Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc dla VizeVa... |
Chłopak, jak wiadomo, został podpuszczony przez milicję, przekroczył prędkość i teraz musi opłacić mandat. W ramach pomocy między forumowiczami - kto ma niech sypnie groszem. VizeV - jak będziesz na forum to podaj nr konta, też się chętnie dorzucę na opłacenie mandatu. ACAB _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc dla VizeVa... |
Mam 8 puszek po żuberku mogę przekazać na zbożny cel :)
|
|
Nie został podpuszczony tylko nie pozwolił się wyprzedzić, no bo jak to ktoś szybszy może być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płacz i bul jak żeś osioł
|
|
xD ja nie bede nic placil .. nie pracuje nic niemam i niech mnie pocaluja w d:)
|
|
dam zlociaka :p
|
|
szczebiotka córko rybaka moglabys sie szarpnac ze 10o zl xd
|
|
idiota.przekroczyc predkosc,dac sie na tym zlapac i jeszcze wylewac zale na forum.sorki wymiekam. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
musisz byc twardy nie mientki haha to nie sa zale ,chce poprostu porozmawiac o tym z innymi ;) wiem ze nie tylko ja sie dalem tak zrobic ;P
|
|
"podpuszczony"? Bezmyślny matołek, ktory ściga się na drodze publicznej powinien być WYELIMINOWANY z ruchu do czasu, kiedy przzepisy o ruchu drogowym staną się dla niego ważne na tyle, że nie będzie reagował na "podpuchy", jeśli miałby je złamać. Przepisy są po to, aby z drog mogli bezpiecznie ko0rzystać WSZYSCY uczestnicy ruchu. Mandaty dotkliwsze = większe bezpieczeństwo , bo mniej chętnych do łamania przepisow. Przekraczanie dozwolonej prędkości to największa plaga naszych drog. Jeśli kolega był na tyle dorosły, żeby złamać przepis, nie3ch zachowuje sie do końca jak dorosły i poniesie odpowiedzialność za swoje czyny jak dorosły. A jeśli nie dorosł do ponoszenia odpowiedzialności za swoje postępowanie to do piaskownicy a nie za kierownicę. (........)
|
|
Jacek16 - bardzo dobre podsumowanie. I wszystko w tym temacie.
|
|
Jacek16 dobrze gada! Oranżady lać mu! h0jowe forum
|
|
Jacek16 chyba Cie poprosze o autograf na klacie :) jakis Ty bystry Ja mam nieco inne zdanie bo jadac te 80 wcale nie stwarzam zagrozenia tak jak jakis uląg jadacy 40 i niewiedzacy co sie dzieje dookolo niego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |