Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół na wesele |
chciałabym poznac Wasze zdanie na temat zespołu Magda Band, przeglądałam fora na ten temat ale są one w sumie przedawnione, mam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto był ostatnio na weselu z udziałem tego zespołu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół na wesele |
Ja byłam na weselu, gdzie spiewał ten zespół. Powiem szczerze nie jest źle, ale i bez rewelacji. W ocenie od 1 do 6 to stawiam na 4
|
|
chyba Cie poyebao dziewczynko, ja oceniam na pałę jak dobra mudzyna
|
|
Polecam bardzo zespół New System! Bardzo fajnie prowadzą wesele, potrafią "wyciągnąć" gości do zabawy. Oczepiny rewelacja. Polecam!
|
|
Ja w sumie pare lat temu slyszalam jak graja i podobalo mi sie a jak jest teraz to nie wiem...
|
|
wejdz na www.slub.lomza.pl do dzialu zespoly muzyczne i tam masz mase zespolow najlepiej posluchac i wybrac ten ktory najbardziej odpowiada twoim oczekiwaniom...
|
|
New System hahahahaha kto wymyśla nazwy tym zespołom ? jakiś rolniczy system ?
|
|
Zespół Magda Band już dawno zmienił skład i jako gość uważam że jest dużo lepiej niż wcześniej. Osobiście polecam ale przekonać się trzeba samemu:-)
|
|
a jak ma na imie nowa wokalistka ? poprzednia to była chyba Magda a teraz ?
|
|
Zespół Tatra i przyjaciele
|
|
Ja osobiście polecam zespół Smile z Łomży. Chłopaki na prawdę dobrze grają. Z tego co wiem to wszyscy mają wykształcenie jak nie wyższe, to na pewno podstawowe muzyczne, także znają się na temacie. Byłem na weselu kiedy grali, i powiem szczerze...na prawdę ciekawie ! Wokale mają ok, dużo zabaw i innych atrakcji. Polecam !
|
|
a ja polecam zespół Skalar. U znajomych grał i byłem pod wrażeniem. Dużo nie biorą a imprezka jest przednia .
|
|
skalar us hahaha
|
|
jak chcesz dobry zespol to omijaj te nie znane chalturnicze kapele , dobre zespoly to takie co na rynku sa wiele lat i sie nigdy nie reklamuja bo sa tak zajebisci ze poczta pantoflowa ich poleca , chcesz dobry znany zespol to zadzwon pod 514344683 koles od wielu lat gra i tym ze prowadzi super wesela ma duzo grania a nie przez reklame na nedznym forum jak w temacie wyzej
|
|
cxz3 co to za zespół co polecasz?
|
|
Z czystym sumieniem polecam AMOR z Boguszyc poniżej link do strony zespołu http://www.zespol-amor.dzs.pl/
|
|
cxz poleca bardzo zajebisty zespół :)) hahahaha
|
|
Obecnie to jest zespół Piękni i Młodzi :) Będą grali u nas na weselu w tym roku, ale z opinii moich koleżanek które brały ślub w 2011 roku to zespół rewelacja :)
|
|
zespol na wesele? nie lepiej sobie wlaczyc z plyty? Dzeyson
|
|
Byłem na weselu które bardzo dobrze prowadził ten zespół udało im się porwać na tzw. parkiet wszystkich gości przez wiekszość wesela. Magda Band, jest godny polecenia ale to kwestia jak ktoś napisał gustu.
|
|
Po co płacić 2 czy 3 tysiące za zespół. Lepiej wziąć lap - topa, keyboard i gitarę, 3 ludzi i wszystko. Jeden będzie udawał, że gra na gitarze, drugi, że na klawiszu, 3 będzie puszczał piosenki. Od czasu do czasu jeden wyskoczy na parkiet, porobi PAJACYKI, tłum za nim, pobiega wokół stołów, zrobi kilka gierek i git. A tak naprawdę, dziś na weselu nie ujrzymy prawdziwego zespołu, a dlaczego? Bo podpitemu towarzystwu nie trzeba prawdziwego zespołu, tylko przygłupiej zabawy. A muzykę czy puścił z play backu czy nie to jeden gwizdek.
|
|
błagam tylko nie Amor!!!!!!!!!!!! fałszuje i śpiewa jak dziewczynka!!! Zambers - byłam super było, fajne i ciekawe zabawy Quattro - grają na żywo! Select - chyba tak się pisze, super śpiewają chłopaki.
|
|
magda band? oszusci!! nie polecam!! oczywiscie mam na mysli stary sklad z nowa nazwa. Cwaniactwo... szkoda gadac!
|
|
witam serdecznie założyłem specjalinie login bo jak się czyta te głupoty to się płakać chce do katevalleey tak sie skłąda ze wiem jaki zespół prezętujesz , ale nie bede wymieniał jaki , bo to nie oto tu chodzi . a tak do sprostowania katevalleey to były członek zespołu i niestety ale serce boli jak zespól w którymś coś próbował skutecznie sie rozwinoł a wasz nowy skłąd gra 2 imprezy rocznie ale na poczatek dobrze i tyle , i proponuje skaczyć te oczernianie , bo za waszym imieniem idzie krytyka nietylko na nasz zespół a nas naszczeście nikt przez forum nie wybiera pozdrawiam zespół Amor
|
|
a ja lubię chłopaków Andrzej ma ładny głos a Łukasz dobrze gra na akordeonie byłem w tym roku jak grali i podobało mi się fajne oczepiny może zadługie ale spoko sport to zdrowie
|
|
Chciałbym napisać kilka słów odnośnie postu użytkownika Ktoś52 oraz informacji, które w tym poście zawarł. Mianowicie przeczytajcie sobie na spokojnie jeszcze raz ten post (poniżej). Autor: Ktoś52 (---.ostrowmaz.mm.pl) Data: 04-01-13 14:33 Zespół Magda Band już dawno zmienił skład i jako gość uważam że jest dużo lepiej niż wcześniej. Osobiście polecam ale przekonać się trzeba samemu:-) Zauważyłem, że nowa wokalistka zespołu Magda Band - Aneta usilnie próbuje promować swój nowy zespół na tym forum. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że Podaje się za gościa (prawdopodobnie weselnego) i chwali SWÓJ NOWY zespół jednocześnie ubliżając osobom, które wcześniej w nim grały. Sprawdźcie dane tego użytkownika, wystarczy wpisać na facebooku adres mailowy podany poniżej i wyskoczy użytkownik, zdjęcia wystarczy porównać z tymi ze strony www.magdaband.pl. Zrobiłem to tylko z ciekawości, zdawałem sobie sprawę, że zespoły same sobie robią reklamę ale to już jest nieuczciwa konkurencja, wręcz oszustwo!!!! A oto profil użytkownika Ktoś52: Imię (nazwa) użytkownika: Ktoś52 Posty: 2 Imię: aneta E-mail: a.wiszowata@vp.pl To jest tylko i wyłącznie oszustwo.
|
|
Polecam Katrel
|
|
TO ta Pani inteligencja nie grzeszy ;]]] hehe
|
|
hahahaha ten ktoś 52 to dopiero cudak zapomniała dziewczyna ukryć e-meila no bywa i tak tylko teraz pewnie trochę głupio jej, oj tam oj tam
|
|
polecam zespół PIĘKNI I MŁODZI Z Łomży
|
|
SONETIK jest najlepszy i tyle w temacie!
|
|
hehe to nieźle się popisała Anetka :) ładnie to tak bluzgać na byłych członków zespołu zachwalając przy okazji swój zespół Podejrzewam że F55 to też członek nowego składu magdy band
|
|
piekni i mlodzi pazura
|
|
odradzam Piękni i Młodzi, ale co kto lubi:)
|
|
przynajmiej reklamujcie nasze Łomżyńskie i w pobliżu Łomzy zespoły bo zaczną przyjezdzać z innych miast jak Białystok i chleb odbieracie naszym zespołom niech nasi na siebie niepiszą złych opini bo przyjeżdzaja z innych'miast i po co te kłótnie - ogarnijcie się proszę starczy dka wszystkich pracy ----------prawda sport to zdrowie
|
|
Do twojej wiadomości Amor nie mam nic wspólnego z Amorem i całe szczęście !!! nie udawajcie że umiecie grać. hahahaha ale żeś mi pojechał. normanie aż się boję. Autoreklama Amora XD dobry zespół nie musi się reklamować i żaden ale to żaden zespół nie musi wiedzieć jak inny gra i ile gra. Bo sory ale chyba wy macie dwa na krzyć, bo takich debilnych śpiewaków to nie chce ryczących i piszczących w mikrofony z epoki lodowcowej co się psują i rozwalają całą imprezę!
|
|
UWAGA NA KATEVLLY rozrabiaka na forum jeżeli chodzi o zespoły nic bym nie pisał ale nie moge już patrzeć jak pisze beszczelnie w jednym temacie chwali dany zespół w innym oczernia i to pisze o oko 10 zespołach sam jestem w branży od 15 lat i zespoły oddają sobie imprezy jeżeli mają zajęty termin a z moich wskazań wychodzi ze ma cos doczynienia z zespołem QATRRO !!!!!!!!!! jeżeli już załozyliście ten zespół to powodzenia i sukcesów ale nie rubcie plamy innym Autor: katevalleey (---.14.techtel.pl) Data: 22-01-12 19:07 zespol quattro. www.quattromusic.pl.tlAutor: katevalleey (---.lomza.vectranet.pl) Data: 02-06-09 22:11 Ja pisałam o Romansie. Naprawdę też nie polecam, co piąta piosenka to jest to samo. Fakt oczepiny nie były takie złe, ale wciąż powtarzające się piosenki, dużo przerw, trochę się potem pochlali. Zespół Amor pewnie niedawno wszedł właśnie na ten rynek więc pewnie dlatego nie mają zarezerwowanych wesel aż do 2010 a to wcale nie musi znaczyć ze są gorsi. Zespoły jak BOSS i inne są bardzo długo w branży mają już wyrobioną markę i nikt nie musi się o nich pytać ale zaczynali prawie tak samo. Grali na weselu mojej siostry ciotecznej 7 lat temu. Jeden z ich zespołu uczył mnie muzyki. Ale dajmy szansę nowym, poza tym, ze na pewno są również utalentowani. Jeden nawet po szkole muzycznej. Inny z nich tez ma doświadczenie w tej branży. Więc wie to i owo. Na pewno są początkujący ale nie amatorzy:) Autoreklama na pewno z ich strony nie jest potrzebna. Nie wiem po co tyle bulwersować. I próbować wpierać innym. I tak każdy zrobi co chce. Ja wybrałam tez ten zespół i jak widzę nie będę żałować, a cena naprawdę jest przystępna. Autor: katevalleey (---.lomza.vectranet.pl) Data: 29-07-09 19:25 będzie ci ciężko znaleźć zespół bo to środek tygodnia. polecam Amor!... słyszałam same pozytywne opinie... właściwa strona tego zespołu to : http://zespolamor.dzs.pl Nie polecam zespołu Zambers czy jakoś tak ;p ani Romans ani Itex. Są po prostu okropni... Byłam na weselu gdzie grał DJ i powiem osobiście nie polecam... To nie jest ten sam klimat co zespół. Nawet jeżeli niektórzy udają... lepiej mieć gorszy zespół co gra z playbacku niż DJ. Autor: katevalleey (---.zambrow.net.pl) Data: 07-01-13 15:26 W jednym posćie krytykuje ten zespół w innym chwali Zambers - byłam super było, fajne i ciekawe zabawy Quattro - grają na żywo! Select - chyba tak się pisze, super śpiewają chłopaki. w jednym poscie piszesz ze niepolecasz Zambers i w innym ze jest super Quattro piszesz ze gra na żywo daj jakiś link to posłucham bo z tego niewynika ze grają na żywo http://www.youtube.com/watch?v=tWy6-N1IR_4
|
|
KATEVLLY hehe niema co wnikać to idiotka kilka miesięcy temu również pasała na jakieś zespoły co tylko się dało obserwowałem jej wypowiedzi już kilka razy i wywnioskowałem ze dziewczynka ma nierówno pod sufitem, jeśli kogoś to interesuje to mogę podać jej dane na priv muzyk fajnie ze wygrzebałeś te jej posty starsze, każdy może zobaczyć jakie to mądre stworzenie.
|
|
Witam jestem byłym właścicielem zespołu quattro i oficjalnie oświadczam że ten zespół zakończył już działalność pozdrawiam Dawid.
|
|
muzyk muzyk to przekaż to katevalleey :) pozdrawiam
|
|
chyba raczej nie to żona mojego kolegi który ze mną gra.
|
|
katevalleey no to twój kolega ma super żone co oczernia inne zespoły chyba to jakaś młoda dziewczynka skoro lubi take zabawy krytke innych zespołów a nie wychwalanie zespołu męże aha ta katevalleey to teraz powinna przeprosić wszystke zespoły
|
|
muzyk muzyk dużo pomógł zespołom wporzo gość wyjaśnił wam że KATEVALLEY to żona jego kolegi z którym kiedyś mieli zespół Qatrro pozdro dla muzyk muzyk tak trzymać
|
|
Dokładnie mam teraz propozycję do wszystkich zespołów zająłem się poważniejsza robotą ŚWIADCZĘ USŁUGI NAGŁOŚNIENIOWE PLENEROWE posiadam dość duży zestaw pozwalający nagłośnić kilka tysięcy ludzi A mianowicie 6 kw na stronę + odsłuchy czyli razem 13 kw czystej wysokiej klasy mocy Pozdrawiam i jakby co daję kontakt 510766103
|
|
no i sprawa się wyjaśniła wszystko jasne idiotka, a muzyk muzyk jest spoko koleś wali z mostu. a noi muzyk muzyk powiem ci ze zespoły to raczej maja swoje nagłośnienie ale może jakieś kluby czy organizatorzy festynów raczej w tym kierunku się kieruj moim zdaniem.
|
|
Zgadzam się zespoły mają nagłośnienie ale wątpię że aż takie wielkie zakupując taki zestaw kierowałem się tym że praktycznie każdy zespół dostaje jakąś propozycję zagrania koncertu plenerowego (sam kilka takich miałem) ale niestety rezygnuję się bo nie ma czym tego napędzić. W takim oto przypadku zespół ma festyn a ja jakiś grosz za nagłośnienie i wszyscy zadowoleni:)
|
|
UWAGA katevalleey w poście dekoracja kościoła proponuje dekoracje haha ta to ma tupet. zaraz będzie nadawać na wszystkie firmy dekorujące.
|
|
muzyk muzyk ile by kosztowało wynajęcie nagłośnienia na cało nocny festyn ? a oświetlenie posiadasz jakieś?
|
|
Oświetlenie posiadam ale nie nadaje się na festyn jestem w trakcie rozglądania się za czymś poważnym myślę że na lato jakaś rampa ledy i ze 4 głowice a co do ceny proszę dzwonić ale na pewno się dogadamy.
|
|
szkoda że w naszy regionie nie robia takich imprez na ponad 1000 osób lepiej sie zareklamowac w większych miastach sport to zdrowie
|
|
summer jest super :-)
|
|
no, gdy za oknem śnieg sypie :)
|
|
Ja to bym polecił zespół Dominance. Przy nich to nikt nie siedzi. Zagrają i poprowadzą wesele jak chcesz. Takich poprawin jak oni robią to ja jeszcze nie widziałem. Wesle jest dla gości więc Dominance.
|
|
Witam. Moze nie okaze sie lokalnym patriota w sumie jesli chodzi o zespoly nie warto ale polecam zespol STM z Kobylki, pelen profesjonalizm
|
|
Ja polecam zespół T-Max z Łodzi.Rewelka. Ogólnie mało kto o nim słyszał. Na czym polega identyfikacja wizualna ?
|
|
nie jestem członkiem żadnego zespołu!A zespół magda band (Panstwo ...), ktory teraz nosi nazwe piekni i mlodzi niestety oszukal nas! Na 4 miesiecy przed weselm zostalismy bez zespolu. Historia jest dluga. Wyparli sie wszystkiego, sa nie slowni i nie dotrzymali umowy. A obecnego zespolu magda band(z tym nowym skladem nie znam) i malo mnie to interesuje bo jak tylko slysze zarowno jedna i druga nazwe (piekni i mlodzi czy magda band) robi mi sie nie dobrze!! Powtarzam pisze na temat bylego zaspolu magda band ktory byl reprezentowany przez państwa ... . Ale to tylko i wylacznie moja opinia !
|
|
ej kolego jak mówisz miałeś umowę wiec nie wiesz co się robi ? sprawa załatwiona w momencie a dlaczego nie chcieli grac u ciebie nie rozumiem ?
|
|
dobry zespół nie potrzebuje reklamy -dojdzie się do niego pocztą pantoflową. Nie polecam Jokers, a każdy inny owszem :P
|
|
najlepiej obejrzeć istniejące nagranie.
|
|
albo zapytać znajomych.
|
|
tylko poczta pantoflowa reklama w internecie na wszystkie usługi to ściema sport to zdrowie
|
|
tylko poczta pantoflowa reklama w internecie na wszystkie usługi to ściema sport to zdrowie
|
|
POLECAM ZESPÓŁ FLESZ!! Grali na naszym weselu i zabawa była świetna, wszyscy goście chwalili.
|
|
tylko TOP z łomzy rewelacja! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Fajne zaproszenia weselne typu hand made gdyby ktoś potrzebował proszę pisać
|
|
do całego czesia pajacu nie znasz zespołu nie śmiej się z nazwy new system jak narazie kładą inne typu top boss boss ma tyle grania ze nie robią reklamy śmiech na sali są doniczego a przereklamowane zespoły nierewelacja sam gram od ładnych lat niereklamuje na tym forum zespołu bo nie muszę ale wasze wypowiedzi reklamy waszych zespołow śmieszą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |