piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
auto z litwy

witam jestem nowy na forum
i mam bardzo nurtujace mnie pytanie na kture niemoge znalezs odpowiedzi:) ogolnie juz wszytko w mniare wyczytalem
a wiec ;
gdy kupuje auto o Litwina (osoby prywatnej) oczywiscie auto na litewskich tablicach i jade z nim je wyrejestrowac to czy w swiadectwie wyrejestrowania pojazdu z litwy sa wpisywane moje dane? czy jest to tylko ogolne swiadectwo swiadczace o exporcie auta z litwy?
bardzo bym prosil o odpowiedz:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: auto z litwy

najpierf to ty zajżyj do słofnika tempaku ! kture? to jusz nie jest omyłka a nie wiedza podstafofej pisofni

cihojta

dobra dostalem od tempakow teraz odpowiedzcie jak potraficie:-)

luuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbie litewskieeeeeeeeeeeeee
ssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooochoooooooooooooooooooodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

szczebiotka a lubisz kope?

on lubi w litewskich samochodach.....................

znaczy sie ona

to forum ma fajne zawijanie wierszy:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

a tu nowa linijka ;)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Te auta sa super juz 3 reki

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

z tym zawijaniem jest super

Profesjonalne forum:)

Tera żabe wklejta.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Właśnie, a jak się wkleja tu fotki?

Komputerowoo

ŻAL :

cycki

litwo ojczyzno moja

Wiem że wkleja się fotki komputerowo ale w jaki sposób?

wysyła sie zdjęcie cycków na serwer i wygenerowany link wkleja tu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie 37,93 m2 w centrum Łomży. Cena 260 000 zł.
tel. 502950676
usługi
Kucie posadzek, tynków.Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Sprzątanie po remontach piwnic itd, prace ogrodnicze. Przeprowadzki.
tel. 797632796
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org