Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to ma znaczyć????? |
Drogi Administratorze co to ma wogóle znaczyć że wywalasz moje tematy dotyczące głosowania .To coś złego i jakieś przestępstwo że wklejam link żeby na mnie głosowali internauci ?To nie jest żadna reklama bo ja nie namawiam do kupienia serków Bakomy tylko prosze o głosy bo nie ma innej mozliwośći żeby na mnie zagłosować!FORUM JEST OD TEGO ŻEBY PISAĆ NA NIM CO SIĘ CHCĘ a linki są od tego żeby je dodawać .Mało tu linków ludzie dodają i to m.in z aktualnymi wiadomosciami współczesnej i bezcennej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to ma znaczyć????? |
Nie przejmuj się admin usuwa dużo ważniejsze tematy,proponuje wklejac do skutku,powodzenia.
|
|
mozna wiedziec czego te glosowanie dotyczy, moze oddam glos ?? OCB
|
|
głosowanie dotyczy żebym uzbierała jak największą ilość głosów i wygrała,narazie mam 104 punkty i jestem na 79 miejscu w rankingu
|
|
naturella to SPAM.
|
|
Biernaczento to @
|
|
bezcenna i 4 lomza to ta sama firma !!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
głosowanie dotyczy żebym uzbierała jak największą ilość głosów i wygrała PORAZKA
|
|
ale jakiej liczby punktów? za co? w jakimś konkursie..? to i ja tak chce, na mnie też głosujcie ;)
|
|
ale w czym glosowanie?? bo mozna glosowac na najwiekszego glupka lomzy,prezydenta do rady miasta itd...a czego te glosowanie dotyczy???sprecyzuj xxx
|
|
na stronie satynowarandka.pl ,głosowanie dotyczy żeby zagłosować na daną osobę,a jak ta osoba zdobędzie najwięcej głosów to wygra
|
|
ale po co głosować na daną osobę..? w jakim celu..? tak sobie.....??
|
|
oj "zielony"jak nie chcesz to nie musisz są też inne osoby
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Hmm , nie rozumiem dlaczego ludzie chcą by głosowano na nich w Internecie , jakaś dziwna wygrana w sumie pewnie niczego może poprawić samo ocenę ? myślę,że lepiej jest wygrywać i zdobywać doświadczenia w prawdziwym życiu .. bo zazwyczaj coś z tego mamy .. :) Pozdrawiam .
|
|
naturella : po pierwsze : nie "zielony" tylko "zielona" jak już coś, a po drugie : to nie trzeba być zielonym żeby nie wiedzieć o co ci chodzi.. Czy nie możesz napisać w kilku zdaniach lub chociażby słowach dlaczego mamy głosować i dlaczego akurat na ciebie..? Myślę że wiekszość tu osób nie kuma o co ci chodzi..
|
|
i napisz dokładnie co wygrasz pazero :P hehe moze sie podzielisz
|
|
już nawet nie chodzi o podzielenie się wygraną, ale druga to napisałaby o co chodzi, jakieś argumenty przemawiające do nas itp.. a nie : zagłosujcie na mnie bo ja chce nagrodę...pff, też mi coś..
|
|
inni głosowali na mnie i nie pytali ,a tak wogóle to zwykła prośba jak nie chcesz głosowac to twój problem bez twojego głosu może też wygram
|
|
taaaa .... wygrarz ... hyba w kamyki pod mostem Tempiem głópote na foróm
|
|
może i w kamyki
|
|
dziwna jestes. chcesz zeby ktos na ciebie glosowal a nawet nie potrafisz odpowiedziec w zwiazku z czym to glosowanie. green zadala proste pytanie-wystarczy prosta odpowiedz a nie "fochy"..........................
|
|
nie robie fochów tylko co mam powiedzieć na to głosowanie ,głosować to głosować a jak chcesz bliżej to wejdx na stronę satynowarandka.pl i poznaj szczegóły
|
|
ale ty gupia jestez
|
|
punkcik znowu poleciał właśnie zdziwiło mnie ze twój post zniknął bo już parę głosów uzbierałaś dzięki niemu bynajmniej mój był pozdrawiam
|
|
nie rozumiem ciebie kobieto, co startujesz w jakims kompromitujcym ciebie konkursie, ze tak zawziecie nie chcesz sie przyznac? Co wstydzisz sie czegos? Bo jak nie to oswiec wszystkich glosujacych czego dany konkurs dotyczy,ja nie chcialabym glosowac w ciemno a potem dowiedziec sie, ze np. glosowalam za tym zeby zamkneli zaklad pracy, w ktorym pracuja moi rodzice
|
|
a jaka jest twoja nazwa na satynowej randce? Bo tam wchodziłam i tam były jakieś okienka z serduszkiem, nazwy użytkowników itp.. więc nie bardzo wiem jak tam głosować..
|
|
Ta dziewczyna co wygra będzie miała randkę w ciemno, ( jak dobrze pójdzie to i troszkę sexiku)
|
|
wlasnie ze stroisz fochy- "a jak chcesz bliżej to wejdx na stronę satynowarandka.pl i poznaj szczegóły " !!! to nie ja chce zeby na mnie ktos glosowal tylko ty!!!!!!!!!!!!!! skoro nie potrafisz odpowiedziec na takie proste pytania to i ja nie zamierzam marnowac swojego czasu i latac po jakichs tam portalach randkowych i szukac nie wiadomo kogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Naturella - admin miał rację . Ty najpierw naucz się formułować myśli po polsku , poprawnie pisać oraz ... trochę pokory . Głosuj sama na siebie i nie zawracaj ludziom głowy swoją megalomanią .
|
|
Jak ktos jeszcze chce zagłosować to mój profil nazywa się Laleczka i gdy owierasz ten link :http://Laleczka.satynowarandka.pl to z prawej strony pisze pod obrazkiem ZAGŁOSUJ NA MOJĄ RANDKĘ i wpisuje się kod
|
|
Laleczka ? Nie lepiej by było odrasu "Krysia" ? Tempiem głópote na foróm
|
|
Czy naprawdę nie zauważyłaś , że robią z Ciebie jaja ? Przecież to żebranie o głosy świadczy o braku nawet odrobiny godności !
|
|
Zabilamnie tym tematem z samego rana..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Laleczka, na forum chłopak chce odstąpić salę weselną to może pogadaj z nim.sala już jest i głosować nie będzie trzeba.
|
|
barbi nie szalej, wygrasz i skłamiesz że "maj best frends na mnie głosowali i love was" i będziesz skakać radosna cała w skowronkach, machając ręcami i cycami, a ja dalej będę tu siedział trzeźwy :O ooooo oo o
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-02-10 20:30 Ta dziewczyna co wygra będzie miała randkę w ciemno, ( jak dobrze pójdzie to i troszkę sexiku) HAHAHAHAAHAH no moze seksik pobudzilby jej uspione komorki mozgowe, ktore mala pracuja jak widac ;)) a noz widelec dostalaby od ukochanego darmowy tusz do rzes, za ktorym tak sie ugania
|
|
a potem focie na NK i +10pkt do mojego JAAAAAAAAAA i tusz nie wiadomo gdzie
|
|
Ta naturella może jednak zdołować normalnego człowieka , aczkolwiek wiem , że i kotce moich dalekich sąsiadów odbija pod wiosnę . Ale nie w taki niereformowalny sposób !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |