie pieprzyć głupoty.

pająk zginal w wypadku bodajze w marcu, kiedys mieszkal w bloku za przedszkolem na polowej

toc to wyrzuta guma

zgadza sie Mundek mieszkal u Kija.a malolaci z trujkata to cwaniacy i wykreco afere dla najbliszszych tylko zeby zablysnac i zamiast sobie pomagac nawzajem to jeden przez drugiego pcha sie na gore.nigdy nikogo nie sprzedalem i tego nie zrobie nigdy nie okradlem bliskiego a skonczylem po aferze za pieniadze ktore i tak ktos dostal od Mamy a ja ich nigdy nie widzialem ,musialem uciekac przed wiezieniem i wszyscy zmieniajac numery zapomnieli o mnie.PAMIETAJCIE ZE PIENIADZ TO NAJWIEKSZA SZMATA

hahaha

;-)

robia loda pawlowiznawary

*** to kogo obchodzi co robi Twój Paweł albo on co komu!!!!!!!!!

KzT dobrze prawi :)))))))))))))

peniac napierdalaj te ciezary NIEMA OPIERDALANIA SIE:)

judoka zgadzam się z tym co napisałeś..ja też tak zawsze uważałam..
musiałeś dobrze znać ś.p Mundka skoro wiesz u kogo przeważnie bywał ;)
a tak na marginesie ile masz lat?

Ja Wam powiem tak:) Fakt nie ma tego co było kiedyś, ale i tak co którąś noc z kolei policja jest bo sie tłuką wyzywają i cyrki robią. Nie mówie już o chlopakach, ale ostatnio naprzeciwko mojego okna siedziała babka co wode z gwinta piła a obok dwojka malych dzieci. Szok doslownie. A poza tym dużo osób sie wyprowadziło częsc za granice a reszta cholera wie gdzie są :)

Ale to nie ma nic wspólnego z trójkątem tym starym:) Tamtędy człek się nie bał chodzić kiedyś bo BYŁ PORZĄDEK teraz są meliny.

walą po nozdrzach.

nie no taaaaaaa

Sracze rozkminiacze.

Nie jednego z Was zawiesc na Policjie i z TORBY PO CUKRZE strzelic przyznalibyscie sie nawet to tego kiedy w jabka chodziliscie.

Guwnazeria Lomzynska Garuchy wielkie, Stara Gwardia, Wyplochy z Nagasaki hhhhaaaaaaaaa Chlopcy z Plakatu no dalej Garuchy bracie sie zafajdane pokojowe kundle ujadac tylko na Forum ale na ulicy to spokojnie tylko po rogale do piekarni i siup do chaty albo w 3 napukac komus i skopac lezacego zafajdane Giciarze, zakrosciale gnoje Niemca w Helm walic i cicho tam . NOO.
Nie POzdrawiam Lomzynskiej WIARY.

Dziad

Hej Garychy co tam.

Dziadostwo z Bagdadu hhhhhaabuhha.

ROZKMINIACZE.

Dziad

serdecznie pozdrawiam chlopakow z trojkąta

serdecznie pozdrawiam chlopakow z trojkąta

Mysle ze na trojkacie jest sporo chlopakow charakternych ktorzy maja jeszcze zasady czesto tam bywam i znam chlopakow i wiem kto jest wporzadku a kto nie stara gwardia to juz Historia sa teraz mlodzi i moje zdanie jest takie trojkat byl jest i bedzie jeszcze dlugo panowie czapki z glow Pozdrawiam

trojkata juz nie ma, sa pseudokozaki, co w grupie mocni i tylko meliny w domach porobione... 15letnie wielkie kozaki bo fajka pali i browar w reku i na trojkacie mieszka, a to nie o to chodzilo..

..co było nie wróci..:( wspomnienia zostały...
..co z "Wahami"..? ś.p Dziku i ś.p Mundek - wiadomo..:( A Paweł,Piotrek,Wojtek,Irma,Marek,Tereska,Kiju..? Co z nimi..?
Pozdro, (green)=Zielona

P.A. jak coś wiesz i możesz to napisz mi na maila : alla7@o2.pl

czasami widuje chłopców z trójkata w parku miejsckim jak sobie w towarzystwie juz z rana wodeczkę popijaja i zapijaja woda mineralna z buteleczki. Musze przyznac ,ze pelna kultura nigdy nikogo nie zaczepiają , popijają dyskretnie i zawsze po sobie zostawiają czyste miejsce. Czego nie można powiedziec o wielu innych którzy z parku robia syf.

Wielu z nich tych parkowych mieszkańców jak nazwę juz chyba pomumierałao z faktu prowadzenia tak ekspresyjnego i wycieńczajacego trybu zycia.

Riposta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org