poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co to ma znaczyć?????

Drogi Administratorze co to ma wogóle znaczyć że wywalasz moje tematy dotyczące głosowania .To coś złego i jakieś przestępstwo że wklejam link żeby na mnie głosowali internauci ?To nie jest żadna reklama bo ja nie namawiam do kupienia serków Bakomy tylko prosze o głosy bo nie ma innej mozliwośći żeby na mnie zagłosować!FORUM JEST OD TEGO ŻEBY PISAĆ NA NIM CO SIĘ CHCĘ a linki są od tego żeby je dodawać .Mało tu linków ludzie dodają i to m.in z aktualnymi wiadomosciami współczesnej i bezcennej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co to ma znaczyć?????

Nie przejmuj się admin usuwa dużo ważniejsze tematy,proponuje wklejac do skutku,powodzenia.

mozna wiedziec czego te glosowanie dotyczy, moze oddam glos ??

OCB

głosowanie dotyczy żebym uzbierała jak największą ilość głosów i wygrała,narazie mam 104 punkty i jestem na 79 miejscu w rankingu

naturella to SPAM.

Biernaczento to @

bezcenna i 4 lomza to ta sama firma !!!!!

szpenio - człenio!!!!

głosowanie dotyczy żebym uzbierała jak największą ilość głosów i wygrała

PORAZKA

ale jakiej liczby punktów? za co? w jakimś konkursie..? to i ja tak chce, na mnie też głosujcie ;)

ale w czym glosowanie?? bo mozna glosowac na najwiekszego glupka lomzy,prezydenta do rady miasta itd...a czego te glosowanie dotyczy???sprecyzuj

xxx

na stronie satynowarandka.pl ,głosowanie dotyczy żeby zagłosować na daną osobę,a jak ta osoba zdobędzie najwięcej głosów to wygra

ale po co głosować na daną osobę..? w jakim celu..? tak sobie.....??

oj "zielony"jak nie chcesz to nie musisz są też inne osoby

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Hmm , nie rozumiem dlaczego ludzie chcą by głosowano na nich w Internecie , jakaś dziwna wygrana w sumie pewnie niczego może poprawić samo ocenę ? myślę,że lepiej jest wygrywać i zdobywać doświadczenia w prawdziwym życiu .. bo zazwyczaj coś z tego mamy .. :)

Pozdrawiam .

naturella :
po pierwsze : nie "zielony" tylko "zielona" jak już coś,
a po drugie : to nie trzeba być zielonym żeby nie wiedzieć o co ci chodzi..

Czy nie możesz napisać w kilku zdaniach lub chociażby słowach dlaczego mamy głosować i dlaczego akurat na ciebie..? Myślę że wiekszość tu osób nie kuma o co ci chodzi..

i napisz dokładnie co wygrasz pazero :P hehe moze sie podzielisz

już nawet nie chodzi o podzielenie się wygraną, ale druga to napisałaby o co chodzi, jakieś argumenty przemawiające do nas itp.. a nie : zagłosujcie na mnie bo ja chce nagrodę...pff, też mi coś..

inni głosowali na mnie i nie pytali ,a tak wogóle to zwykła prośba jak nie chcesz głosowac to twój problem bez twojego głosu może też wygram

taaaa .... wygrarz ... hyba w kamyki pod mostem

Tempiem głópote na foróm

może i w kamyki

dziwna jestes.

chcesz zeby ktos na ciebie glosowal a nawet nie potrafisz odpowiedziec w zwiazku z czym to glosowanie.

green zadala proste pytanie-wystarczy prosta odpowiedz a nie "fochy"..........................

nie robie fochów tylko co mam powiedzieć na to głosowanie ,głosować to głosować a jak chcesz bliżej to wejdx na stronę satynowarandka.pl i poznaj szczegóły

ale ty gupia jestez

punkcik znowu poleciał właśnie zdziwiło mnie ze twój post zniknął bo już parę głosów uzbierałaś dzięki niemu bynajmniej mój był pozdrawiam

nie rozumiem ciebie kobieto, co startujesz w jakims kompromitujcym ciebie konkursie, ze tak zawziecie nie chcesz sie przyznac? Co wstydzisz sie czegos? Bo jak nie to oswiec wszystkich glosujacych czego dany konkurs dotyczy,ja nie chcialabym glosowac w ciemno a potem dowiedziec sie, ze np. glosowalam za tym zeby zamkneli zaklad pracy, w ktorym pracuja moi rodzice

a jaka jest twoja nazwa na satynowej randce? Bo tam wchodziłam i tam były jakieś okienka z serduszkiem, nazwy użytkowników itp.. więc nie bardzo wiem jak tam głosować..

Ta dziewczyna co wygra będzie miała randkę w ciemno, ( jak dobrze pójdzie to i troszkę sexiku)

wlasnie ze stroisz fochy- "a jak chcesz bliżej to wejdx na stronę satynowarandka.pl i poznaj szczegóły " !!!

to nie ja chce zeby na mnie ktos glosowal tylko ty!!!!!!!!!!!!!!

skoro nie potrafisz odpowiedziec na takie proste pytania to i ja nie zamierzam marnowac swojego czasu i latac po jakichs tam portalach randkowych i szukac nie wiadomo kogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naturella - admin miał rację . Ty najpierw naucz się formułować myśli po polsku , poprawnie pisać oraz ... trochę pokory . Głosuj sama na siebie i nie zawracaj ludziom głowy swoją megalomanią .

Jak ktos jeszcze chce zagłosować to mój profil nazywa się Laleczka i gdy owierasz ten link :http://Laleczka.satynowarandka.pl to z prawej strony pisze pod obrazkiem ZAGŁOSUJ NA MOJĄ RANDKĘ i wpisuje się kod

Laleczka ? Nie lepiej by było odrasu "Krysia" ?

Tempiem głópote na foróm

Czy naprawdę nie zauważyłaś , że robią z Ciebie jaja ? Przecież to żebranie o głosy świadczy o braku nawet odrobiny godności !

Zabilamnie tym tematem z samego rana.....

Ziemia jest piekłem innej planety.

Laleczka, na forum chłopak chce odstąpić salę weselną to może pogadaj z nim.sala już jest i głosować nie będzie trzeba.

barbi nie szalej, wygrasz i skłamiesz że "maj best frends na mnie głosowali i love was" i będziesz skakać radosna cała w skowronkach, machając ręcami i cycami, a ja dalej będę tu siedział trzeźwy :O ooooo oo o

Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-02-10 20:30

Ta dziewczyna co wygra będzie miała randkę w ciemno, ( jak dobrze pójdzie to i troszkę sexiku)

HAHAHAHAAHAH no moze seksik pobudzilby jej uspione komorki mozgowe, ktore mala pracuja jak widac ;)) a noz widelec dostalaby od ukochanego darmowy tusz do rzes, za ktorym tak sie ugania

a potem focie na NK i +10pkt do mojego JAAAAAAAAAA
i tusz nie wiadomo gdzie

Ta naturella może jednak zdołować normalnego człowieka , aczkolwiek wiem , że i kotce moich dalekich sąsiadów odbija pod wiosnę . Ale nie w taki niereformowalny sposób !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
praca
Szukam opieki do 5 letniego maltańczyka na 10 dni.
tel. 696572859
różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org