niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomoc dla VizeVa...

Chłopak, jak wiadomo, został podpuszczony przez milicję, przekroczył prędkość i teraz musi opłacić mandat. W ramach pomocy między forumowiczami - kto ma niech sypnie groszem.

VizeV - jak będziesz na forum to podaj nr konta, też się chętnie dorzucę na opłacenie mandatu.

ACAB

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomoc dla VizeVa...

Mam 8 puszek po żuberku mogę przekazać na zbożny cel :)

Nie został podpuszczony tylko nie pozwolił się wyprzedzić, no bo jak to ktoś szybszy może być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Płacz i bul jak żeś osioł

xD ja nie bede nic placil ..

nie pracuje nic niemam i niech mnie pocaluja w d:)

dam zlociaka
:p

szczebiotka córko rybaka moglabys sie szarpnac ze 10o zl xd

idiota.przekroczyc predkosc,dac sie na tym zlapac i jeszcze wylewac zale na forum.sorki wymiekam.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

musisz byc twardy nie mientki haha

to nie sa zale ,chce poprostu porozmawiac o tym z innymi ;)
wiem ze nie tylko ja sie dalem tak zrobic ;P

"podpuszczony"?
Bezmyślny matołek, ktory ściga się na drodze publicznej powinien być WYELIMINOWANY z ruchu do czasu, kiedy przzepisy o ruchu drogowym staną się dla niego ważne na tyle, że nie będzie reagował na "podpuchy", jeśli miałby je złamać.
Przepisy są po to, aby z drog mogli bezpiecznie ko0rzystać WSZYSCY uczestnicy ruchu.
Mandaty dotkliwsze = większe bezpieczeństwo , bo mniej chętnych do łamania przepisow.
Przekraczanie dozwolonej prędkości to największa plaga naszych drog.
Jeśli kolega był na tyle dorosły, żeby złamać przepis, nie3ch zachowuje sie do końca jak dorosły i poniesie odpowiedzialność za swoje czyny jak dorosły.

A jeśli nie dorosł do ponoszenia odpowiedzialności za swoje postępowanie to do piaskownicy a nie za kierownicę.

(........)

Jacek16 - bardzo dobre podsumowanie. I wszystko w tym temacie.

Jacek16 dobrze gada! Oranżady lać mu!

h0jowe forum

Jacek16 chyba Cie poprosze o autograf na klacie :) jakis Ty bystry
Ja mam nieco inne zdanie bo jadac te 80 wcale nie stwarzam zagrozenia tak jak jakis uląg jadacy 40 i niewiedzacy co sie dzieje dookolo niego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org