wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lakiernik

Szukam dobrego fachowca-blacharza,lakiernika z łomży i okolic.Możecie mi kogoś polecic?Niewazne jakie ceny byleby tylko był solidny.Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lakiernik

lakiernika do czego??

No do samochodu.maly poślizg zaliczylam;)

No czyzby w łomży nie był zadnego dobrego fachowca w tej dziedzinie?

Sałacki na Polowej

602176263 Sałacki ,może i drogi,ale solidny.

Bardzo dobry, ale drogi jest pan Ruszczyk z Kuzi. Jeśli chcesz mieć naprawdę dobrze zrobione auto to tylko u niego, reszta to partacze!! Niestety nie mam do niego numeru, ale zawsze jest u siebie w zakładzie w Kuziach, za szkołą w prawo i po ok. 200m dojeżdżasz do zakładu po lewej stronie. Polecam!!

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

Mam porównanie Sałacki iRuszczyk.Powiem tak obaj są ok,tylko jak naprawiać u Sałackiego to w Łomży na Polowej ,a nie w tym drugim zakładzie w Piątnicy.

kiedyś robiłem u sałackiego i nie byłem zadowolony.

w Nowych Kupiskach jest też jeden Dobry lakiernik

W Chojnach jest zakład (w prawo się skręca) na skrzyżowaniu! Lakierowanie pierwsza klasa! Samochód robiony kilka lat temu - wygląda jak NÓWKA! Chyba Daniel (albo Damian) ten chłopak się nazywa! Sorki... ale tak jak pisałam kilka lat temu korzystałam z usług tego ZAKŁADU to ani numeru nie mam, ani imienia nie jestem pewna!

Andrzej na Wesołej. 500713577 polecam tego lakiernika dokładny i solidny.

Ludzie ,dziewczyna szuka dobrego fachowca,a nie takiego co w szopce pędzlem lub wałkiem maluje.Moim zdaniem to tylko Ruszczyk albo Sałacki.

dziękuję wszystkim za poważne odpowiedzi.chyba udam sie do pana sałackiego.

powodzenia

ja polecan lasvegas na towarowej, naprawiałem tam kilka aut, i mogę je pokazać jak są zrobione, naprawdę polecam a napewno są tańsi jak sałata.

W konarzycach

.

.

anio1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
auto-moto
Sprzedam opony letnie Michelin 175x70 R14 i Dębica Presto 205x55 R16.
tel. 501535683
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org