czwartek, 05 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Catering - kogo byście polecili?

Tak, tak były podobne tematy. Kogo to nie interesuje niech nie pisze głupot, z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Catering - kogo byście polecili?

Na ile osób?

Ja Ci polecam catering z urzędu wojewódzkiego- sprawdzone i polecam.

turbodynomena

Tylko Pani Sasinowska kuchnia domowa w dawnym Urzedzie Wojewódzkim / piwnica/

Polecam panią Góralczyk z Podgórza. Jedzonko smaczne, możliwość obsługi na imprezie.przywoża własne nakrycia stołow, dekoracje, zastawe.I stosunkowo niedrogo.a na jako impreze?moge podac numer telefonu.

a ja ci polece firme z za zambrowa w Rutkach.niewiarygodnie tanio duzo i bardzo smacznie.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Polecam panią Góralczyk , zawsze smacznie.

fakt jadłem wyroby z bufetu Urzedu Wojewódzkiego i sa smaczne , cena nie jest niska ale i też nie jest z najwyższej półki. Jako dobrej jakości polecam.

Bimbo

..

anio1

Najpierw pisza kogo byscie polecili a pozniej zaczyna sie oczernianie bo ten to taki i taki na forum !!!! Bo ta restauracja to zrobila tak i taka obsluga !! Ludzie skonczcie swoje pisanie na tym forum !!! Dajcie spokój juz ! bo naprawde wiele ludzi uwaza to forum za totalne dno ktore sluzy jedynie do wyrzucania własnych żali !! Wielu z was jest osobami bezrobotnymi oraz wielu z was bardzo malo zarabia dlatego to forum staje sie dla was czyms w stylu pokazania innym ze są gorsi od was ! Taki polski stereotyp. Jestem lepszy bo ktos inny jest gorszy ! I tylko przez takie forum umiecie to pokazac (swoją wyższość) obrażając sie nawzajem.

A myślisz że czemu jest takie popularne - nie znam innego forum gdzie można tak bezkarnie nawrzucać ****ów drugiej osobie i nikt tego nie wykasuje i nie zbanuje
Ale daje do myślenia - zobacz co się dzieje gdy nie ma żadnej kontroli !
Gdyby taki Hyde Park był możliwy na ulicy to już by dawno się pałami pozabijali albo zadźgali widelcami...
Taki naród...

RETRO albo z Urzędu Wojewódzkiego

W jaki sposób staracie się zadbać o swoje zdrowie i dlaczego? Z jakiej diety korzystacie? Jeżeli jesteście zainteresowani tematem cateringu dietetycznego, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronę, gdzie znajdziecie ofertę Light Diet - catering dietetyczny .

Jak ktoś potrzebuje soków, to polecam zamówić tutaj: https://sadvit.pl/, Świetna jakość i smak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org